1 yıl sonra soru vitrine çıkmış :D
Son kullanma tarihi geçmiş diş macunu kullanılabilir mi?
1 yıl sonra soru vitrine çıkmış :D
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Diş macunu son kullanma tarihi olan ürünlerden biri. Bu nedenle sırf indirimde diye fazlasıyla stok yapmak iyi değil. İhtiyaç olan kadar satın alınmalı.

Elbette her paketli ürün gibi diş macunlarının da son kullanma tarihi var. Bu tarih geçtikten sonra diş macununun içindeki koruyucu etkisini yitiriyor ve kimyasal maddeler bozulmaya başlıyor. Tarihi geçmiş diş macunu kullanılması zararlı, çünkü ağız içinde kullanılıyor ve bozulmuş kimyasallar sağlığa zarar verebilir. Öte yandan diş macununun etken maddesi bozulacağı için de faydası olmayacaktır.
Kullanmasan iyi olur çünkü suyla çalkalarken az da olsa yutma olayı yaşanıyor
bırak son kullanma tarihi geçmiş olanı son kullanma tarihi yaklaşmış olanı bile kullanmaman gerekir
diş macununu yutmadığın için çok bir zararı olmaz ancak diş fırçalaman işe yaramayabilir
Cevap
4Cevap
Dişlarini fırçalamadığına göre sonunu görememiş, böyle bakımsız biri S. T. T umursamaz😂
aynen umursamadan 1 yıldır hala kullanıyorum :D asjdhasdlkad
Soru sorulali 1 yil olmus neden hala karsima cikiyorsun israrla
Ve bunu neden kimse farketmiyor😄
Sorununda tarihi geçmiş benim de karşıma çıktı 😅
sağolsun KS 1 yıl sonra vitrine layık görmüş :D vitrine çıkınca da cevap gelmiş, cevap geldikçe de anasayfadaki akışa çıkmış, akışa çıktıkça yorum gelmiş :P bu arada 1 sene önce sorduğum diş macununu hala kullanıyor olmam da ayrı bir sorun :D
Yok artik. hala kullaniyormsn😂
bir sıkıntısını görmedim :D ahahahhahaha
dis macununun son kullanma taraihi olmaz.. ancak kapagi acildiktan sonra 12 ay icinde bitmesi gerekir.. bye
bir sorun olmaz kullanabilirsin o tür ürünlerin içinde koruyucu olduğu için bozulma olmaz kolay kolay güneş ışığını gmrmediyse ve oda ısısı aşırı yükselmediği sürece sorun yok
Dene ve bize de söyle shskdls
1 senedir bir sıkıntı yaşamadım :D adhaskjdasd
Sanmam kullanilir ya ne olcak
Tarihi gecene kadar napion
Amaaan ben kullanıyorum
At gitsin bence.
kullanılmamalı bence
Hayır bence
kullanilmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar