Arkadaşlar concerta kullanan varsa bakabilir mi

arkadaşlar ben concerta 54mg kullanıyorum,kullanmaya başladığımda etkisini hissetmiyodum etkisi vardı ama eski halimle sanki fark yokmuş gibiydi ama almayı unuttuğum günler farkı hisseder oldum ve kullanmayı hiç istemedim sebepsiz yere can sıkıntısı falan oluyo,sinirli oluyorum,durgun oluyorum,çok iştahsızlık yapıyo yemek kokusunda midem bulanıyo,gün boyu hiç bişey yiyemiyorum,uykumu kaçırıyo,11 de yatağa gidiyorum 1 de falan uykuya dalıyorum etkisi geçmeye başlayınca karnım falan ağrıyo,çok acıkmış hissediyorum kendimi,ve yemek yiyorum gece ama gece yediğim için az yiyorum bundan dolayı da çok zayıfladım,18 den başlamıştım şimdi 54 kullanıyorum doktorun dediğine göre en yüksek doz 54 müş,yetersiz gelmeye başlayınca yükseltmesini istedim ve daha yükseği yok dedi ve 10 mg ritalin yazdı,sabah concerta alıcakmışım okuldan gelince de ritalin,ama ben kullanmak istemiyorum kullanınca kendimi çok kötü hissediyorum,hayattan hiçbişeyden zevk alamıyorum ama kullanmadan da yapamıyorum doktoruma söylesem ilacı kesebilir ama kullanmadan da olmuyo,ek ilaç tavsiye edermisiniz,böyle gün boyu dinç tutacak,besin takviyesi yapacak falan bir ilaç var mı
Arkadaşlar concerta kullanan varsa bakabilir mi