28 yasındayım ilk defa kanlı sumuk geldi grip olmuştum burnum akıyordu gecti baya burnumu çekince sol delikten normal sarı sumuk gelıyo sag delikten kanlı sumuk neki bu lutfen tiskinmeyin resimli😭
Güncellemeler
+1 yıl
Sağlıkçılar burdamı yardım edin?
Grip olmuştum sag burun deliğimden kanlı sumuk gelmesi nedir?
Az önce banada aynısı oldu aynı yerden sümük aynı yerden kan geldi sonra aniden uzandığım yerden ayağa kalkar kalkmaz boğazımdan çıkıp ağzımdan attı doktora gittik kan pıhtılaşması bu dedi peçeteye sardık gösterdik yerden alıp dedi kan pıhtılaşması sigara bir süre içöe içerdeki damarlar kurur yoksa dedi tuvalette burnumu temizlettirip sargı beziyle aktif kanama olmadığı için önermedi ama ben yaptırdım eve geldik 2 saniye geçmedi çıkardım attım kan man yoktu ilk defa burnum kanadı kendi kendine ama
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Az önce banada aynısı oldu aynı yerden sümük aynı yerden kan geldi sonra aniden uzandığım yerden ayağa kalkar kalkmaz boğazımdan çıkıp ağzımdan attı doktora gittik kan pıhtılaşması bu dedi peçeteye sardık gösterdik yerden alıp dedi kan pıhtılaşması sigara bir süre içöe içerdeki damarlar kurur yoksa dedi tuvalette burnumu temizlettirip sargı beziyle aktif kanama olmadığı için önermedi ama ben yaptırdım eve geldik 2 saniye geçmedi çıkardım attım kan man yoktu ilk defa burnum kanadı kendi kendine ama
Kılcal damarını çatlatmışın bir şey olmaz
Ne Zaman gider 6 gündür giriptim kan geliyo sumıklu çekince
Dedimya hapşırırken zarar veriyosun o yüzden istersen doktora da git belki ciddidir ya sanmam
Yok kan 2 gündür çekince gelıyo sadece sümükle karışık
Git o zamn doktora
Ciddimi
Evet ne olduğunu öğrenirsin
Yani ciddi bişey yoktur dimi
Fış ederken fazla zorlamışsın
Yok zorlamadım boyna çekmedim hatta çekince geldi nıyeki
Normalde zorlayınca gelir. Burunda rahatsızlığın var mı
Hayır
Tamam 😄