ya arkadaşlar benim gözlerim uzağı göremiyor ve her sene yükseliyo
yani körlük tehlikesi falan var mıbu uzağı göremeyenlerde
yani körlük tehlikesi falan var mıbu uzağı göremeyenlerde
Bende miyopum 8 yaşındayken başlamıştım gözlük takmaya ama hep arttı şuan 3,50 hem astigmatta var. Yani belli bir yere kadar yükseliyo ve 23ten sonra duruyomuş benimki bunun 23 yaşında durup durmayacağını öğrenmek için bir doktora gözükmelisin. Gözlük herkese yakışmaz bu yüzden sana yakışmıyo olabilir diye gözlük takmamazlık etme lens alabilirsin. Ben 1 yıldır lens kullanıyorum çok rahatım öyle anlattıkları gibi yok lens gözde parçalanırmış güneşe ateşe bakınca erirmiş olayları yok yani rahat ol
bende miyopum yani uzağı göremiyorum
4-5 yıl kadar önce bunu farkedip doktora gittiğimde hem miyopi hem de astigmatım olduğunu öğrendim ve gözlük aldım ilk önceleri 0,50 idi iki gözümde sonra diğer gözüm büyümüş numarası 0,75 oldu bir kaç yılda o şekilde kaldı gözlüğü ilk aldığım dönemlerde sürekli taktım ama şimdi arada sıraa da tv de pc de falan takıyorum işte
rica ederim durur sanırım umarım yani
ALLAH ŞAFİ adının hürmetine şifa versin cümlemize
Bende göremiyordum doktora gittim bu saatten sonra ilerlemez dedi ne kadar doğru bilmiyorum gözlük takıyordum hemen çıkardım sadece pc başındayken takıyorum gözlğü
iki tip miyop var birinde tehlikeli hep büyür ...diğeri en çok görülen,tehlikeli olmayanve 23 lü yaşlarda duran dır
Cevap
0Cevap
Ben uzağı göremiyorum,gözlük takıyorum ama körlük tehlikesi yokkkkk
oho ben hem yakını hem uzağı göremiyorum..:(
Gözlüklü bir yaşama maruz kalıyorsun.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar