arkadaşlar alan kullanan var mı nerden alınır ?
eczanelerde var mı ?
eczanelerde var mı ?
elbette eczanelerde satılıyor. bu urunlerin benzerleri cok ticari bir ürün. onun yerine spor ve duzenli beslenmekle daha fazla yardımcı olur. senin göstermediğin iradeyi paranı alan şirketler senin adına yapmış gibi gorunuyor.
irade meselesi yok mu zaten hayır demeyi öğrenemiyorum sanırım.. benim de çok desteklediğim bişey değil aslında ama son zamanlarda çok duyunca merak etmiyo değilim açıkcası..
teyzem almıştı etkisi yok diyordu ilaçla olacak iş değil bence
bi kaç site gezdim yorumları okudum da herkes olumlu yazmış.. merak ettim ben de teyzen nerden almış
eczaneden almıştı satılsın diye olumlu yorum yazarlar tabiki
dimi yaa .. ben de emin değilim hiç ama çok denedim vermeyi veremeynce son çare gözüyle bakıyoruz işte..
istersenn dene için rahatlayacaksa
neyse canım sağol senin dediğini de göz önünde bulundurcam teşekkürler.. biraz daha bekliim de olmadı bilmiyorum artık ..
İnanma böyle şeylere hepsi yalan. Boşa para vermiş olursun.
ya haklısın canım çok tasvip etmiyorum ama son umut gözüyle bakıyoruz acaba olur mu dye ben de merak ettim sadece kullanıp kullanmama konusunda bir karara varmadım..
Ben zamanında lahana kapsülü kullandım başka şeyler için başka birçok şey kullandım hepsinde sonuç hayal kırıklığı şimdi gözümle görsem inanmam.
teşekkür ederm canm :)
Rica ederim :)
Cevap
0Cevap
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar