Şiddetli bacak ağrısı neden olur, ağrıya ne iyi gelir?

Öncelikle neden buraya soruyorsun doktora gitsene diyebilirsiniz zaten gideceğim ama önce bunu başka yaşayan var mı bilmek istedim. Haftasonu sadece aciller açık oluyor o zamana kadar ne iyi gelir öğrenmem gerek. Dün sandalyede kafamı masaya yaslayarak 40 dakika civarı uyumuşum. Kalktığımda sağ bacağım ağrıyordu. Soğuktandır yorgunluktandır dedim eve gittim. Başlarda çok kötü değildi ama akşam saatlerine doğru kötüleşti. 10 gibi ablam eve geldi ben de uyudum geçer diye. 10 dakika falan uyudum ama sonra birden ağrı çekilmez olmaya başladı. O sırada annem geldi. Acıdan ağladığımı hatırlıyorum. Bacağımı kaldıramadım, çok ağır geldi. Kaslarım sürekli olarak kasıldı. Ağrı tüm bacağımı sardı bacağım tutmadı kabus gibiydi. Annem ilaç içirmiş iyice ısıtmış biraz hafifleyince uyumuşum. Gece 12 gibi tekrar ağrı geldi krem sürdük zor zar uyudum. Şimdi sabah oldu dünkü gibi ağrı yok ama hala tam geçmedi. Nedeni ne olabilir? Ne iyi gelir? Uzmana görünmeli miyim? Kalıcı zararları olabilir mi yoksa uyuşmadan kaynaklı kısa süreli bir şey miydi? Hiç yaşadınız mı?
Şiddetli bacak ağrısı neden olur, ağrıya ne iyi gelir?