Var olmasına var da... Hay senin kepçe kulağını s*eyim emi! Lan olm manyak mısın hani kulak? Nerde kulak? Duyanda kulağı var sanır ha!
Fiyatı çok pahalı değildi o zamanlar. Ama iyileşme sürecinde becerilmedik bir kulağının arkası kaldı deyişini asla kullanamayacağını anlıyorsun. (Mesela ben hiç kullanmam o yüzden.). Kalbin kulaklarında oluyor güp güp atıyor. En ufak bir dokunuşta bile sızlıyor. Zira yapışık kalması için kafa bandı falan takman gerek. Oda kıkırdağın şeklini bozuyor ve yapışık şekline alıştırıyor. Tabi o arada çektiğin acı feci...
Kulak küçültmeye bulaşmamak lazım. Oda şekil epey deforme oluyor.
Yapıştırmada ise kulağın kıkırdağı arkadaki kasa dikiliyor. Günlük kullanımda kimse hatta berberler bile dikkatli bakmayınca anlayamıyor.
Benimde sıkıntım vardı zamanında ama... Sonra herşeyin kulak olmadığını anladım. Bence kulaklarınla barış. En kolayı güzeli bu... Ha şunuda belirteyim, kepçe kulaklı bayanlar, diğerlerine göre +2 puandır benim hesaplama cetvelimde...
Her estetik operasyonun ardında bir psikolojik sorun yatar derler. Doğruda. Kulaklarını istediğin şekle getirirsin. Ama arkadaki psikolojik problem çözülmezse sıra boyunun kısağılına, burnunun büyüklüğüne, gözlerinin rengine... artık aklın nereye takılırsa oraya gelir. Sonra bir de bakmışsın ajda pekkanla kanka olmuşsun ameliyatlara gide gele...
İyisi mi sen o yola hiç girme hacı. Senin kulaklarda hiç bir şey yok.
Bekleme yapma, devam et...50 Yorumla
En İyi Cevaplar
bence takıntı yapma bu kepçe kulak genelde küçük yaşta şapka giymemekten oluyor sanırım ırsi bişi değil benimde eskiden öyleydi kızlar yüz vermiyordu bu yüzden ama hayatıma bir kız girdi ve benim tipimi değil karakterimi sevdi gerçek aşktı zamanla düzeldi kulaklarım sorun yapma bence olucam diyorsan amaliyatı var ip tedavisi diyolar heralde gerdiyomuş sanırım ama çok ağrılı oluyormuş uzun bir süre
00 Yorumla
+1 yılBenim bir kulağım daha sivriydi 2 sinin eşit olması için ikisindende ameliyat oldum.Ameliyat 50dk civarı bişey sürdü.Lokal anestezi yaptılar.Ameliyat bittiği gibi taburcu ettiler.Çalıştığım için 10 gün rapor verdiler.Anestezinin etkisi geçince şiddetli ağrı yaptı kesiler ama doktorun verdiği ilaçlarla bir nebzede olsa dindirdi.Hergün kendim pansuman yaptım.2 gün sonra kontrole gittim duruma baktı 1 hafta sonra dikişleri aldı bu süreçte kafanda sargı beziyle dolaşmak zorunda kalıcaksın.Doktor sporcu bandı öneriyor.Bende o tarz bir bant kullanmıştım.Kışın ameliyat olduğum için berelerde işimi kolaylaştırmıştı :) Dikişler alındıktan sonrada o bantı bir süre taktım ortalama 1 ayda tüm işlemler bitti.Fakat bir kulağımda içtende dikiş atıyor o kaynamamış tekrar ameliyat oldum süreç aynı.Kulağımın boyutunda bir değişiklik pek yok aslında tekrar eski haline geri dönüyor gibime geliyor ama çektiğim acıya göre değişiklik var.En azından o sivri kulağım anten gibi saçımdan artık çıkmıyor :))
25 Yorumla- +1 yıl
iple çekme vs. demişsin.Damar yolu açtılar o daha çok acı verdi ameliyat boyunca.Kalemle çiziyorlar kesiyorlar törpülüyorlar dikiyorlar sen bunları hissetmesende hep duyuyorsun.Ameliyathane çok eğlenceliydi doktorum sürekli konuştu dedikodu yaptık.Müzik dinledik gayet keyifliydi.Devlet hastanesinde oldum hiç ücret ödemedim
- +1 yıl
2012 kışıydı tabiki estetiği karşılamıyor fakat benim kıkırdak kemiğimden kulağım sivriydi ve o kıkırdak duyma zorluğu yaşatıyordu.Sanırım tedaviyi o tarz bişey yazmıştı.Gerçi şuanda da eskisinden daha az duyuyorum çünkü doktor en az 2 sene etkisinin olacağını hala az duyma sorunu olursa kbb ye çıkmamı söyledi.
