Özellikle yüz ve el için ten rengini 1 ton açan bildiğiniz ilaçlar ya da merhemler var mı? Malum Mart ayında olduğumuz için güneşin etkisi arttı, normal ten rengimi istiyorum. Cilt beyazlatma yöntemleri nelerdir?cilt beyazlatıcı krem
Cilt rengini açan en iyi beyazlatıcı krem hangisi?
Cilt beyazlatma yöntemleri nelerdir? Cilt rengini açan, en iyi beyazlatıcı krem hangisi?
Selam :) Herkes esmer teni sevmeye biliyor. Güneşten yandığı zaman kendi cilt rengine dönmek istiyor. Bu yüzden cilt beyazlatıcı krem kullanıyorlar. Cilt lekelerinden şikayetçi olanlar için de cilt beyazlatıcı kremler kurtarıcı oluyor. Peki cilt beyazlatıcı krem nedir bir bakalım.
Cilt beyazlatıcı krem nedir, ne işe yarar?
cilt beyazlatıcı krem
Cilt beyazlatıcı kremler cilt rengini açma için ve cilt lekelerini yok etmek için kullanılan kozmetik ürünlerdir. Ürünün içerisindeki etken maddeler cilt tonunun açılmasını sağlar. Beyazlatıcı kremlerin içerisinde genelde hidrokinon, retinoidler ve kortikosteroidler gibi maddeler bulunur. Bu maddeler ciltteki hücrelerin kendini daha kolay yenilemesine yardımcı olur. Genelde içeriğinde papatya, meyan kökü, c vitamini de bulunur. Beyazlatıcı kremler yüz dahil tüm cilt için uygundur. Koltuk altı, genital bölge gibi kararmış, lekeler bulunan bölgelere de uyulabilirsiniz.
Cilt beyazlatıcı krem nasıl kullanılır?
cilt beyazlatıcı krem
Cilt rengi açıcı krem temiz cilde uygulanmalı. Yüzünüze beyazlatıcı krem uygulamadan önce cildinizi temizleyin. Temizleyici bir jel kullanabilirsiniz. Yüzünüzü yıkadıktan sonra iyice kurulayın. Ardından kremi cildinize uygulayın. Normal krem uygulamaktan bir farkı yok. Eğer cildinizin farklı bir bölgesi için uygulayacaksanız öncelikle duş alın. Duş aldıktan sonra kremi istediğiniz bölgeye uygulayabilirsiniz.
Cilt beyazlatıcı krem kullanıcı yorumları neler?
cilt beyazlatıcı krem kullanıcı yorumları
Cilt beyazlatıcı krem kullananların yorumlarına şöyle bir göz attım. Bu kremler ile ilgili ortak yorum lekeleri gerçekten geçirdiği ve cilt tonunu eşitlediği. Ancak cilt renginde ciddi açılma bekleyenler hayal kırıklığına uğramış durumda. Cilt beyazlatıcı krem cilt rengini en fazla 1-2 ton açabilir. 4-5 ton açılma bekleyenler genelde hayal kırıklığına uğruyor. Cilt beyazlatıcı kremler düzenli kullanımda yüzde daha kolay sonuç veriyor. Koltuk altı ve genital gibi bölgelerde daha uzun süreler kullanıldığında sonuç alınır. Beyazlatıcı krem ile ilgili kullanıcı yorumları bu şekilde.
Cilt beyazlatma maskesi var mı?
cilt beyazlatma maskesi
Benim için en iyi cilt beyazlatan maske zerdeçal maskesi. Zerdeçalın cildi beyazlatma etkisi var. Düzenli kullanımda lekelerin kısa sürede yok olmasını sağlıyor. İçerisinde bulunan bir diğer malzeme de pirinç unu. Pirincin beyazlatıcı etkisinden de faydalanacağız. Zerdeçal Maskesi Tarifi
1 tatlı kaşığı zerdeçal
1 tatlı kaşığı pirinç unu
Kıvam verecek kadar süt
Zerdeçal ve pirinç ununu iyice karıştırıyoruz. Ardından üzerine maske kıvamı alana kadar süt ekliyoruz. Ne çok sıvı ne de çok katı bir kıvamı olmalı. Maskeyi temiz cilde uygulamak çok önemli bu yüzden maskeyi yapmadan cildinizi temizleyici bir ürün ile yıkayın. Maskeyi bir fırça yardımı ile cildinize uygulayın. 15 dakika kadar bekleyin. Maskeyi ovalayarak yıkarsanız peeling etkisi de yakalamış olursunuz. Ilık su kullanın. En son cildinizi nemlendirin. Bu maskeyi haftada 1 kez uygulayın.
Cilt beyazlatan sabun var mı?
cilt beyazlatma yöntemleri
Sizlerle en güzel cilt beyazlatan sabunların listesini paylaşmak istiyorum.
Thalia Cilt Beyazlatıcı Doğal Sabun.
Enjoy Cilt Beyazlatıcı Doğal El Yapımı Sabun.
Farması DRr. C. Tuna Beyazlatıcı Sabun.
Dr. Bellasoft Cilt Beyazlatıcı, Leke Giderici Sabun.
Soffto Plus Pirinç Özlü Cilt Beyazlatıcı Sabun.
Bio Asia Cilt Beyazlatıcı Sabunu.
En etkili cilt beyazlatıcı krem hangisi?
1- Madeleb Krem
cilt beyazlatıcı krem
Madeleb yüzümdeki sivilce lekelerinden kurtulmamı sağlayan krem. Cilt tonunu eşitliyor, lekeleri gideriyor, cilde doğal bir parlaklık kazandırıyor. Sadece 1 aylık kullanımda cildimdeki bir çok leke yok oldu. Sivilcelerin de kolayca iyileşmesini sağlayan bir ürün. Cildinizdeki her bölge için kullanabilirsiniz.
2- W-lab Beyazlatıcı Krem
cilt beyazlatıcı krem
W-lab markası son zamanlarda sıkça duyduğumuz bir marka. Madeleb krem de W-lab markasına ait. Ben Madeleb ve beyazlatıcı kremi birlikte kullanıyorum. Cildinizin her bölgesi için kullanabilirsiniz. Düzenli kullanımda cilt tonunuzun açıldığını ve lekelerin koybolduğunu göreceksiniz.
3- Redist Cilt Beyazlatıcı Krem
cilt beyazlatıcı krem
Sivilce lekeleri ve güneş lekeleri üzerinde oldukça etkili bir ürün. Düzenli kullanımda daha aydınlık ve ışıl ışıl bir cilde sahip olacaksınız.
4- Sinoz Cilt Beyazlatıcı Krem
cilt beyazlatıcı krem
Sinoz markasının beyazlatıcı kremlerini duymayan yoktur. Leke giderici özelliği sayesinde çok beğenilen bir krem. Cilt tonunu eşitler, lekeleri giderir ve cilde aydınlık bir görüntü kazandırı.
5- Bioderma Beyazlatıcı Krem
cilt beyazlatıcı krem
Ben Bioderma markasının her ürününü çok seviyorum. Beyazlatıcı kremi de oldukça etkili. Cilt tonunu eşitlemek isteyen ve lekelerden şikayetçi olanlar kesinlikle denemeli.
ne kandırcam lekeli yüzlü olan sizsiniz isteyen özelden irtibat kurar neyinizi kandrcaksak artık yazıyoruz yazmasına sonra bir bakıyoz hesap yok olmuş öneride yazıyon kendi sattını yazmak reklama giriyo :)