Konuya girmeden önce hepinize merhaba arkadaşlar, birazcık evhamlı bir bireyim 20 yaşımdayım
Çarpıntı ve göğüs ağrısı şikayeti ile 5,6 kere kardiyologlara başvurdum (çoğu işinde en iyilerdi) bir sürü tetkik yapıldı örneğin: efor testi, ekg, eko, akciğer filmi, kan sayımı, ritim holter fakat bir problemim çıkmadı şimdi ise kafayı gizli kalbe taktım soğukta göğüs ağrısı problemi yaşatıyormuş gibi bir şeyler duymuştum arada sırada bunu yaşamaktayım sizce ben de var mıdır? varsa nasıl anlaşılabilir (ailemde erken yaşta kalp krizi geçirip ölen kimse yok)
Çarpıntı ve göğüs ağrısı şikayeti ile 5,6 kere kardiyologlara başvurdum (çoğu işinde en iyilerdi) bir sürü tetkik yapıldı örneğin: efor testi, ekg, eko, akciğer filmi, kan sayımı, ritim holter fakat bir problemim çıkmadı şimdi ise kafayı gizli kalbe taktım soğukta göğüs ağrısı problemi yaşatıyormuş gibi bir şeyler duymuştum arada sırada bunu yaşamaktayım sizce ben de var mıdır? varsa nasıl anlaşılabilir (ailemde erken yaşta kalp krizi geçirip ölen kimse yok)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Anksiyete problemin var gibi duruyor.
Bu tarz cümleleri çevremdekilerden çok duydum ben de kendimi buna inandırmak istiyorum fakat bu göğüs ağrılarını anksiyete yaratamaz gibi hissediyorum nedense evet çarpıntı bir şekilde anksiyete kaynaklı olabilir ama göğüs ağrısı bilmiyorum garip geliyor :/
Tetkiklerde problem çıkmadığını kendin yazmış. Göğüs ağrısı çarpıntı sebebli olabilir, psikolojik olabilir. Anksiyete ve çarpıntı birleştiğinde göğüs ağrısı yapar. Aritmik Taşikardi hakkında bir şey söylediler mi?
Yok aritmi veyahut taşikardi hakkında da bişey söylenmedi şu sıralar üniversite sınavlarım vs. olduğu için stres dolayısıyla yaşacağımı söylemişti ve rahatlatması için beloc zok 25mg yazmıştı
Sanırım kardiyoloji yerine nörolojiyi tercih etmek daha iyi senin için bir randevu al. Peki dideral ya da prozac için bir tavsiye sundu mu? ya da nöroloji uzmanına yönlendirdi mi?
Bu iki ilaç hakkında da bir şey söylenmedi ama yanlışım yok ise dideral ile beloc aynı görevi gören beta bloker ilaçlar oluyor galiba ayrıca değerli öneri ve tavsiyeleriniz için de teşekkür ederim nörolojiden randevu alacağım
Rica ederim. Geçmiş olsun.
Bende de var
Belirtileri ne şekilde oluyor acaba? ve sık yaşadığınız sorunlar nelerdir bilgilendirirseniz sevinirim çok geçmiş olsun
Tolga karel
Ne alaka anlayamadım :)