Popodan iğne olurken anısı olan var mı?
Ben hiç olmadım nasıl bir his bilmem 💁🤦
Ben hiç olmadım nasıl bir his bilmem 💁🤦
pelesilin ignesi vurululdum çok kez lakin bir kaç kez ilaç donduktan sonra ıgneyı vurdu bagırdım bayagı bır 1 saat yürüyemedim ilaç donunca vurup cıkarıp aynı yere tekrar sokunca hastaneyı ınlettım öyle bir agrı olmaz yani gerçekten
Aynı yerde n tekrar mı kızmadı mı hemşire
hani smdı ıgne vuruyor ya ilk olarak igneyi soktu sonra cıkardı baktı ki ilaç donmuş igneyi vurdugunda zaten hemen felaket agrı saplanmıştı ilaç dondu tekrar vurmam gerekecek dedi vurdugu yere aynı bıdaha sokmasın mı bir can havliyle sıcrayıp bagırdım cagırdım bayagı bir agladım zaten 1 saat bacagım felç gibi oldu yuruyemedim.
Kızmadı mı
kim kızmadı mı
kızmaya ne hakkı var onun sucu zaten
Hemşire
Oldum. Hemşire of bu ne popo offf bu ne maşallah maşallah diyerek başlıyan serüven sonuuuuuunda evlendik iki çocuğumuz var şimdi onlara iğnelerini anneleri yapıyor.
Not:Annelerine de ben.
Anlamadım
Çok korkmuştum bir kere 11 yaşındaydım hemşire de geldi iğneyi hızlıca geçirdi bacağım sanki felç oldu zor kalktım yerimden artık bacakmıydı kalça mı bilemedim aklımda kalmamış o kadar
Yakışıklı bir bey yapıncaki utancı anlatırdım ama anlatamıcam hatırlayınca tekrar utandım
Ney
Cevap
19Cevap
14 yaşındayken ateşim var diye hastaneye götürülmüştüm ve ben o zamanlar aşırı utangaç biriyim muayne oldum doktor dedi ki iğne yapmamız lazım tamam dedi bizimkiler çıktılar odadan, ben ve doktor kaldık odada bekle beni sen uzan şuraya 5dkya geliyorum dedi gitti iğneyi getirdi ilacı vs. ben sırt üstü uzanmıştım bana dedi ki "arkanı dön" ne dedim bacaktan değil popondan yapacağım iğneyi dedi ben utançtan dona kalınca o çevirdi beni yüzüstü külodumu indirdi sonuna kadar iğneyi yaptı hem çok acıdığı için ağladım hemde utançtan ağladım doktor erkekti ve bu iğneyi düzenli olarak 1 hafta boyunca geliceksin vurdurucaksın dedi ikinci şok geldi neyse ben 1 hafta boyunca gittim vurdurdum o gün bu gündür bu anı hep hatırlarım ve utanırım :'(
Normalde azıcık açması yeterli ne diye tamamen indirdiki
@Adanalı1996 bilmiyorum ki
orada doktor ayıp etmiş her defasındamı öylr yaptı
İlkinde belki çocuksun hani korktuğun içindir ama diğerlerinde öylr yaptıysa
O an ailene söyleseydin keşke
@Adanalı1996 ilk 2sinde öyle yaptı diğerlerinde popomun aşağısına kadar sıyırdı öyle yaptı
Diğerlerinde normal yapmışta ilk 2 sinde niye öyle yapmış anlamadım
Ailene söyledinmi
@Adanalı1996 yok söylemedim seneler önceydi zaten
Gerçi o zamanda çocukluk nerden bileceksinki. Üstünden baya zaman geçmiş ama çok geçmiş olsun genede
@Adanalı1996 anormal bişi yok bence ama çok utandım daha önce iki defa iğne yerine fitil yapmıştı farklı bi doktor öyle işte
baya utanıyorum
O kadar açması normal gelmedi bana hani belki çocukluk hemen yapim bitsin demiştir aceleyle açınca o kadar açılmıştır ama bilmiyorum
Fitil çok kötü ya bana tercih ettirseler ne kadar korksamda iğne derim
@Adanalı1996 valla bildiğin yavaş yavaş açtı hiç acele etmemişti
fitilde de çok yakmıştı yani canım acımıştı baya ki korkuyorumda
Niye açtı bilemedim
Fitil öyle ya hayatımda 1 kere almak zorunda kaldım ondada 5 yaşında falandım bir daha almadım felaket yakıyor. Korkulur
@Adanalı1996 ben hep iğne oldugumda popoma yapıyolar ve öyle açıyolar yani bilmiyorum
bana da fitil yapmıştı doktorun kendisi orada da çok korkmuştum ağlamıştım hatta çok da utanmıstım
Bende utanırdım ya. Bazen kızlara bunu yapıyorlarmış bi kaç kızdan daha duymuştum. Bende sadece azıcık iğnenin yapılacağı yeri açıyorlar
@Adanalı1996 kız olmamla alakalı değildir bence
Sadece duyduklarımdan yola çıkarak fikir sundum çünkü hiç bi erkekten böylr şikayet almadım
Halamı öyle yapıyorlarkş
@Adanalı1996 evet öyle yapıyolar
Bilmiyorum bende az bir şey iğnenin batacağı yerş açıyorlar sadece normalde de öylr olması lazım diye biliyorum
Gerçekten bilen bir sağlıkçıya sor bence
@Adanalı1996 bulursam sorarım
İğne de çok kötü fitil kadar olmasada aşırı acıyor ya
@Adanalı1996 acıyo evet ya benim popom çok yakmıştı
Öyle ilaçlar var maalesef benim popomuda yakıyor. Heleki iğne olduktan sonra bacağın uyuşuyor ya onu hiç sevmiyorum işte
@Adanalı1996 maalesef kötü oluyo
O halde araba kullanmaya çalışmak varya tsm bi ölüm ya 😂
Sağlık için gerekli ama daha az iğne olduğumuz günlere
Ben ilk defa 7-8 yaşlarında iğne oldum onda da iki defa havale geçirdim çok ateşim vardı üzerimde ne varsa ateşimden dolayı çıkardım iştahım yoktu midem bulanıyordu annem ve teyzem beni tuttular kalçamı açtılar utandım çünkü odada bayanlar vardı. hemşire geldi ağrı kesici ateş düşürücü iğne yaptı ilaç önce yaktı sonra ağrı yaptı sonra uyudum ama uyanınca sanki yeniden doğmuş gibi turp gibi oldum iyileştim koştum oyun oynadım. Sonra anladım ki bu dünyadaki en değerli varlığım sağlığım anladım ki hemşire haklıymış büyüyünce öğrendim.
Bir gün grip olduğum için konya şehir hastanesine gittim ilaç yazar gönderir sandım iğne yazıyorum 20 tane günde ikişer tane olacak iki tanesini şu an yapalım dedi bende tırstım biraz ama neyse tamam dedim oturdum sedyeye açtım kolumu iğne hazırladı gelmiş açın popoyu diyince ben şok çekindim baya ama hemşireler yatırmaya kalkınca açtım tabi vurdu çooook acıtıyor koldan az acıyor ama popo….
küçükken 2 kardeşimle beraber gıda zehirlenmesi yaşadığımız için 1 hafta boyunca popodan iğne yemek zorunda kalmıştık :/
Ayy yazık
Soruya çok geç cevap veriyorum ama
Çok korkardım yumuşak olduğu için daha çok acıyor artık alıştım
Bel ağrısı için iğne vermislerdi kadınlar vuruyordu rezillik
acilde bir kere penisilin mi ne yaptılar yarım saat basamadım bacağımın üstüne
Acimadigi icin hemsireyi baya ovmustum. Perdeyi actiktan sonra Teyzemi gordum tesadufen utandim dd
Hah
Sakat birakan bile var
Ohaa
Ben de olmuyordum ama olmam gerekince diş doktorum yapmıştı
diş doktoru nası popona iğne yaptı
@Nilsu_7711 cerrahi operasyon bu diş iğneleri hariç ağrı kesici gibi düşün.
anladım geçmiş olsun
@Nilsu_7711 ama hiç ağrı duymadım 3 gömülü dişte
ben pelisin oldugum için çok acıdı anlattım zaten burada bakabilirsin
@Nilsu_7711 ağrı kesicilerde sorun yok.
Bende ameliyattan sonra ağrı kesici vurmuşlardı popoma ama diş için ilk defa duyuyorum
@Nilsu_7711 diş eti kesildiği için ameliyat gibi bu da
Çocukken çok sıkmıştım kendimi hemşire de sıkma kendini rahat bırak demişti o an gaz kaçırmıştım 4 5 yaşındaydım düşündükçe utanıyorum
Haha 😅
10 defa olmuşumdur. Hep bir kadın vursun istedim ama hep erkek geldi vurdu
Vitamin iğnesi olmuştum aşko hemşire abla kalçan çok biçimli demişti 🤭
Erkek vurmasın diye tutturmuştm sadece
Hmmmö
bir ara elek gibi olduydu iğne olmaktan
Elekkk?
google görseller için yeni sekmeye davet ediyorum seni kardeşim
sağlıkçıyım. bizde anı çok...:D
Anlat
Anlat tttt
Yokk
Hatırlamıyorum çok sarhoştum
Nasıl bir anı olması lazımdı 😀
Küçükken olmuştum en son aglamistim 😂
Alıştık artık
Nasıl
Her hastalanıp hastaneye gitmemin sonu zaten popoma iğne vurulmasıyla sonlanıyo nesi nasıl
Haha 😅 😅
Sen hemşire misin
Benim seyime bile yaptilar gsujdjdj
İģne dötten iyi gelir
Bende hiç olmadım 😂
Hahaha
Var olmaz mı
Anlat
Burdan mi aaa utanırım ya😂😂
Takip ettim yaz
Çok aci
Var dı