Sizce en dayanılmaz ve kötü ağrı hangisi? Bence diş ağrısı
Doğum sancısı
Diş ağrısı
Baş ağrısı
Karın ağrısı
Böbrek taşı ağrısı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
benim annem hep söyler neren ağrıyorsa canın ordadır hiç bir hastalığın kişide nasıl bir etki yarattığını bilemeyiz herkesin acısı kendine acı gelir fakat dogum sancısı gercekten zor ve dayanılmaz ne demişler kabir azabına yakın acı diş agrısıyla doğum sancısıymış öyle duymuştum
Doğum sancısı dünyadaki en büyük acı diye tanımlanır..
Uzmanlara göre en fazla acı veren olan doğum sırasındaymış. Normal insanın acıya dayanabilme birimi 90 del. doğum sırasında bu 400-450 del. kadar çıkıyormuş. Bu aynı 80 kemiğin aynı anda kırılması gibi birşey. Vikipediada bu bilgiler var
Testislere gelen darbenin acısı
Cevap
51Cevap
Tabi ki de hiç yaşamadım ama nasıl olduğunu biliyorum vajinayı alta doğru 10 cm uzunluğunda olacak şekilde kesiceksin içerde birikmiş ortalama 2 kg lık bir gaz ve çıktığında içinde oluşan o boşluk...Bence doğum sancısı kimse numara yapmaz bu konu da mal mısınız olum 10 kadından 10 u da mı yalan yapıyo tamam 3.-4. çocuğu doğuran fazla hissetmiyoda ilk oldu mu acıtır tabii.
diş agrısıymıs en dayanılmaz olan annem ve bı cok cocuklu kadınlar ıkı cocuk dogurayımda dıs agrısı cekmeyyım dıyo. Allah kımseye cektırmesın dıs agrısı dıcem dıs doktorlarına beddua etmıs olcam :)
Bir erkek için diş ağrısı bence , zaten diş ağrısı en hafif kabir azabıymış.Ardından taş düşürme olsa gerek. Bir sfer kum döktümde aman ALlahım,birde onun taş halini düşünemiyorm
Kulak kulak üfff kulak ağrısı beynin içinde inliyo bildiğin hissediyosun kafanı duvarlara vurasın geliyo
Allah kadınlara sabır versin. Yaşadıklarımdan diş ağrısı en berbat olanı ama doğum sancısı bir başkadır herhalde...
genelde hepsine dayanılır ama doğum sancısı bilmem kaç kemiğin aynı anda kırılmasına eşdeğermiş..yıl olmuş 2014 millet hala normal doğum yapıyo neyse.
sen ayak serçe parmağını sehpanın köşesine çaptın mı hiç
doğum sancısını yaşadınmı ? ben yaşamadım ama en ağrılısı o bence canından can çıkıyor.
Dogum sancısı diyen 23 erkek. Gelin bir konuscaz. Ne ayaksınız olm siz ?
Valla ben kendim hissetmeden hicbir sanciya oy vermem.Ne bilecem belki kadinlar biraz da numara yapiyor dogum sirasinda kendilerini acindirmak icin.
doğururken bunu düşüneceklerdi zaten.
Nereden bilecegim ki,kadinlar ozellile bu tur konularda uzman.
diş ve kulak doğum da çok fenadır ama herhalde yaşamadığım için bilmiyorum
şu fani dünyada en ağır an kötü en işkenceli ağrı
Kadin doğum yaparken çektiği ağrı
ummadığı anda gece uyandıran diş ağrısıdır..
bence önce böbrek sancısı sonra dogum sancısı daha snrada diş agrısı
böbrek tası ile doğum ağrısını bilmiyorum ama doğum cok fenaymıs
pipimden kucak kadar bebek çıktığını düşündüm de bir an :S
kanserin vücudu bitirirken verdiği acıyı gördünüz mü hiç.ağrısını yaşamanıza gerek yok o kişiyi krizde görmeniz yeter.
Doğum sancısının vucudundaki tüm kemiklerin
Kırılmasıyla aynı acıda biliyomusun buna göre siz söyleyin
Ama bencede doğum sancısı...
Doğum sancısını ve böbrek taşı ağrısını hiç yaşamadım. Diğerlerinden ise en dayanılmazı diş ağrısı oluyor..
dis agrisi kabir azabinin 4 te birisi siddetidir
asil gercegi oldukten sonra toprka altinda kabir azabidir full azab bir dusunsene
1 hafta icinde gobek sisiyor ve parcalaniyor...
bi film izlemiştim bir kadın erkeleri bilek güreşinde yeniyordu sırrı ise siz yani erkeklerin doğum sancısını bilmediğiydi yani güçlüymüş kadın o kadar o sancı kötüymüş gibi
anneannem neren ağrırsa canın ordadır derdi hep hepside kötü ya :)
suana kadar cektiğim en kotu agrı gece benı uykumdan uyandırıp bir daha uyutmayan bel agırısı
Bir kız yanındayken yakınlaşmak sonra rahatlıyamadıgın için kasıklarında oluşan agrı gibisi yoktur :)
doğum sancısı fenaymış bilmiyorum da şimdiye kadar gördüğüm en berbat ağrı diş ağrısı
bas agrısı cektım mıgren karın agrısı da dogumu bılmem dişim de hıc agrımadı. ama böbrek tası öluyom sandım:)
Doğum sancısı değil de onunla birlikte gelen bir bel ağrısı var ki aman aman...
Bence her ağrı kendine göre dayanılmaz.
Ağrıyı çeken kişinin bünyesiyle alakalı tamamen :)
Senin hic qyqk tirnqgini cektiler de iltihal kapti mi surundurur
Kramp girerse 1 saniye dayanamazsın bence en acı vereni odur.
Diş ağrısı. Bazıları doğum sancısı der ama henuz onu yasamadım :D şuana kadar yaşadıgım en kötü ağrı diş ağrısı
Doğum sancısı bence.
Düşünsene sıçarken bile azıcık büyük olunca nasıl acıyor. Koca bebek çıkarken düşünemiyorum.
sen hiç bir erkek olup bacak aralarına top geldiğini düşündün mü :D düşünme zaten :D
diş = kabir azabı aboov, kurtulana kadar mahvoldum, allah vermesin
ben kücüklüğümden beri karın ağrısına dayanamıyorum:(
doğum sancısını bilmediğim için henüz diş dedim ama tadınca anlarım heralde..
21 erkek doğum sancısı demiş nerden bilipte bu kanıya vardılar merak ediyorum :D
güzel tespit vala helal kanka :):):):):)
:D
Ülkemizde doğum yapan erkeklerin sayısı gün geçtikçe artıyor demekki :D
o değil erkekler doğum sancısı demiş hahaha nereden biliyolar acaba :D
burnundaki killari cimbiz ile cekerken yasadigin aci :-)
diş agırısı kadar kötü agrı ğörmedim agrısınıı çekenler daha ii bilirr
siz hiç işerken taş çıkarttınızmı ? ( o acıyı herkes bilmez )
Valla regl ağrısı fenadır ..
Aaa kimler gelmiş esilam hoşgelmiş sefalar getirmiş assdfghfgds
Hoşbuldum gizlican <3 Tanışıyo muyuz ?
:))
<3
neren acıyorsa canın orada
tabii ki doğum sancısı
Dis agrisi tabikide yaa :)) hic cekilmez o
doğumu deneme şansım olmadı haliyle :D
dis degilde discideki agri gidemiyorum napcam yaa
Kesinlikle Böbrek Taşı ağrısı.
Doğum sancısını bilmediğim için
B: Diş ağrısı
Dogum sancisidir bence.
doğum sancısı hiç çekilmez şimdii...
Doğum sancısı tabiki.
doğum sancısı derler.. :))
belli ki böbrek taşı düşürmemişsin :)
diş ve böbrek ikisi bir arada fena oluyo denendi:)
Ameliyat sonrası kesi ağrısı :(
yakınının ölmesi diyorum bende
soruyu soran basur yaşamamış anlaşılan
tatmadım ama dogum sancısıdır gözlemlerım :D
doğum sancısı elbette
nereniz ağrıyosa dayanılması güç olan orasıdır :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar