Yüzümde agda yanıgı ve sivilce izleri var 3 buçuk ay oldu eski hali çok kötüydü doktor ilaç falan yazdı 3 buçuk aydan sonraki hali bu acaba tam geçmesi için kaç ay daha beklemem gerekir bilgisi olan yazarsa sevinirim tşkrler..

Ağda yanığı için bepanthen plus ve hametan kremi karıştırıp yanık olan yerlere kalın bir tabaka halinde sür iki güne hiçbir şey kalmaz
tamam da bu yanık yeni değil 3 buçuk ay oldu bu son hali fayda olurmu
Hangi ilacı kullanıyorsun?
Sivilce için cleocin T sıvı clindoxyl jel ve sabahları yüzüme Nadixa krem kullandım baya geç ti aslında ama merak ettiğim daha ne kadar sürer bu
Yanık için hametan ve 10 15 günde bir karışımvar lekellekeleri soymak icin
Muhtemelen kullandığın ilaçlar cildini inceltmiş olmalı ağda yapma bir süre sivilce tedavin için bir şey diyemem fakat ağda yanığı 3-4 aydır öyle ise iz kalabilir
Zaten agdaya tövbe ettim o günden beri daha önce böyle birşeyle katşılaştınmı yoksa ben zaman la geçecegine tahmin ediyorum...
Hayır tıp öğrencisiyim bildiğim kadarıyla konuşuyorum
Yinede sagol
Ağda yanığını bilmiyorum ama zeytin yağı hücre yeniliyor gün aşırı az az uygulayın yüzünüze
Krem kullan geçirir. Yanıklar için besleyici lekeler için leke kremi
3 ay oldu kaç ay daha beklemem gerekir
7 ayı bulur toplam
Tsklr
Cevap
2Cevap
Madecassol diye bir krem veçar iyileştirir o
Hucre yenileyici krem kullansaniz gecer
Birkaç ay daha beklemelisin.
Hic ugrasma git kimyasal peeling yaptir gecer
Bepanthol geçirir
Tşkrler...
Suratına ağda mı yaptın 😂😂
Evet senin resmine bakılacak olursa agda değmeyen yer kalmamış
İlacın adı ne
Hametan ve bir karışım kullandım cildi soymak için
Sivilce için cleocin T sıvı clindoxyl jel ve sabahları yüzüme Nadixa krem kullandım baya geç ti aslında ama merak ettiğim daha ne kadar sürer bu
Mezoterapi %100
Medacassol ilacı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar