3 gundur daha da sisiyorum. 3 doktora gittim ne tahlil ne baska bisey yaptılar serum ve igne verip gonderiyorlar. Sizce neyim olabilir?

Kesinlikle alerjil bir isy fosfora kaesı vs bir alerjin olabilir kağıt tozu vs kimisinde terleyince dr oluyor bak kesinlikle alerjik bir şey bu bu konuda yzman bir yere git istambuldaysan lepra vs cilt hastanesine
Stres gibi faktörlere bağlı alerjik ürtiker ya da kronik kurdeşen, bu ikisi de hiçbir tahlille çıkmıyor genelde, ben de yaşadım biliyorum ✌️
yedigin birsey dokunmus olabilir bu ara penesilin ya da antibiyotik kullandiysan yapabilir ve badem yapabilir son 3 gunde yedigin ictigin kullandigin ilaclari bir kontrol et
Aslında iyi bir cildiyeciye gitmen gerek. İstanbul'da isen medipol hastenesi doc. dr okan var.. Muhtemel karaciğerinden olabilir.. bir baktırmanda fayda var.
Cevap
38Cevap
Alerjidir büyük ihtimallr. Aynısı erkek kardeşimde olmuştu. Cildiyeye gittik, kan tahlili yaptırdılar ve bazı şeylere alerjisi çıktı. Karaciğerinde de aşırı yağlanma çıktı. Yüzü birkaç ayda sivilce yuvasına dönmüştü ve kaşınmadan duramıyordu. Şimdi iyi çok şükür.
Neyin olabilecegini bilmiyorum ama universite hastanelerine git bence, detayli olarak inceleme yaparlar orda.
Cok gecmis olsun.
İmmünolojiye gitmen lazım, her hastanede bulunmaz. Öğren acilen randevu al ama devlet hastanelerine bakarsan çok beklemen gerekir.
Yediğin bir şey dokunmuştur alerjinin olduğu bir besin maddesi var mı benim babam yumurta yediği zaman böyle oluyor
Alerji testi yaptır mutlaka bişey dokunmuş olabilir
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun alerjiye benziyor. Başka doktorlara da görün derim.
Geçmiş olsun, bir arkadaş da birden şişmişti Dabaz demişlerdi ama sizinkini bilemem.
Alerjik bir olay bu
Tıp fakültesi varsa ona git. Cildiye görsün seni
Alerji olmuşsun hemde çok fena. En yakın acile gitmelisin.
Yediğin her hangi bir şeye karşı allerjin olabilir ama doktorun bunu anlamamsı nasıl?
Allerji olmus da bir ECG cektirmende fayda var bir de boyun ust gogus MRI
Kötü görünüyor doktora görün bir an önce alerji olabilir.
Yediğin bir şey alerji yapmış ve kurdeşen dokmussun, bende de olmuştu. Serumlarla geçiyor anca..
alerji gibi sanki.. Dermatoloğa ya da Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanına gittin mi?
alerjik bir duruma benziyor gittiğin doktorlar böyle bir durum da nasıl tahlil yapmadılar ilginç
Geçmiş olsun öncelikle çamaşırlarını sirkeyle yıka bir beze sirke koy vuçudunu sil sonra duş al
Dayak yemiş gibi bir halin var Sanki
Tatlım yaa :( gözlerin çok kötü olmuşşş.
cildiyeye görün alerjik olabilir
Yediğin bir şey dokunmuş muhtemelen...
Cildiyeye başvurmanı öneririm
Kötü olmuş Allah acil şifalar versin
Gecmıs olsun tahlıl yapmadılar mı?
Alerji olmuş. Neye alerjin var test edilmesi lazım
Bir seye alerjin olabilir test yaptirsaydin.
Allerji bölümün gittin mi?
gecmıs olsun allerjı oldun galıba bı doktora
Geçmis olsun sebebi neymiş demediler mi
Hastaneye git iyice bir gorun davul gibi sismisin
ya alerji ya da çok masrt. yapıyorsun
Alerjik reaksiyon bu. Doktora gitsen iyi olur
allerji veya strese bağlı tepkime.
allah yardımcın olsun kardeşim
Çok kötüymüş ya :/ Allah tez şifa vere
Mantar olabilir
Abla sana ne olmuş
Kız kim dövdü seni
Allah carpti. Sinav haftasinda hasta olsam keske dedim Şu an bu haldeyim nefes bile alamiyorum
Sağ gözüne Noldu kız öyle
Sag gözüm degil sadece tum vucudum şişti 47 kiloyum Şu an 67 gibi duruyorum
öeleceksın
Alerji olmuş
Doktora gittin mi
Alarji bence
Başka doktora git
gecmis olsun yaaa
Allerji olmuş
Alerji
alerji olmuşsun
Ay geçmiş olsunnn