- +1 yıl
bende ameliyat oldum yeni 1 ay oldu. lütfen bana dönüş yapar mısınız benim kulaklarım cok yapışık duruyor hiç memnun değilim açilir mı inş.. doktor açılır 2-6 ay içinde ama yinede bana inandırıcı gelmiyor. ne diyorsunuz?
Ay sacmalamayin siz kepce kulak gormemissiniz :) bence hic gerek yok. Benm de kulaklar kepce bikac yil once merak edip bn de arastrmistim kesiksiz dikissiz bir yontemle yarim saat kadar bir surede bir operasyon tipi var karsilastiniz mi bilmiyorum. Ama bu tip seylerin saglikli olmadigini duydum
15 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Ben anestezi doktoruyum bazı hastalarımın durumu seninle aynıydı yaklaşık bir ayda iyilesiyorlar 1000 TL filan yapılıyor ama 800 tlye yapnlarda varmış lokal anestezi altında yapıyorlar haberin olsun yani kulak kepceni keserken acı duymasan bile sesini duyabilirsin.
110 Yorumla- +1 yıl
İple çekme : Kulak arka kısımdan uyuşturularak deri altına yerleştirilen iplikler sayesinde kulak geriye doğru çekilir ve sabitlenir.Bunun için çok iyi estetik gerekiyo iyi bir doktora gitmen lazım.Kıkırdak törpüleme biraz daha riskli bana göre iyileşme süresi daha uzun ve daha çok ağrı oluyor ameliyattan sonra.Her iki yöntemde de ameliyat sonrası kanama olur ama törpülemede daha çok olur .
- +1 yıl
Hangi hastane lütfen söyler misin 🙏🙏🙏
bizim cok yakin bir aile dostumuzun oglu da senin gibiydi. amelyat ettirdi kurtuldu. kulaklarini hem kuculttu hem de kepceligini ortadan kaldirdi. simdi kimse bir zamanlar onun kepce olduguna inanmiyor. cok zor bir amelyat degil korkma bence. iyi bir doktor bulman yeterli
11 Yorumlaya bende kepçe diyince heyy allam galiba ergenlikte hep oluyor bu bir yerlere takılma :) sen kepçe görmemişin güzelim.rahatsız oluyorsan yinede saçlarını biraz uzat ki uzun çoğunda kulak üstüne koyarsın saçlarında düz miss :)) kulak kestirilirmi la manyakmısın :)
10 YorumlaKulaklarının kepçe olduğunu söylemeseydin gerçekten hiç anlamıcaktım hiç belli olmuyolar bence özgüvenini sarsmana hiç gerek yok gayet iyisin, eğer sana karşı dalga geçer gibi tepkiler geliyosa da onlara kendi halinden gayet memnun olduğunu söylemen yeter
10 Yorumlafotoğraftan mıdır nedir hiç kepçe gibi gelmedi bana.bence boş yere kuruntu yapıyorsun.eğer seni çok rahatsız ediyorsa saçlarını kulak hizasına kadar uzat.
15 Yorumla
+1 yılİyisin kanki bazı özelliklerin az olan kepçeliğini gölgeliyor yanii link
115 Yorumla- +1 yıl
Bunu sormayacaktın gif'imi ve iltifatımı geri alıyorum.
- +1 yıl
açıl gitsin ağzına burnun güzel kanki beğenmezse miktir et başkasını bulursun
- +1 yıl
Kızı görmeden bişiiy diyemem :D egoist falan olabilir ya :D ama sen yine de açıl
- +1 yıl
e daha ne duruyosun be :D egon olaydı şimdiye kız kolundaydı
- +1 yıl
yanına git ismini sor ama cool ol hoşuna gidicektir sanane be slk derse miktir et :D öyle gizliden gizliden adını öğrenirsen götü kalkar yüzüne sor ismini umursamaz davran ki bu seferde ismii sorduğun için götü kalkmasın
- +1 yıl
Evet kanki iyisin
- +1 yıl
Cok sevindim hayirli olsun
+1 yılarkadaşlar merhaba ben ankarada hacettepede oldum ameliyatı sol kulak diğerine göre daha açıktı sinirimi bozdu 5 gündür bandajla yaşıyorum sabah akşam krem sürüp antibiyotik alıyorum bazen ufak kanama oluyo ağrı 2. gün vardı hem de baya vardı ama geçti kulağımın şekli iyi oldu ama biraz şişlik var hala o da her geçen gün azalıyo yaptırmayı düşünenlere bu yazda sabredip sonbaharda hastaneye gitmelerini ve kışın ameliyata girmelerini öneririm sıcaktan bunaldım artık tabi devlet hastanesinde yaptıracaklar için söylüyorum ben sadece 18 tl verdim o da vezneye devlet ameliyatı 18 yaşına kadar karşılıyor eğer 18de büyükseniz 1000 tl gibi bir fiyata yapıyolar pişman değilim sorularınız varsa cevaplarım dostum bence git yaptır hayat karşına bir kere çıkıyo gençliğini depresyona girerek geçirmektense 1 hafta bandajla dolan daha iyi bence yaşamayan bilemez eğer her saçını kestirdikten sonra aynanın karşısına çekip derin bir of çekiyorsan durma tabi yine de sen bilirsin
34 Yorumla- +1 yıl
4Machinistt Kardeşim keçiöğren araştırma 1500 tl civarı bir para istedi anllatıgına gore hacattepede parasız olmussun hangi doktora oldun cevaplarmısın?
