Dualarınız ve güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun...
Vücudunun yüzde 90'ı yanık olan biri yaşayabilir mi?
Dualarınız ve güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Coook Gecmis olsun inanki cok uzuldummm.. Bu cok kotu bisey nerde yasiyoruz biz ya! Insanin deli olmamasi elde degil.. Allah ellerini kirsin! ona bunu yapanlarin.. Allah yataga mahkum ettikleri gibi yataga mahkum etsin... Iyiki varsin RABBIMM sen olmasan bu zalimlerin cezasini kim verecek.. Nasil bir vicdan tasiyoruz.. Musluman bir ulkeyiz olemi.. Ona bunu yapanlar musluman olemi.. KIm nederse desin degil! Yazik ya..Kimseye bela okumam ama helak olsun onlar... Dua et arkadasim bol bol, Rabbim sifa versin.. Cok kotu oldum.. Insanin insallah yasar derken sesinin titremesi nedemek.. %90 yanmasi nedemek yasicak neyi kaldiki.. Ama rabbim yasattin iyilestirsin.. soylicek soz bulamiyorum arkadasim.. Dua etmekden baska brsey diyemiyorum.. Dua edelim..
Allah razı olsun arkadasım:(( zaten hastaydı ne ısterler ki:(
Inanki cok uzuldum allah sendende razi olsun hatta ecmain.. Dicek artik iyi bir soz kalmazya ya susacaksin yada kotu soz cikacak.. Iste boyle br sinir bu.. Bukadari olmaz dedirten.. Merak etme rabbim cezalarini veriri bu insanlarin... Umarim iyilesir dua ediyorum hepimizde edelim..
Allah razı olsun canım benımmmmmmmmmmmmmmmm
biyoloji dersinden hatırladığım kadaryıla insanlar ciltten de nefes aldığı için belirli oranda yanık olduktan sonra yaşama olasılığı baya düşüyormuş yani %90 da yaşamama riski çok büyük. okur okumaz çok üzüldüm kuzeninin durumuna ama allahtan ümit kesilmez, bol bol dua edin. rabbim inşallah kuzenini sevdiklerine bağışlar, dua etmekten başka çare yok. sen burda takılma, git kuzeninin başında bekle :(
Amin :( Amin da almıyorlar kesınlıkle yogun bakıma sevk aldı zaten :// baska bır hastaneye evde beklıyoruz maalesef :(
hemde ne ölmüş !
ohaaa allah belalarını versın yazık yaa . bu dunyada adalet yerını bulsun bulmasın fark etmez ama öbur tarafda bu karsılıksız kalmayacaktır . hıc bır canlı yakılmaz bee . sizde avukatınızı ıyı secın o serefsızlere bu dunyadada rahat vermeyın .
tevekkul edın takdır allahındır ınş. iyileşir
Walla bulunamadı henuz suçlular :( Dua ediyoruz bol boll
geçmiş olsun, Allah şifa versin. Sen bari salma kendini, ailesine destek olun elinizden geldiği kadar.
Allah razı olsun salınmıcak gibi değil şişmiş kömür gibiymiş :( :// offfff
Biliyorum :(
İnşalllah. Çok büyük bir çöküntü yaşıyoruz olanlar inanılır gibi değil.
Cevap
33Cevap
Büyük geçmiş olsun ama çok küçük bir ihtimal yaşasa bile büyük acılar çeker yanıklardan dolayı :(
evet :( çok tesekkur ederim gecmıs olsun dileklerin için. ://
çok geçmiş olsun acil şifa bulur inşallah bunu kim neden yaptı biraz olayı da açarmısın?
Çok tesekkur ederim.. Issız bir yerde yanarken polisler bulmus gerısını söylemediler :/
amin inşallah :(
%90 lık kısım yanık demişsin yanık derecesi çok büyük değilse 1. veya 2. derece gibi değilse metabolizmasına bağlı olarak bir ümit direne bilir fakat onun için iyi midir kötü müdür bilemeyiz :( çok geçmiş olsun kalbimiz onunla..
