konuyla alakalı bilgisi olanlar yazdim lutfen... yaklaşık 15 yil sigara kullandım ve bıraktım gibi birsey... böyle bir durumda akciğer eski haline döner mi sağlıklı insanlarınki gibi tertemiz olur mu yeniden? nefes alip verme performansı hic icmeyenlerinki kadar düzelir mi? akciğer beni affeder mi?
Cevabın nedir?
- +1 yıl
3 5 yıl diye biliyorum ya da 10 yıl falan ama doktora gidersen söyler o ne olacağını
01 Yorumla- Soran
doktora sorcam zaten ama once bir araştıralım
En İyi Cevaplar
Evet totalde 10 yıl içmezsen eski performansına kavuşabilir
03 Yorumla- Soran+1 yıl
peki bir video izledim icmeyeninki pembe ilçeninki siyah renkte... hatta bir doktorda söyledi bunu otopsi yaparken görmüş galiba simsiyah içtenlerinki diye... renkte düzelir mi atar mi icindeki zehiri?
- Soran+1 yıl
tskler
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Ben nasıl bunu akciğer yenibilir mi diye okudum?
037 Yorumla- Soran+1 yıl
acıktım galiba🤣
- Cevap sahibi+1 yıl
Evet galiba
- Soran+1 yıl
akciğeri bosver kokoreç ye bu saatte🤣
- Cevap sahibi+1 yıl
Canım çekti 😥
- Soran+1 yıl
gel beraber gidip yiyelim ama ustune sigara içmek yok 🤣
- Cevap sahibi+1 yıl
O niye
- Soran+1 yıl
bıraktık kizim ya🤣sus iste kokoreci ye keyfine bak😊
- Cevap sahibi+1 yıl
Ahaha pardon soru sigarayla ilgiliydi dimi 😄
- Soran+1 yıl
haha gunaydin😅😅😅
- Cevap sahibi+1 yıl
Benim açlıktan gözüm döndü ben en iyisi bişeyler yiyim
- Soran+1 yıl
'ye dostum ye can boğazdan gelir bende acıktım ya ne yiyeceksin?
- Cevap sahibi+1 yıl
Makarna buldum onu yerim
- Soran+1 yıl
himm bende yaprak sarması buldum limonlarım yedim🤣🤣
- Cevap sahibi+1 yıl
Ya nasıl bulabildin bizim evde saniyesine bitiyo
- Soran+1 yıl
haha az once anneme gittim o verdi daha yeni getirdim bizde kimse yok yiyecek🤣kalabalık degiliz 😊
- Cevap sahibi+1 yıl
Biz 4 kişiyiz herşey kalır yaprak sarma kalmaz
- Soran+1 yıl
he bizde 3 kişiyiz esim diyette yemez🤣 diğeri 3 yaşında 🤣
- Cevap sahibi+1 yıl
Keşke bizimkilerde diyete girsede heosini ben yesem
- Soran+1 yıl
hahaha dikkat et ama kilo alırsın gece yemek iyi değil aslında ama ben bayikirim😊
- Cevap sahibi+1 yıl
O konuda hiç derdim yok ya bizimkilerin bir lafı vardır " biz mutfağın önünden geçşek kilo alırız , sen dünyaları yiyosun gram almıyosun "
- Soran+1 yıl
oo süpermiş ya belli bir yaşa kadar almıyorsa bende aynıydım yas ilerledi mi alip vermiyorsun
- Cevap sahibi+1 yıl
Belli bir yaşa kadar işte yiyebildiğimi yiyorum en azından evlenene kadar evlilik cidden kilo aldırıyomuş
- Soran+1 yıl
kesinlikle aldırıyor... sindi tadini cikar et sisi cek lavasin arasına sonra ezme maydonoz soğan koy ohh sıcacık gotur🤣 kiz şansımdan o yaşlarda 5 parasizdim hep tavuk dönerle geçindik sonra parayi bulduk yas gitti kilo dikkat edilmesi gerekli hale geldi mk kandırdı dunya bizi 🤣
- Cevap sahibi+1 yıl
Fırsatı değerlendirmek lazım
- Soran+1 yıl
aynem bizim o yaslarda paramiz yoktu senin varsa ye gitsin yavas yavas ye sindire sindire cok keyifli oluyor... yinede arasıra bende kaçamak bir ziyafet veriyorum kendime cumartesi aksamlari🤣
- Cevap sahibi+1 yıl
Asıl zevkide ara sıra olan kaçamaklarda çıkıyor bence ya daha tatlı gelir insana
- Soran+1 yıl
aynen hep olunca rutin oluyor cumartesi saat 10 gibi çıkıyorum yavas yavas mükemmel bir yemek sonra ustune bir çay üç beste gönül sohbeti yapacak eski dost off değme keyfime birde sigaramı yaktım mi tamam ama artık yok🤣🤣
- Cevap sahibi+1 yıl
Bişey sorcam nasıl bıraktın sigarayı zor olmadı mı
- Soran+1 yıl
defalarca denedim olmadı... sonra bir gün bir makale okudum akciğer kanserisin dediler mi en fazla 3 yikin varmis... benim bir kizim var 3 yaşında dedim boyke bir şey duysan bu çocuk ne yapar? kim okula götürür kim kalbini kurmadan harçlık verir kim korur kim sever kim okşar saçlarını kim derdini dinler... o an kirdim attim bazen cok fena istiyorum hemen odasına gidip yanina oturup vazgeçiyorum... en iyi terapi oldu... hatta günlük 2 paket parliamen içiyordum günde 27 tl bir hafta biriktirip ona elbise bebek oyuncak ne aklina geliyorsa hepsini aliyorum ev çılgınca oyuncak elbise doldu şimdide annesinin mobilyası beyaz eşyası vb herseyi yenileyeceğim...
- Cevap sahibi+1 yıl
Ya helal olsun sana ne kadar ince düşünmüşsün iyi bir baba örneğisin gerçekten her insan yaomaz bunu
- Soran+1 yıl
taşıdığım sorumluluk gereği yapmam lazım bunu erkek olmak baska adam olmak baska... birde maddi anlamda ayda 810 tl yapiyor 3 ayda hepsini oyuncak ve elbiseyle verdim düşünsene ev doldu taştı boşa verdiğim parayi... o parayla evine herseyi yenilersin... sonra üst baş 10 numara olur ve her yıl ailemi super lüks tatile götürürüm hemde sağlıklı
- Cevap sahibi+1 yıl
Gerçekten çok mantıklı ya sigarayı bırakmak ayrı sigarayı bırakmak için sebep olması ayrı
- Soran+1 yıl
ya bekar olsam asla bırakmazdım hala cok istiyorum ama ayrılık vakti geldi artik bedava etmem lazımdı su an eskisi kadar aramıyorum ilk 1 ayı geçtin mi bitiyor is... çok daralınca bir nargile yapiyorum ama cok az oda 3 ayda 1 kez yaptim simdi iyiyim ama sen kac yildir iciyorsun?
- Cevap sahibi+1 yıl
5 sene oldu benimde sinir yapmasa bende bırakacağım da işte sinir yapıyo
- Soran+1 yıl
ya bak soyle yap en keyifli sigara gunde 3 5 tane olan bir paket eve koy bir paket arabaya bir pakette is yerine ben oyle yaptim 1 ay falan gunde 5 ictim paketi asla taşıma 2. ay 3 e indir sonra 1 e sonra kes pat diye bırakamadım son 3 ayda hic içmedim günde 40 sigaradan 5 e düştüğünde cok sorun olmuyor...
- Cevap sahibi+1 yıl
Mesela ben bazen yorgun oluyorum sigaram bittiğinde gidip almıyorum ilk saatler bir sinir ve baş ağrısı oluyor ama uzun süre içmeyince hissetmiyorum gibi bişey sonra önüme gelince yakıyorum bırakma potansiyeli var bende ama evde içen 2 kişi daha var o da çok etkiliyor beni
- Soran+1 yıl
onlara kendi gözünde hasta diye bak ve ellerindeki sigaranın bir astım bronşit terapisi yani bir ilaç olarak gör bakış açını boyle ayarla... yani hiçç annenin yansiyon hapina heves ettin mi? boyle bir gözle bakmaya çalış kendini kandır... başarmak icin sıkı bir neden bul...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
1Cevap
Yaklaşık 15 sene sonra olur reis
04 Yorumla- Soran+1 yıl
himm 15 yil cok be reis🤣
- Soran+1 yıl
himm ikimize de başarılar diliyorum 😊
Tekrar başlayabilirsin
07 Yorumla- Soran+1 yıl
niye?
- Soran+1 yıl
defalarca yaptim bunu ama bir defa bitti... kesin karar aldım...
- Soran+1 yıl
eridim karşılarında ama içmedim kendi kendime sen hiç içmedim ki diye inanırdım... ben bazen bir yalan söylerim ve buna kendim bile inanırım... bir makale okudum akciğer kanseri ile alakalı tüm belirtileri var bende ve o an kirdim attim paketi cunki 3 yaşında kizim var benim yasamam lazim dedim ve her darakisimda kizimin birseyi isteyip alamadığını sabah ekinden tutupta onu okula götürecek kimsenin kalmadığını hayal edip ya da ona para veren olmazda okulda kantinde boynu bükük kalırsa nasıl üzülür diye düşünüp tekrar elimi sürmedim...
- Soran+1 yıl
umarım yani baba olmak baska şey onun icin en zor şey bile olsa yaparim diye düşündüm karşımda püfür pofur içtiler senin dediğin gibi... hatta cay öksüz kaldi be eskiden gunde 15 vardak cay içerdim şimdi 1 ya da 2... çok daralınca evde hemen odasına gidip bakarim gecer... disardada telefondan videosuna bakarim caydırıcı oluyor herşeyden... araba ile hız bile yapamaz oldum ya ben bu çocuğu neden bu kadar cok seviyorum😊
- +1 yıl
Sanmam
01 Yorumla- Soran+1 yıl
niye ama temizlenir diye dusundun 3 ayda nefes alışım ve sabahları kalmışım cok değişti... sonuçta canlı organ
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar