Herkese merhaba, Gerek kötü beslenme, gerek yetersiz hareket sebebi ile hepimizde belli miktarda selülit var. Olmayan var ise tebrik ederim, kendinize çok iyi bakmışsınızdır. Selülit dediğimiz şeyin kurtulabileceğimiz bir durum olması sevindirici tabi. Ben de kendime güzel bir selülit masaj aleti almaya karar verdim. Pek çok ünlü selülitten masaj sayesinde kurtulabileceğimizi söylüyor. Denemek istiyorum. Sizden de bana fikir vermenizi rica ediyorum. Sizce hangi selülit masaj aletini almalıyım?
hiçbiri. selülit, cilt sıkılaştırıcı masaj aletlerinin hiçbir özelliği yok. sadece reklamla algı yapıyorlar. yanlarında kremleri de satılıyor sadece aletle bitmiyor o iş ve krem bitince yenisini alıyorsun, tabi güncel fiyat üzerinden. işin kötüsü gerçekten hiçbir işe yaramıyor sadece kendin öyle olmasını istiyorsun o kadar. evde bir dolu alet var. biçoğu kutusunda açılmamış duruyor. yapman gereken, internette abazan gibi kız poposu aramak yerine spor yapıp yediğine içtiğine dikkat edeceksin bir de eğer yakınlarda cilt bakımı yapan yerler varsa haftalık aylık bakımını yaptıracaksın bir zahmet.
Bu totolar her yeni sorulara girdiğimde karşıma mı çıkacak yav gece gece. Soran da admin zaten, soruyu şikayet edince kaybolur normalde bunların sorularını şikayette edemiyorsun, sabaha kadar toto izleyecez..
bu nedir abi ya :D Anlamıyorum ki Erkekler kadının poposundan etkilenir erkekler için cinsel bölgedir. açık açık bu şekilde o bölgeyi böyle belli ediyorsunuz aklımız direk oralara kayıyor.
@Masumbikız , ne fesatı yahu şu resme bak :D 4 tane yan yana dizilmiş ve hafif eğilmişler ve ana poponun uç kısımları açık geri kalan kısımlarının hatları belli
görsün görmesin bu asıl gerçekliği değiştirmez. Benle alakası yok tüm erkekler o bölgeden tahrik olur. Sadece bunu sınırlamaya çalışırlar niyete göre fakat genel olay bu ister kabullen ister kabullenme
bence ileride kadınların hepsi tamamiyle çıplak dolaşacak çünkü yapılan bir araştırmaya göre ancak gözler alıştığında bir sorun teşgil etmiyormuş afrikamıydı bilmiyorum bir kabilede bu olay yaşanıyor kadınlar baya çıplak ama erkekler tahrik olmuyor yani bu şu demek oluyor tahrik eden vucudun kendisi değil kıyafetlerden dolayı zihnin arka planda istediği şeyi yerine yerleştirmesi
Tubir panis ben 15 yildir masorluk yapyorum bak bu aletlern cogu para tuzagidr benim eskden rus bir bayn arkdsm vardi bn 2 gunde 1 yaplr masaj iri yapli ydi buna yaklask 1 ay kadr masaj yaptm seliulit masaji sert yogurma harktleryle azalir baygi olcude ise yarrr bunu fark edersnz iyi bir masore yaptrlirsa bay bayn farketmz sadece cok ise yara r yogurma harkterili azatr emn ol oyle seylere para verme bnden soylmsi masor levnt
squat en doğrusu hem kalçalardaki yağları yakar hem kalçaları daha dolgunluk verir ben pilateste yapıyorum kalçalarımdaki yağlar hem eridi hem sıkılaştı vakumlar kremler pek doğru değil
Bu tür aletlerin pek etkili olacağını sanmıyorum düzenli spor bol bol su kafi bence ama sporun söyle bir yanı var bırakıldığında tekrar eski halini alıyor
Bravo bende masorum yaptgm insanlarda bayagi iyi geldi masj sert yogurma ozelkli masaj olack yaptm her kisiyde iyigeldi bir sure yaplacak ama 1 kerde degil
Spor, yağsız , şekersiz , tuzsuz beslenme, bol bol su ve banyadon sonra selulitli bölgeye dayanabildgin kadar soğuk su tutcan sık sık masaj aleti hikaye
Selülit mi o da ne, bende olmadığı için hiçbir şey yapmadım.. Ama kahve limon suyu ve kaya tuzu ile masaj yapıp streçledikten sonra 15 20 dk yürüyüş yapanlar var. Aletlerin işe yaradığını sanmıyorum.
Vücuttaki yağ oranı düşmezse her çözüm geçici olur. Vücudunuzun yağ yaktığı saatlerden emin olun o saatlerde sadece su veya sade kahve için etkisi olacaktır
En İyi Cevaplar