Allah razı olsun :( tesekkur ederim.
keske bu da yeter ınanın.
sık sık aklıma geliyordu kuzenin acaba ne oldu diye. toprağı bol olsun, mekanı cennet olur inşallah :(
Canım benimm aminnnnnn Allah razı olsun :(( çok tesekkur ederim ://
Geçmiş olsun canım yaa:( Malesef tıpta kesin olarak yaşayamaz bu sorunu cevabı ama Allahtan ümit kesilmez tabi ki dua edelim.
çok tesekkur ederım Allah razı olsun :/
geçmiş olsun :( üzüldüm gerçekten de ama ne fayda umalım ki dileğim ki en kısa zamanda iyileşsin..
Tinerciler mi ?
belli değiller ki :/ kuzenım yanarken onu polisler gormus :(((
Bugün değil. Belki bir 10 yıl sonra mümkün olur ama bugün değil...
Yinede "mucize" adındaki şeyler olabiliyor... Sen kendini en kötüye hazırla da...
:(( dua ediyoruz :((
Annem hemşire. İlk hastası mı tam bilemiyorum, bir yanık vakasıymış. Vücudunun 3 te 2 si yanmış. Herkes ölür diyormuş boşuna fazladan uğraşma vs... Annem çok uğraşmış yaşatmak için... Sonra hasta gözünü açmış, durumu iyiye gidiyormuş. Herkes şaşırmış, mucize demiş. Çok az yaraları falan kalmış. Sonra küt diye gitmiş, aniden ölmüş yani. İlk kaybettiği hastaymış o.
hadi yaa :((( of nasıl kotuyum şu an anlatamam kalbım yerınden cıkıcak gibi.
evet :( Dua ediyoruz edicez de bakalım kuzen bıze geç kalınmıs nısan1 şakasımı yapıyor.
ne denir ki herkesi üzdün bunu dıyerek rabbım acıl sıfalar versın ama o orda öyleyken burda olman şart mı yani anlamadım kı ...
bizi almıyorlar. sağolsun haydarpaşa sevk etti o haldeyken bile.. eve geldım evde durucak kımse yok ağlamaktan vakıt gecmıyor kafamda tonla soru var paylasmak ıstedım arkadaslarımla..
yapanlar bulunsa keşke once onu dılemek gerek rabbımızden.
ı ıh :// Aksine umutlanmayın 2-3 gun dedi doktorlar :(
evet :(
canım cok tesekur ederı amin :(
Allah acil şifa versin canım inşallah iyileşir en kısa zamanda ne desem yalan olur sorunun cevabını bilmiyorum.
Sağol :((( ınsallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahh :/
ediyoruz :((
ne desek ki geçmiş olsun.. :((
yaşasada yara izleri falan ve çekeceği acılar çok zor bi durum..
Allah yardım etsin..
:( Allah razı olsun aminn... :// İnşallah yaşar kuzucugum:(
Yanığın derecesine bağlı durum.3. derece ise bayağı zor bir durumda.Tabi ki en azından hastaneye götürüldüğü için yaşama şansı var yine de.Allah şifa versin.
Amin Allah razı olsun... Çok teşekkür ederim bekliyoruz ufakta olsa bır ılerleme olur diyE
Allah rahmet eylesin.Başınız sağolsun.
Allah razı olsun sağolasın..
umarım suçlular tez zamanda bulunur. başınız sağ olsun.
ınsallah sağol çok tesekkur ederım
Allah Rahmet Eylesin. Mekanı cennet olsun İnşallah.
Allah razı olsun.. Aminn.
Ne vicdansızlar var yaaa kim bunlar alacaklılar mı yakmış
hayır:( kuzenım askerden sonra aklı dengesini yıtırdı ne alıcaklısı olucaktı kı.. cebınde kı parayı ıstemısler... :(
Sağolasın :(
başın sağolsun canım.toğrağı bol olsun.:(Allah rahmet eylesin.
Allah razı olsun canım sağol:(
yan komşumuzda zamanında kalorifer kazanının patlamasında yanmıştı bütün vücudu yanmıştı diyebilirim kömür gibiydi adam ama 2 sene sonra vücudunda tek bir iz bile kalmadı Allahtan ümit kesilmez
evet :// bizde bi ümit bekliyoruz ://
İstanbul-Üsküdar..
çıkarsa :(
Allah rahmet eylesin..bütün acılarından kurtuldu :(
Çok sağol Allah razı olsun :// evet kurtuldu ://
ALLAH acil şifalar versin,alacak nefesi,görecek günü varsa yaşayabilir,hayat mucizeleri ile güzel...
Amin Allah razı olsun :// İnşallah iyi olucak % 10 dıyor doktorlar.
inşallah
Büyük geçmiş olsun Allah ölümünde hayırlısını versin herzaman söylerim kısasa kısas şart oldu artık
Allah razı olsun :(( Aynen ölümünde hayırlısını versin rabbim cayır cayır yandı :(
Azrail olmaktan nefret ediyorum; ama onunla vedalaşman için son şansların bunlar. Çok üzgünüm...
:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Kıyamam üzülme...Hayatta kalmaya çalıştığı her an biraz daha ölecek katlanılmaz acılardan.Acısının son bulmasını istemez miydin.Ben can alamam veya geleceği göremem ama bir bilimadamı olarak git ve vedalaş diyorum...
gidemem :( almıyorlar ki yogun bakıma sokmuyorlar kimseyi :( kıyamam onaaaaaaaaaaaaaaaa ;(((((((((((((((((((((((((((
Yoğun bakımdan çıkacaktır bir süreliğine takip eden günlerde. Bir an bile görsen tamamdır. Bir aile ferdinin kaybını iyi bilirim; ben elveda diyememenin acısını tam 1 yıl boyunca yaşadım. Sen bunu yapma.
Kabullenmesi çok zor.
Evet öyle...
:((
Dua edeceğim senin ve onun için...İyi geceler
Allah razı olsun:/
Nasıl bir gelişme var mı?
Bu ne ya ya rabbim sen insanlara akil fikir ver ya. Cok geçmis olsun, pek bi bilgim yok bu konuda ama Allah sizinle beraber olsun. :(
Çok tesekkur ederım :// Aminn :(
büyük geçmiş olsun. yaşasa dahi keşke yaşamasam ölsem diyecek:-(
imkansız gibi bir şey yaşaması...
Çok tesekkur ederım. evet çok fazla yanık var :( yaşasa bile çok acı çekıcek.
bu gibi durumlarda insan düğümleniyor. ne dese boş. allahın taktiridir. hakkında ne hayırlısı ise onunla karşılaşsın.
amin :(
Mekanı cennet olsun. Kalanlara sabır versin Allah
amin çok tesekkur ederım Allah razı olsun
cok zor sanmıyorum ic organlarda harap olmuştur %90 diosunn
evet :( olmus zaten aksam açıklama yaptılar. :(
basın sagolsun sabırrr diliyorum
Allah razı olsun :(
ALLAH acil şifalar versin, ulan para için insan yakılırmı bee ey kitapsızlarrr!
:( amin Allah razı olsun :( yapmıslar işte :((
Basiniz sagolsun canim. Allah mekanini cennet eylesin...
Canım sağol Allah razı olsun .(
Hayatta kalma olasılığının çok düşük bir ihtimalde olsa var olduğunu düşünüyorum.
Geçmiş olsun.
Tesekkur ederim Allah razı olsun:/ Umut kesilmez rabbim yardımcısı olsun :(
amin tesekkur ederim.
Allah rahmet eğlesin.Mekanı cennet olsun inşallah
Amin :// Çok tesekkur ederim ://
Üsküdar işte, insanlar nezih olarak görsede içini bilen bilir pislik semtlerden biri, konuşuyoruz ama tekrardan ne desem bilemedim...
Maalesef kuzum... Diyecek birsey yok ki son nefeslerini bekler gibiyiz.
Nur icinde yatsin..sebep olanlar gun yuzu gormesin...Allah kahretsinnnnnnnnnn
Aminnnnnnnnnn aminn sağol canım benimm.
amin bebeğim benım :/
Yanık derecesine bağlı olarak değişir, inşallah iyileşir.Yani umut var bence.
Nefes dahi alamıyordu gırtlagını deldiler dun gece amelıyatla :/ Umut %10 dıyor doktorlar ://
Allah razı olsun.. Ama doktorlar açıklama yaptı 2-3 gun en fazla :(
evet Allahtan ümit kesilmez :( Allah razı olsun..
cok gecmıs olsun gercekten uzuldum:(kacıncı derece oldugunada baglı
Çok tesekkur ederim Allah razı olsun:/
Şimdi biz yaşar deyince yaşayacakmı...Allah şifa versin
amin tesekkur ederim.
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun inşallah
Amin Allah razı olsun cok tesekkur ederim.
tatlım yaa kuzenin yada bi yakının bu durumda ve sen açmışsın ks dan yorumlaşmalar felan rahatlık genişlik bukadarı pes. pek bi umrunda değil gibi.
:) evet.. düşünen arkadaslarım gecmıs olsun dileklerini iletirken sende ordan eleştir bunada ihtiyacım vardı sorumun tam cevabını vermıssın teşekkürler gizli.
sorunun cevabını hastanedeki dr larınız vermişler zaten burdan neyi ümit ediyrsun bence bu olayı pek bi ciddiye alıyor gibi durmuyorsun.
Ben soruma cevap arıyorum nasihat , akıl ve gereksiz eleştiri değil..
senin sorunu cevabı burda değil acı pamuk şeker
Anlıyorum gizli...
Allahtan umut kesilmez..
evet ://
Allah rahmet eylesin :(((
:(((((((((((((((((((((
çok zor be canım :( Allah yardımcısı olsun
Amin çok tesekkur ederim:(
rica ederim sizinde yardımcınız olsun cok üzüldüm :(
Allah razı olsun:(
Başınız sağolsun canım...
Sağolasın dostum Allah razı olsun:(
yavrum geçmiş olsun ya:S allahtan umut kesılmez
Bebeğimmmmmmmmmmmm Allah razı olsun çok teşekkür ederimm :// Son 2-3 gun dedi doktor bu aksam.
Canımsın benım bi bi bi bitanem..
tamamimimimi :) inşallah ta ..
Bebeğim sağol Allah razı olsun.
Çok geçmiş olsun.Allahtan ümit kesimez.:((
tesekkur ederim :// evet bekliyoruz :(
Allahtan ümit kesilmez canım..Çok üzüldüm..:(
:(( canımcok tesekkur ederim bekliyoruz :(
Allahım şifa versin ...:( dua et bol bol.
amin amnnnnnn :// ediyoruz bol bol bakalım neler olcak:(
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.
Allah razı olsun cok tesekkurler.
başın sağ olsun :(
Çok tesekkur ederim:(
bu halde yaşaması bile mucize. geçmiş olsun,
evet :(( Çok tesekkur ederim.
geçmiş olsun,
allahtan ümit kesilmez...
Allah razı olsun evet bi ümit...
geçmiş olsun..inşaallah yaşar.
Teşekkür ederimm.. İnşallah yaşar :(
neye para vermedi diye ?
ruhu şad olsun mekanı cennet olsun...
sağol bebegım Allah razı olsun.
Allahtan ümit kesilmez. acil şifalar diliyorum.
Çok tesekkur ederim.
Geçmiş olsun allahtan ümit kesilmez.
Çokkk teşekkür ederim :/ evet bizde bekliyoruzz bakalım neler olucak.
Geçmiş olsun canım gerçekten çok üzüldüm :(
canım çok tesekkur ederim:I
Allah rahmet eylesin başınız sağolsun
sağol :// Allah razı olsun.
Allahtan ümit kesilmez geçmiş olsun
Çok tesekkur ederim ://
gecmis olsun, büyük ihtimalle ölür.
tesekkur ederim:(( deme öyleeeeee:((
basınn sağolsunnnnnn:(
Nasıl durumu
doktorlar maksımum 2 gun dayaanbılır dedi.. kötü değişen bişey yok uyutamıyolar acıdan uyanıyo.
sabırlar dilerim.
tesekkur ederim :/
sanmıyorum
://
Allah razı olsun dostlar sağolsun.(
Başınız sağolsun :(
Sağol Allah razı olsun :(
İnşallah iyidir. :/
ı ıh :// değişiklik yok jennym :/ yogun bakımda hala
Allah şifa versin
Teşekkür ederim Allah razı olsun :/
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?