Merhabalar🙋♀️ Yapılan yeni bir araştırma sade kahve içenleri düşündürecek... Araştırmaya göre sade kahve içmeyi tercih eden insanlarda 'psikopati' olabilir! Avusturya’daki Innsbruck Üniversitesi araştırmacıları tarafından yürütülen araştırmada binden fazla yetişkin incelendi. Ölümüne psikopatım uleyn😃Appetite dergisinde yayınlanan bulgulara göre sade kahve sevgisiyle ‘sadistik’ ya da ‘psikopatik’ eğilimler arasında bir bağ var.
pok yemiş onu diynler. ben naif ve insanları kırmayan çok duygusal biriyim. ama çay ve kahvenin doğal tadını alabilmek için her ikisini de şekersiz içerim. ben her zaman doğalı tercih ederim. nasıl acı biber acı olsa da öyle yenir şekere batırılmaz çay ve kahve de acı tadı ile doğal içilmelidir. ayrıca şekerli kahve ve çay sağlığa zararlıdır.
zaten o üniversite aklı selim işler için araştırma yapmaz saçmalamak için elinden geleni yapar. pezzevenler gidin kansere çare arayın. akılları fikierleri salakça işlerde
Çok alakasız insanların içtiği çaydan içtiği kahveden yediği yemekten gezdiği yerlerden psikopat olduğunu anlayamazsın eğer iyi bir insan sarrafıysan karşısına geç gözlerine bak anlarsın ha iyi değilsen geç otur sohbet et ya da uzaktan yaptıklarını izle 24 saat yeterli olur
Kahve dediğin sade içilir tamamen kahvenin tadını alırsın. Sūtlūymūş, şekerliymiş hikaye. Ve sade kahvenin kafein etkisi de daha çoktur. Nescafe classic içerim. Coffee mate gibi kahve yumuşatıcı falan da kullanmam.
Genelde sütlü/az sütlü falan içerim ama sade kahveyi de çok severim. Psikopat sayılmam ama çok sakin bir kişilik de değilimdir araştırma doğru olabilir 😂
Temel bir gerçeği mühendislikte de görüyoruz. Psikolojide de öyle. Şeker zevkinin psikopati ile ilgisi pek tabii olabilir ama vardır demek için aradaki bağ ispatlanmalıdır.
Bu haberi okudum bugün. Sade kahveyi severim bend3 şeker falan kullanmyrm sütü de hiç sevmem. Ama psikopat değilim yani. Bu göreceli bence herkes de olcak diye bir şey yok. Herkesin her şeye eğilimi farkli
Psikopatlığı joker tarźı karakterler üzerinden iyi bir şey gibi lanse etmeniz cidden çok kötü.. Araştırmaya gelirsek bu tespit üzerinden insanların psikopatlığa eğilimli ola bileceğini ve kendinde bir şeylerin tersine gittiğini anlasınlar diye yapılmış faydalı bir araştırma gibi görünüyor.
Haklilar. Bu kadar tatsiz ve aci icecegi içmek psikopatliktir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
ben hep sade icerim. Piskopatlik konusuna gelince. Soz konusu ailem olunca ne yapacagim belli olmuyor. Kendimden bazen korkuyorum. Ama baska pisko hareketlerim yok :)
En İyi Cevaplar