Ne olur evet diyin... Bu hastalığın kesin tedavisi yok mu merak ediyorum.
Fibromiyalji (kas romatizması-yumuşak doku romatizması)
Fibromiyalji (kas romatizması-yumuşak doku romatizması)
Psikolojik kökenli bir hastalık bence, rabbim kullarına dermansız dert vermez, psikolojik hastalıkları ne kadar cok kafana takmaz isen o kadar cabuk kayboluyorlar. Burayı okumanı istiyorum aslında her şey sende bitecek :) http://woto.com/fibromiyalji
o gecen 2 yılda bilinc altına hep fibromiyalji ile ilgili tedavileri diyetleri kodladın, hep bunla yasadın ve kendini dinler oldun. ne çektiğini kesinlikle bilemiyoruz yasamadıkta, bende 2 yıl psikolojik rahatsız yaşadım, neyi okusam onun belirtileri cıkıyor, su içsem bana alerji yaparmı desem 1 gün sonra alerji oluyordum:) beyin oyle bir güce sahipki sana herseyi yapabiliyor, ne zamanki bir çok seyin altında hep psikolojik sebepler yattığına kendimi inandırdım düzelmeye başaladım, sonra ilacımı bıraktım ki %50 daha iyileştim, faydasını gördüm ama yan etkilerinide anlatmakla bitmez, sonra kendimle işlgili hic bir seyi kafama takmamaya basladım ve yuzde 99 bitti. kanseri yenen insanlar var, bir çok tedavi edilemeyen hastalığı kendi kendine düzelenler var, inanc meselesi, gerçekten inanırsan gerçekden derdi veren rabbimizin bize o derdi niye verdiğinin farkındalığına varırsan kazanırsın. rabbim şifalar versin kardeşim, önem verirsen derdine büyür, önem vermezsen kendiliğinden kaybolur.
Cevap
2Cevap
Ben biliyorum bende de var ben de o yöntemi uygulayacağım her şey beslenme düzeninle alakalı bu arada şu an nasılsın
Akdeniz anemisi değil mi
Benziyor gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar