İdrara çıkamama nedeni nedir?
Fazla mastubrasyon yapmaktan olur mu?
Fazla mastubrasyon yapmaktan olur mu?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnsan vücudunda su oranı normal koşullarda sabit tutulur, bunu vücut kendi kendine ayarlar ve su içip içmemene bağlı olmaz .
Bir kere mast ile uzaktan yakından alakası olmaz bunun , başka bir sorun belirtmediğine , pazar gününden beri idrar yapamadığını söylemene bakarak ihtimaller sıralanabilir.
1- Çok az sıvı alıyorsundur , bu genelde ölümcül diyete kalkışanların yaptığı birşeydir ve aldığın sıvı da zaten hücrelerini ayakta tutmaya harcanıyordur.
2- Böbreklerinde süzme problemi olabilir, bu genelde ağrı ile haber verir. Bu durumda da su vücutta ödem olarak toplanmaya başlar.
3- Diüretik sistem ayarını bozan bir ilacı bilmeden kullanıyor olabilirsin , bu da su atımını yavaşlatır.
Bunların üçü de çok tehlikelidir , kanda üre ve ürik asit oranı hayati risk yapacak şekilde yükselir ve bobrekleri iflasa surukler. Böbrekler elden çıktıktan sonra haftada 3 kere diyalizden başka üre uzaklaştırma yolu yok.
Yani , günde ( çay çorba mesrubat vs veya başka bir akıcı ile ) 3-4 bardak ( litre demiyorum ) su bulunan şey tükettiğini düşünüyorsan ve tık yoksa , ne suyu azaltmalısın ne de bol bol su icmelisin. İkisi de üre artırır , böbrekler süzmüyorsa su ödem olarak tutulmaya başlar
Yapman gereken en doğru şey , hemen bir hastanenin üroloji servisine gitmek ve gerekli idrar kan testlerini aç karna yaptırmak .
fazla mastürbasyon daha çok idrar yapmana neden olur onla alakası yoktur başka bir sebe olabilir su kaybı gibi ya da başka bir neden.
ama mastürbasyon idrar yapmana da neden oluyor
Vakit kaybetmeden doktara görünmelisin canım ihmal etme
Cevap
10Cevap
erkeği anlarım da kızlarda mı bu kadar çaresiz be ya yokluk ne kötü :)) sadasdasd link
Evet olabilir azaltmalısın kendini tut biraz her gün mü yapıyorsun?
hyr idrar yolu enfeksion olabilir ağrı ya da yanma hissi varsa uzmana görünmelisin
deliğe giriş çıkış olmadığı için tıkanmış sanırım lavabo açıcı şart oldu:D
Bol bol su iç yinede çıkmıyorsan.Doktora git..
Böbrek rahatsızlıgın olabilir
idrara çıkamıyormusunuz ?
Evet
Pazar gününden.
Normal çıkamıyorum
şişlik mi hissediyorsun ?
Hayır
o zaman bilmiyorum
Bobreklerden olabilir.
Normal zamandami mas. Oncemi sonrami ?
Idrar yollari iltihabi olabilir
olsa ben işeyemezdim