Sağlık Sesim kısıldı eczaneden poledrops aldım işe yarar mı arkadaşlar? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Naneli mentollü poledrops pastil aldım işe yarar mı sizce Sesim kısıldı eczaneden poledrops aldım işe yarar mı arkadaşlar? Cevapla İş Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
halilim123 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 48% +1 yıl Sağlık konusunda 598 cevap paylaştı. Bu tam tersi serinlik yani sogukluk verip daha kötu etmesin bogazini. ses tellerini. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Eczaneye ses kısıklığı ve boğaz ağrısı için dedim ama Yorumla halilim123 +1 yıl Demekki iyi geliyor. Hani bizler sesimiz kisilinca ilik su balli limon falan icerizya. O pastilin sogukluk vericek olmasi tuhafima gitti. Eczaci biliyor demekki. Kullan bir tane baktin iyi geliyor devam edersin. Gecmis olsun. Yorumla halilim123 +1 yıl Tskler eig icin Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Sağlık konusunda 6,9b cevap paylaştı. İnşallah gadasi 4 1 Yorumla Soran +1 yıl İnşallah ya Yorumla
dostumbee Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 40% +1 yıl Yarar tabi, iyi fikir. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Öksürükten sonra kısıldı Yorumla dostumbee +1 yıl Ama tabi ilaç kullandığının farkında ol, bonibon gibi üçer beşer atma 12 saatte bir sanırım bunlar. 😂 Yorumla Soran +1 yıl Eczacı günde 3 kere al dedi ama, bana sanki sadece naneli şekermiş gibi geldi görüntüsü tadı falan o yüzden 5er 6 şar emmeyi düşündüm aslında 😂 Yorumla dostumbee +1 yıl Yok yok sakin. 😂 Yorumla
En İyi Cevaplar