- +1 yıl
bende bu konuda boyle dusunuyorum gecen sene muayeneye gittim fakat annem bosu bosuna aci cekmene gerek yok cok az bir sorun var bosuna canini acitma dedi ama baktiki bu sene iyice rahatsiz oluyorum keske yaptirsaydik dedi ve tekrar gitmeyi dusunuyorum doktora lokal anestezi ile rinopilasti yapilacak yaziyordu kagitta nasil bir yontem oldugunu pek bilmiyorum ve 17 yasindayim bu sene uni. sinavina giricem cok acim olur mu? , ders calismama engel olur mu? , ne kadar zamanda iyilesir acaba?
simdiden tesekkurler
Gizli Üye(30-35)+1 yıl''gözünde büyütmek'' deyiminin can kazanmış halisin bence , o kulakta kepçeyse bizim okuldaki saçlarının arasından kulağı 2 cm fırlayan elf kılıklı arkadaş ne yapsın
umru bile değil onun , kulağının arkasına saç atıp iyice öne getiriyor hatta12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılçok
+1 yılGayet iyisin kompleks yapma bence. İlla ameliyat olacağım hayatımı falan etkiliyor dersen de, benim duyduğuma göre basit bir ameliyatmış.
13 Yorumla- +1 yıl
Aynen, ben de takardım bir zamanlar. Hiç girişme öyle işlere, ben zor beğenen insanım çirkin dursa çirkin derdim emin ol.
- Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılfotoğrafta kötü görünmüyo ALLAH seni böyle yaratmış bence ameliyat olma. kepçe kulak çok şeker duruyo farklı bir havası oluyo bence insanın
18 Yorumla- +1 yıl
nasıl yani
- +1 yıl
abartıyosun bence
- +1 yıl
hadi hayırlısı
- +1 yıl
bilemem
Fotoğraflarına baktım da ,belli değil sanki.Ayna karşısında çok durdun belki de.
11 Yorumla
+1 yılKepçe mi ? :O Evet kardeşimiz daha önce kepçe kulak görmemiş üzerine gitmeyelim :)
Abi şaka mısın yaa o pencereye bakarken ki fotonu görünce dibim düştü yani söyleme böyle şeyler :)121 Yorumla- +1 yıl
Et abi şaka mısın yaa benim yanımda olsan seni hiç bir kıza göstermezdim yani :)
- +1 yıl
:D
- +1 yıl
İşte ne kadar yakışıklı olursan ol şanssız olunca fark etmiyor :)
- +1 yıl
Bende öyleyim yani. Kulübe hoşgeldin :)
- +1 yıl
17 sen
- +1 yıl
:)
- +1 yıl
İstanbul. Sen ?
- +1 yıl
Evet yaa daha gencizz çıkar tabiki karşımıza... İnşallah :)
- +1 yıl
Arkadaşlık isteği gönderiyim mi ? :)
- +1 yıl
Face Twitter kullanmıyorum hepsini kapattım.
- +1 yıl
ne yaptın oldunmu kardeş ameliyatı
+1 yılArkadaş kepceydi oldu kafasına değişik birşey takıyordu pek bir değişiklik göremedim ama ben
11 Yorumla
+1 yılValla inan bilmiyorum ama
Gizli olarak sormamissin, helal olsun.18 Yorumla- +1 yıl
Ameliyata gerek yok aslında
Bandanalar var ya onlardan tak evdeyken falan
Az da olsa düzelme olur - +1 yıl
Seni seven böyle sevsin
Boşver yaptırma - +1 yıl
Suss deme öyle deme .s.s.s
- +1 yıl
Normal duruyor itici gelmiyor.
taktığın şeye bak ya. Sen kulağının olduğuna dua et. Ya duyma engelli sağır olanlar napsın..
80 YorumlaKardeşim 3 Kere Kulaklarımdan Ameliyat olan biri olarak söylüyorum çok kötü. eski halini alıyor ama işini iyi bilen Bir doktora gidersen parayıda gözden çıkarıcaksın adam gibi yapar sonra benim gibi dolaşma ortalarda pişmanmıyım hayır birdaha olucam bu yaz ama iyi bir doktor varken kötüsüne ucuz diye yaptırma ;)
01 Yorumlagayet normal duruyo yaw sen takıntı yapmıssın bence ufak bile geldi bana
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşyere kuruntu yapıyorsun ayrıca kepçe değil kulakların inan bana sıkılacak bir durum yok ortada hem bırak seni seven böyle sevsin benim sevgilimde kepçe oda çok takıyor ama ona çok yakışıyor ben onu bu haliyle sevdim...
10 YorumlaBenimde azda olsa kepçe ve sivri kulaklarım var ama bence ameliyat olmaya gerek yok ki sizin hiç belli bile olmuyor . Olmamanızı tavsiye ederim .
10 YorumlaYaptırma bence ne gerek var belli olmuyor fotoğrafta
10 YorumlaHaci belki aradigin cevabi bulamadin ama bence kasma seni seven boyle sevsin bosuna bicak altina yatmaya gerek yok
10 Yorumlaşu kısacık hayatta değmez bence nasılsına öylesındir yüz nakli olanların resımlerıne bır bakta halıne şükret bence
10 YorumlaNaptin be olum bizde kepceyiz de ayıp sana ne var yani bunda hem kızlar sempatik bulur bak benden demesi ;)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhiçde bişey belli olmuyo boşuna kuruntu yapıyosun
benim kuzenimin kulakları kepçe ben çok seviyorum kendisini sevdiğimden sevimli geliyoda olabilir. onun kızıda öyle yüzünden büyük kulakları var bir görsen halina şükredersin.10 YorumlaAllah sendede üretim hatası yapmış dostum. yapacak bişey yok alışık olmamız lazım bu tür durumlara..
11 Yorumla- +1 yıl
Allah a hata isnat edilemez... Eğer sen bu kadar güzel bir eser yaratabilirsen buyur!!! Hem daha kötüsünü düşünerek hamdolsun de! Bizde böyle düşünceler hep rehavetten oluyor. Elin afrikalisi neden boyle dusunmez sence cunku onun daha ciddi sorunları var açlık gibi...
Bak size kendimden örnek vereyim. Hayatim her anini dolu ve faydali geciriyordum. Ne zaman bosluğa düştüm bu islerle ugraşmaz oldum. Böyle meselelere takar gibi oldum. Anlayacağın hayatini doldur biraz ayanaya az bakarsın sıkıntı olmaz. Hem bunlar kuruntu insanlara bakarsin acaba kulagima mi bakıyor falan yok böyle birsey.. Ya kendine bak insanalara bakarken boyle seylere takiyormusun? Onlar da takmıyor
Sağlık konusunda 864 cevap paylaştı. Frank ribery'nin yüzünün halini biliyorsun doğuştan yara izi var o kadar adam zengin köpek ölüsü kadar parası var sence neden ameliyat olmuyor ?
11 Yorumla(: ben memnunum sende kafana takma. Gerek yok bunlara.
10 YorumlaLink e de baktım gözünde büyütmüşsün resmen kulaklarını sen :)
11 Yorumla- +1 yıl
Evet öyle yapmış bende onun gibi düşünüyorum piskolijik bende yaptırıcaktım kime sorsam gayet iyi diyor
Yok canım ya, çorba içerken lazım oluyo :D
13 Yorumla
+1 yılBn oldum sakin olma bnce ve seninkiler belli bile diyil
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkeko haberlerde izledin demi :)
11 Yorumla- Sağlık konusunda 393 cevap paylaştı.
+1 yılİstiyorum ama korkuyorum... Tıpkı sizin gibiyim...
11 Yorumla dostum sende sıkıntı yok ya elletme kendini :D
20 Yorumlayok ama basit bir ameliyatmış..
14 Yorumla- +1 yıl
sallama be ne basit ameliyatı. kepce ameliyatı zor bir ameliyattır yani büyük ihtimalle geri eski haline dönüyo .
- +1 yıl
herkes te aynı sonuç olacak hali yok ablacım...
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence gayet yakışıklısı takıntı yapma :D
10 Yorumla
+1 yılBüyüyünce geçiyor :D Benim gibi :)
10 Yorumlakulağın neresi büyük bence gayet iyi takma
11 Yorumla- +1 yıl
Öyle diyorsun ama hoşlandıkmı birinizden kulağı görünce u dönüşü oluyorsunuz
Japon yapıştırıcısı =D
05 Yorumlaİyisin iyi takılma
10 Yorumla
+1 yılSeninkisi benim gibi piskolojik olmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkepçe değil kuruntu yapmışsın
10 Yorumla
+1 yıl1500 civari
10 Yorumla