Siyah noktalarım var burnumda ne yapsam kurtulamadım?
yüzümü nyle temizlemeliyim siyah noktalarım var burnumda ne yapsam kurtulamadım ya önerisi olan
yüzümü nyle temizlemeliyim siyah noktalarım var burnumda ne yapsam kurtulamadım ya önerisi olan
bunlar sacmalık siyah nokta diye bişey yoktur aslında herkez pis yerlerde durduğu için derinin altında olan yağların gözenekleri kirleniyor bunu tamamen geçirecek tek şey cilt bakımı uzmanına gideceksiniz o size uygun olan cilt bakımını yapıp derini altındaki yağları alacak burada önerilen saçma sapan seyleri yüzünüze daha fazla sürmeyin he kirlenen gözenekler siyah durduğu için ve üşendiğinize yüzünüzü şampuanla veya duru suyla sabahları yıkıyorsanız bu iş zaten olmaz en basiti akşam yatmadan önce cildiniz eğer yağlıysa hacı şakirle yıkayın yeterli onun dışında yüzünüzü sabah sadece duru suyla yıkayın gece yatmadan önce cildin temizlenmesi gerekir çünkü neden? cilt akşama kadar kaldığı kirli oratamlarda aldığı pislikleri taşıyo ve akşam yatmadan önce dezenfekte etmezseniz uyurken bütün gözenekler açılıyo ve o pislikleri yağları emiyo e senin cildin o pislikleri emdikten sonra yıkasan tabi siyah noktamı sivilcemi neyse cıksın bir zahmet
peeling kullanabilirsin yada bir kase yoğurda bir limonu sık ve yüzüne sür yarım saate kadar bekle yıka farkı görüceksin haftada en fazla 2 kez yapabilirsin
2tl ye eczanelerde siyah nokta temizleme bandı var tavsiye ederim işe yarıyor
Cevap
3Cevap
clean&clear ın siyah noktalar için solisyonu var onu kullandın mı?
Peeling temizleyiciler var siyah nokta için ondan kullan.
nıvea sıyah nokta bantı.tek çare bu
siyah nokta bandı dene bakalım bide
piyasada ürünler mevcut
peeling kullan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar