Bugün anlam veremediğim şekilde aşırı burnum kanıyor. Uyuyordum, bir kalktım tüm yatak kan.. Bilgisayarda çalışıyordum aniden şarıl şarıl kan.. Burun kanamasına neler sebep olabilir?
Son zamanlarda burnunu karıştırdın mı? Ya da ayıptır söylemesi burun iç çeperine yapışık büyük bir sümük parçası çıktı mı? Burun kılcaldamalrın en yoğun olduğu bölge vebiraz tahriş olursao damalarlar kısa kısa ama sürekli kanama yapabilir.
Eğer sebebi bu değil ise ytansiyonunu ölçtür. Yüksek tansiyon sebebi ile olmuş olabilir.
Stres de yapabilir aşırı ağır bir haber aldıysan onun da etkisi olabilir ama bu gerçekten ağır bir sendrom olmalı.
Ah kuzum benim ya. O kadar dikkat et kendine diyorum 😔 Yarın sabah kesinlikle doktora gidiyorsun ve ne olursa olsun bana söylüyorsun. Insallah önemli bir sorun değildir 😔 tartıştığımız için sinir stresten tansiyonun çıkıp buna neden olmamıştır insallah. Ah Allah'ım sen koru 😔
Geçmiş olsun öncelikle. Uzun süredir korizon içeren burun spreyi falan kullanmıyorsan aşırı kanama olabiliyor. Onun haricinde çok da normal değil aşırı kanaması. Bor doktora danışmakta fayda var.
Yok ben hep görüyorum da yine de insanları edebilir diye düşündüm :) bu arada yazamamışım onu fark ettim, kortizonlu burun spreyi kullanıyorsan o kanama yapar diyecektim :)
Daha önce kafanı bir yerlere çarpmışsan olabiliyor, bazen de nedensizcedir ama 15 dakikayi geçen kanamalar tehlikeli oluyor. Ensene soğuk birşeyler koy ve yarına kadar kanamaya karşı yan uyumaya çalışsan daha iyi. Geçmiş olsun
Çok yorucu bir süreç mi geçiyorsun düzensiz uyku falanda varsa tetıkler bunu ama damarda çatlakta olmuş olabilir önemli birsey değildir ama sen yine bir doktora git geçmiş olsun 🙏
Kılcal damarlarında incelme veya kullandığın bir ilaçtan dolayı burunda hassasiyet olabilir damarlar çok inçe çünkü acil doktora gitmelisin geçmiş olsun
Bana da cok olurdu onceden yatardim gece yastik kan gezerdim kan doktora gittim kanimin cok olup kan bagisi yapmami soyledi gittim. Bagis yaptim hic biseyim kalmadi cok sukur
Yorgunluga bagli tansiyondaki ani dusus ve yukselme burun kanamasina sebep olabilir eger is icabi degilse surekli bilgisayar başında oturman bence bir sure ara ver ve mutlaka doktora git
Dayım bir ara burun ameliyatı olmuştu sonradan 2 ay sonra galan kanamalar başlamıştı ama baya baya bu fazla ambulanslik sonuç yuksek tansiyon Allah muhafaza burundan aknasa beyine baski
Hocam hava degişiminden burun içi kuruluk olup kılcalları kanata bilir genelde öyle oluyo ama bir uzmana görün görmeden bir şey diyemem bir tıbbiyeli olarak
Sizin mantığınızı hemen anlatayım kan akmadığı için geriye kaçar ordanan beyne gider vücuda dağılır falan falan yok öyle şeyler kulaktan duyma şeylerin arkasında durmayın bilmeden
Arkadaşım anlamıyor musun damarı çatladığı için kanıyor zaten kan nerden geliyor burnuna beyninden mi akıyor sanıyorsun burnunu temizledikten sonra tampon yapıcak zaten gerçekten bu konuda bilgin yok seninle tartışmak istemem umarım iyileşirsin geçmiş olsun
Damarı çatladığı içinmi ahagağğagagahağ damar çatlamasının nr olduğunu bilmiyosun sanırım damar çatlarsa kişi ağrıfan bayılır burun mukozoları yırtılıyo ordan beyine bağlanan ince damar var ismi aort damarı o damarın büzüşmesi sonucu knar arkaya doğru yaslarsan kan tamamrn direkt beyne sıçrar
En İyi Cevaplar