Sağlık Mpv yüksekliği ne demek? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Ben kan tahlil sonucumda mpv yüksek görünüyor internetten bunlar ilgili birsey yazmiyor bilgisi olan yazarsa sevinirim. Güncellemeler+1 yıl Ben kan tahlil sonucumda mpv yüksek görünmüyor internetten bunlar ilgili birsey yazmiyor bilgisi olan yazarsa sevinirim Mpv yüksekliği ne demek? Cevapla İnternet Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Sağlık konusunda 6,9b cevap paylaştı. Geçmiş olsun gadası 1 0 Yorumla
Cevaplayıcınız Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl burda doktor yok sanırım 0 17 Yorumla Soran +1 yıl Sağlıkci biri vardır ama merak etme sen 😉 Yorumla Cevaplayıcınız +1 yıl yok demekki cevap yok daha 😀 Yorumla Soran +1 yıl Allah allah acelen ne canım senin cevap veren olur sen merak etme tamam mi 😂😂😂 Yorumla Cevaplayıcınız +1 yıl hani nerde daha yok banada yaz olursa 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Tamam olunca sana yazicam tamam mi 😉 Yorumla Cevaplayıcınız +1 yıl şu göz kırpma işareti ne manada oluyo 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Senin düşündüğün değil birader Yorumla Cevaplayıcınız +1 yıl ne düşünmüşüm ben 😀😀 Yorumla Soran +1 yıl Ne bileyim onu sen bileceksin kardeşim allah allah Yorumla Cevaplayıcınız +1 yıl aha çıkmadı hani çıkacaktı noldu 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Madem bu kadar merak ediyorsun ben cevabımı aldım çok takma artık istersen Yorumla Cevaplayıcınız +1 yıl al sonuçta haklı çıkan ben oldum 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Egonu tatmin ediceksen tamam sen haklısın Yorumla Cevaplayıcınız +1 yıl 😂😂yoo ego değil havanı söndürmek güzel 😂 Yorumla Soran +1 yıl Tabi canım havami söndürdün sen böyle san hep tamam mi Yorumla Cevaplayıcınız +1 yıl ha demek ki ben egoluyum kendimi bişey sanıyoeum havalıyom hiçbi lafla adam olmam diyosun sen bilirsin laftan anlayana sivrisinek saz laftan anlamayana sazı soksak az Yorumla Soran +1 yıl Hehehe aynen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Geçmiş olsun gadası
burda doktor yok sanırım
Sağlıkci biri vardır ama merak etme sen 😉
yok demekki cevap yok daha 😀
Allah allah acelen ne canım senin cevap veren olur sen merak etme tamam mi 😂😂😂
hani nerde daha yok banada yaz olursa 😂😂😂
Tamam olunca sana yazicam tamam mi 😉
şu göz kırpma işareti ne manada oluyo 😂😂
Senin düşündüğün değil birader
ne düşünmüşüm ben 😀😀
Ne bileyim onu sen bileceksin kardeşim allah allah
aha çıkmadı hani çıkacaktı noldu 😂😂
Madem bu kadar merak ediyorsun ben cevabımı aldım çok takma artık istersen
al sonuçta haklı çıkan ben oldum 😂😂
Egonu tatmin ediceksen tamam sen haklısın
😂😂yoo ego değil havanı söndürmek güzel 😂
Tabi canım havami söndürdün sen böyle san hep tamam mi
ha demek ki ben egoluyum kendimi bişey sanıyoeum havalıyom hiçbi lafla adam olmam diyosun sen bilirsin laftan anlayana sivrisinek saz laftan anlamayana sazı soksak az
Hehehe aynen