Boş disime de implant yapmak istiyorum ama sanırım önce kanal sonra implant olur üniversite ye bağlı diş hek. fakültesi kanal tedavisi ücretsiz yapıyor mu?
Pazartesi ilk muayene var sonra ona göre hareket edicem geç kalmış miyim?

dolgu yaptır ne var bunda benim dişimin 3 te 2 si gitmişti kanal tedavisi dolgu ile eskisi gibi yaptılar
Korkuyorum inşallah cekilmez dolgu. kanal fark etmez hiç yeterki çekilmesini ztn 1 dişim kayıp
Önce röntgen çekerler sonra kanal mı dolgıçu mu karar verilir. Böyle anlaşılması zor.
Dolgu*
Cevap
3Cevap
Olabilir. Küçük bir yer.
Teşekkürler çekilmeden kurtarma ihtimali var yani dimi
Cekilir
Benim de disimin ortasi boyle oyuk curuk doktor kurtarılcak bir yer göremedi senin de icinden baya curuk gozukuyor yine de film cekerler belki disaridan hassasiyet varsa cekiliyormus zaten tek disciyede gitme derim bir onceki de kanal yapilir dedi bana ama kanallik hic bir seyi yokmus bakmamisti bile bir de iltihapli seninkide sanirim dis etin sismis gibi geldi kendi tecrubelerimden yorum yapiyorum yinede sen bir kac disciye git
Fotosunu atıp dış doktoruna attım instagram da kanal olur dedi ama
Çürük büyük görünmuyo ya inşallah cekilmez😢😢😢emin olamadım pazartesi muayene olcam iste
Bilmiyorum dedigim gibi ben kendi bilgimi paylastim tek disciyle kalma derim ama
Insallah kurtarilir ama kanalın da sonu cekilis 5 10 yıl da olsa idare etmesi iyi tabi insanin kendi disi disciler para icin kanal diyorlar zaten asıl
Kanal yapilir
Emin msn yani cektirmeden kurtarilir dmi
Dolgu
Dolgu olmazmis yandan olduğu için galiba
Anal yapılır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar