Merhabalar.🙋♀️ Türk kahvesi şekersiz tüketildiği sürede asla kilo aldırmaz çünkü sadece 2 kaloridir. Antioksidan açısından son derece güçlü olan Türk kahvesi yağ yakıcı özelliğe sahiptir. İçerdiği kafein sayesinde metabolizmayı hızlandırır ve tok tutar. Bu özelliğinden faydalanarak Türk kahvesi diyeti, diyet listelerinde üst sırayı almaya başladı. Öğünlerde kahvenin ağırlıklı olduğu bir diyet bu. Öncesi-sonrası asfgh.Ben asla yapamam böyle bir diyet. Bayılırım, ölürüm.🙄 Gerçi ben normalde de diyet yapmam. 😊
Peki,7 günde 7 kilo verdiren Türk kahvesi diyeti hakkında ne düşünüyorsunuz? #Dehrin
7 günde 7 kilo verdiren Türk kahvesi diyeti hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kimse yapmasın. Sağlıklı, dengeli beslenip Birazda spor ile güzel güzel kilo vermek yerine, böyle hızlı verip 10 kilo geriye almak saçmalık Günaydın bu arada ❤️
Verilen 7 kiloyla beraber halsizlik, reflü, protein eksikliği ve devamında alınan 14 kilo. Spor yapıp, düzgün beslenmediğiniz sürece kalıcı kilo veremezsiniz.
Türk Kahvesi’nin gerçekten faydaları saymakta bitmez ama dediğiniz gibi şekersiz olması şarkıyla. Ayrıca yanında yenilen lokum ve çikolata türevi şeylerin de şeker olduğu unutulmamalı ve dikkat edilmelidir. Bu diyet hakkında net bilgiye sahip değilim ama hayatınızdan şekeri çıkararak bir çok hastalığın önüne geçebilirsiniz. :)
Aşağı yukarı 10 yaşımda şekeri hayatımdan çıkardım, şerbetli tatlı falan hiç yemem. Çok nadir çikolatalı puding yiyorum. Onun dışında genelde baharatlı şeyleri severim. Meyveleri bile ölçülü tüketiyorum içindeki şeker oranları nedeni ile. Obur obur yemek de yemiyorum.. Gel gör ki şeker hastasıyım 2-3 senedir. Fazla olan 7-8 kilomu vermem gerekiyor lakin 2-3 verip verip tekrar alıyorum.
Şeker hastalığınız ne zamandan beri var kaç yaşında başladı? Evet meyve şekeri en zararla şekerdir ve buna fruktoz denir. Ayrıca meyvelere sıkılan ilaçlardan kalan pebtisitte öyle yıkamayla kolay kolay çıkmaz. Unlu mamullerin hiçbirini de tüketmemelisiniz onlarda şekerdir. Probiyotik deposu olan kara lahana turşusu veya diğer turşu türlerini de tüketebilirsiniz. Ayrıca diyabete çözüm var isimli kitabı kesinlikle okumalısınız.
Ben meyve çok seviyorum, eskiden baya yerdim. Artık sadece bir mandalina, bir incir gibi ufak porsiyonlarla yiyorum. Unlu mamülleri hayatımdan tamamen çıkaramıyorum, çünkü sabah hazırlığım biraz uyuşuk olduğumdan uzun sürüyor ve geç kaldığım için kahvaltı yapamıyorum. Mecbur bir simit vs yiyorum. Beyaz ekmek pek tüketmiyorum. Ceviz hiç sevmem ama iyi geliyor diye tüketiyorum. Reçellere bayılırım ama tüketmiyorum. Lanet olsun, ben ne yiyorum acaba dedim şu an kendime :D Turşuyu bilmiyordum hemen anneme söyleyeyim bunu. Şeker pancarı da olur mu acaba :(
Onu çok duymadım ama araştırmak lazım. Unlu mamul tüketmek zorunda kalıyorsanız en azından siyez buğdayından yapılmış unlu mamüller tüketebilirsiniz. Bu dediklerimi 2n14. com’dan temin edebilirsiniz, turşu falanda var burada. 1 meyve yediyseniz 5 km yürüyün demiş İbni Sına bundan onlarca sene önce ki şimdiki meyveleri siz düşünün. :) Ekmek yerine ceviz tüketiyorum ben ve çok faydası var.
Arkadaşlar şu diyet işlerini unutun. Hızlı tempo yürüyüş yapın ve akşam 5-6 dan sonra yemek yemeyin. Ve çok meyve tüketin. Hamur işlerinden de bir müddet çok az yiyin. Hergün hızlı Tempo 1-2 saat yürüyünce gayet iyi kilo verirsiniz. Ben aşırı zayıfım çünkü aşırı çok yürüyorum.
7 gunde 7 kilo vermek cok sağlıksiz bir diyet olur. Cunku bir kilo vermek icin 7000 kkal enerji harcamak gerekiyor. Dogru diyetle haftada 2 kilo vererek daha saglikli bir sekilde kilo verilebilir. Bunlara gerek kalmaz
7 Günde 7 kilo vermen için 49 bin kalori yakman lazım 7 gün içerisinde. 1 kg vermek için =7000 kalori yakman lazım yemek yemesen bile yine veremezsin. Böyle saçma diyetler ile yağ değil kas kaybı yaşarsınız kilo verirsiniz ama basenleriniz kalır.
Hızlı kilo verdiren diyetler bana sağlıksız geliyor.. Diyete maruz kalmak yerine her zaman dikkat etmek daha mantıklı bana göre.. Hayat tarzım da bu benim☺️
Diyet dediğin şey bir şeylerden kısmak değil, her şeyden dengeli ve düzenli beslenmektir. Diyetle birlikte yapılan spor vücudun sağlıklı kilolara kavuşmasına yardımcı olur.
Şağlıklı bulmuyorum ayda 7 kilo vermek idealken haftada vermenin vücuda zararları vardır.. hızlı zahmetsiz güzellik diye sagliginizdan olmaya gerek yok..
7 günde 7 kilo pek sağlıklı görünmedi bana açıkçası. Günde 1 kilo gerçekten çok fazla. Amaaaa Türk Kahvesi candır can , gerisi heyecan.. hatta zarar :)))))
Turk kahvesi diyeti bana biraz sacma geldi cunku icindeki kafein bagimlilik yapar cok tuketildiği zaman rahatsizlikda verebilir kahve kansizlikda yapiyor doktor diyet lisete kontor disinda aşırısı zararli ben denemem😊
7 günde 7 kilo çok ya tamam ilk bakışta bana da cazip geldi de😄 olmaz yani bence sağlıksız diğer vitaminler ne olacak protein falan bunlar çok önemli. Sadece kahve ben yapamam.
Hızlanan metabolizma tok tutsaydı kış uykusuna yatan hayvanlar açlıktan geberirdi heralde.7 günde 7 kilo da fazla. bu kadar hızlı kilo vermek iyi değil.
En İyi Cevaplar