Arkadaşlar bir haftadır sınav üstüne sınava giriyorum, geceleri ders çalışarak sabah ediyorum Gözlerim normalde böyle olmazdı ama ilk defa göz bebeğimin kenarları kan oldu Daha önceden yaşamış olan var mı? Nasıl geçti?
Eğer göz tansiyonu veya yüksek tansiyon kaynakliysa tehlikeli doktora gitmelisin (bunlarin olup olmadığı ancak tetkik le olur sen anlayamazsin).. Yorgunluk kaynakliysa dinlen ve eczaneden göz damlası al kullan.. Sonuç; Doktora bir gorunsen iyi olur
Yorgunluk diye düşünüyorum çünkü gün içinde oldukça enerji harcıyorum akşam olunca da kitaplara defterlere veriyorum kendimi o yüzden sanırım Bu gece ders çalışmazsam düzelme ihtimali var mi?
Rica ederim. 1 aylık tedavi süresi var. Ancak istirahat etmek gerekiyor. Şayet tanı bu olursa kişisel temizlik için kullanılan malzemelerin tamamen ayrı olması ve mümkün olduğunca temastan kaçınılması gerekiyor. Restasist ve Lotemax isimli damlalar kullanılıyor.
Gözümü soğuk suyla yıkıyorum her 15dk da bir Dalin yok maalesef yurtta kalıyorum ama belki bulabilrim bir arkadaş dalin kullanıyordu Teşekkür ederim tavsiyelerin için
En İyi Cevaplar