Çocukken Sansar’ın Psikopat Yazar şarkısında duymuştum. İnanılmaz bir sakinleştirici ya. Atak geçiriyorum 2 gecedir. İmdadıma yetişiyor. Öyle bir rahatlıyorum ki.
Ama bağımlılık yapıyormuş galiba? Kullanan var mı?
Sakinlestirir, kokrunu alir ama yaninda bircok duygularinida giderir ve bagimlilik yapar. Butür ilaclari doktor yazssa dahi almak icin 5 sefer düsünürdüm, her türlü psikolojimi etkileyecek maddeden uzak durmak en iyisi. Ama caren yoksa, doktorun yazsin, onun kontrolü altinda butür ilaci kullan. Yoksa hayatta her korkunda bu ilacla cözüm ararsin
O zaman kaygılardan uzak durmana bakcaksın bu hapla gidersen bünye kaybına yol acabilir buda seni ömür boyu hapa sürükleyebilir kendini bu tarz seylerden cevirebilirsin
Evet kullandım. İhtiyacına göre yarım hatta çeyrek dahi alabilirsin. Bırakırken böyle bırakmalısın en azından. Yoksa withdrawal effect denilen geri çekilme etkilerine maruz kalırsın. Geçmiş olsun.
Çiğneyerek? İlginçmiş. Zaten 15 dakikada etki ediyor. Bırakması önemli bir konu, araştırmanı ya da en azından zamanı geldiğinde bahsettiğim şekilde bırakmanı tavsiye ederim. 3 aydan fazla kullanılmaması gerek. Ben 1 ay kullanmama rağmen bırakmakta güçlük çekmiştim çünkü evet süper bir şeydi. Biraz bağımlılık yapıyor ama iradeni kullanman gerek. İnsanlar ketamin, meth ve hatta LSD kullanıyor. Xanax'ın bu uyuşturucular kadar kuvvetli olmadığına emin olabilirsin.
Atak oluyordu. Dışarı çıktığım an kesin oluyordu. Evdeyken ise nokturnal denilen gece uykudan uyandıran ataklar oluyordu daha çok. İlaç tedavisi acemi bir hasta için oldukça yardımcı fakat daha sonraları benliğini keşfetmeni ve hastalık hakkında değil başka eğlenceli konular hakkında düşünmeni tavsiye ederim.
En İyi Cevaplar