merhaba kilolu bayanlara soruyorum kendiniz için mi sağlık için mi yoksa beğenilmek içinmi diyet yapmak kilo vermek istiyorsunuz sağlık ya da kendini daha iyi hissetmek için olanlara lafım yok ancak beğenilmek içinse bence gereksiz ben kilolu bayanları çok çekici buluyorum ve inanın benim gibi düşünen erkekler az değil birde bu kadar beğenilmek hoşunuza gider mi link
Cevabın nedir?
Öncelikle sorduğun bu sorunun (aslında derdinin) GENEL olarak tek bir açıklaması var.
Olay tamamen ticari sevgili kardeşim.
Çünkü Dünya giderek şişmanlıyor ve şişmanlayan insanları zayıflatmak, zayıf göstermek , VE bakımlı göstermek PARAYLA oluyor. Bir çok erkeğin zamanla zayıf kadından hoşlandığı duyurusunu yapmak ya da bir çok bayanın zayıflamam gerekir düşüncesinde olmasını sağlamak ta reklam ajanslarının ve zayıflık estetik ve sağlık sektöründe TİCARET yapan firmaların işi.
Hepimizin bildiği bir deyim var
"ÇİRKİN KADIN YOKTUR. BAKIMSIZ/ BAKIMLI KADIN VARDIR"
PEKİ PARASIZ BAKIMLA İLGİLİ BİR ŞEY DUYDUNUZ MU?
Hayırrrr!
Gelelim senin açıklamana
İlk başta sanki toplumda yanlış olan bir düşünceye parmak basan bir hava var açıklamanda lakin senin şu BLOG unu incelediğimizde de geçmişin de yaşadığın maceralardan bahsetmişsin eyw senin adına sevindim diyeyim de
İnsanlar neden senin maceralarını öğrenmek zorunda buradan ne mesaj vermeye çalışıyosun onu anlamadım
Harem kurmak mı?
Jigololuk mu?00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılErkekler sağlık için kadınlar beğenilmek için kilo verirler. Burada tüm soru soran kızların acill kilo vermem lazım iki hafta sonra parti var biraz kilo vermem lazım yazarlar. Daha neler neler. Kimseyi görmedim ki kilo vermem lazım hareket ve solunum sistemini yavaşlatıyor diye soru açan daha görmedim.
02 Yorumla- +1 yıl
sadece bu şekilde düşünen bayanlar yanılgıdalar bence
- +1 yıl
Ben de öyle düşünüyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılşimdi aşırı olmasam da ben de kiloluyum bir arkadaşım da. ben durumdan rahatsız olurken ve bahsettiğin şeyler başıma geldiğinde hep bir şüphe duyarken, arkadaşım kendi halinden memnun. başkasının söylemesine bile gerek duymuyor. biraz özgüven meselesi de var işin içinde.
bu arada senden çok var mı dünyada? :)14 Yorumla- +1 yıl
benden hiç yok ama benim gibi düşünen çok var birde dediğin gibi kendine güveni olan bakımlı kilolu bir kadın bence çok seksi
Cevap sahibi+1 yılkilolu derken ne kadar kilolu mesela?
- +1 yıl
önemli olan bence hissettirebildiklerim ve hissettiklerim 80 de olur 100 de 70 de
- +1 yıl
var olmazmı :)
+1 yılsenn gibi düşünn sayısı azaldı be
18 Yorumla- +1 yıl
yok yok az değil merak etme
- +1 yıl
bi vermeye siz alamya meraklı
- +1 yıl
siz kilolumusunuz
- +1 yıl
1.70 boy 70 kilo
- +1 yıl
çok kilolu sayılmazsın çok hoş olduğuna eminim
- +1 yıl
:)
- +1 yıl
azalmadı desem inanırmısın
- +1 yıl
ilişkide kilolu ise erkek aldatıyo ama :S
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
18Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılAmacım tartışmak ya da seni aşşağılamak falan değil, eğer gerçekten sormak istediğin şey bunun bize garip gelip gelmediğini bilmek ise, neden bu kadar gereksiz ve iğrenç ayrıntıya yer verdin... Benim garibime gitse de inanmıyıcak bir şey yok bu dünya da her şey olabiliyor.
01 Yorumla- +1 yıl
olabilir saygı duyuyorum ama sorum erkeklere değil iğrenç bulmanız da benim tercihim zevklerim gibi sizinde tercihinizde özgür olmanız yinede teşekkür ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence balık etli bayanlar normal ama kiloluların sana çekici gelmeside olabilir tabii sonuçta herkesin zevki farklı benim sevgilimde balık etli kızlardan çok hoşlanıyor benim biraz kilo almamı istiyor... Seninle sevişirken tahtayla sevişiyormuşum gibi geliyor diyor ama ben çokta zayıf olduğumu düşünmüyorum
011 Yorumla- +1 yıl
onu dnle bence
Cevap sahibi+1 yıl57 kiloyum cokta zayif sayilmam daha fazla kilo almak istemiyorum bana göre fazlam bile var
- +1 yıl
bence zayıfsın ama sen bilirsin tabi
Cevap sahibi+1 yılYine sevgilim istiyor diye 2 kilo aldim normalde spor falan yaparim ve sadece sebze türü yedigim icin yoksa cok cabuk kilo aliyorum
- +1 yıl
20 alsan daha hoş olursun
Cevap sahibi+1 yıl20 kilomu?
Naptin ya o zaman 77 olurum cok fazla kesinlikle bir kizin ideal kilosu 60 bence- +1 yıl
77 muhteşem bence
Cevap sahibi+1 yılBence cok fazla...
O kilolar hicte güzel birsey degil bence bir kiz icin emin ol...- +1 yıl
dokunduğumda öptüğümde hissettiklerim muhteşem birde hissettirebildiklerim bence çok hoş
Cevap sahibi+1 yılTabii sen öyle hoslaniyorsun saygi duyarim
- +1 yıl
teşekkür
+1 yılbu da bir çeşit fetişizm sanırım :) abd'de böyle kulüpler var, sadece kilolu kadınlardan hoşlanan erkeklerin takıldığı.
18 Yorumla- +1 yıl
olabilir fetish seviyesinde hoşlandığımı söyleyebilirim ama kilolu bir kadını kendisini dünyanın en çekici en seksi kadını hissettirebilecekken çok abartılı bulunup ciddiye alınmamak kötü ayrıca sanırım amerikada olmak lazımmış
- +1 yıl
bence kilolu kadınlardan ziyade, onların özgüveni düşük halleri hoşunuza gidiyor, böylece onları kadınsı hissettirerek, kendilerine güvenmelerini sağlayarak aslında kendinizi de daha erkeksi hissediyorsunuz :)
- +1 yıl
özgüveni tam olan kilolu kadınları daha çok beğenirim dediğiniz gibi değil ama genel olarak kadının zevk alması çok zevk alması bana bunu hissettirmesi hoşuma gider ama ben fiziksel olarakta hoşlanıyorum sarkık bir göbekten dokunmaktan okşamaktan
- +1 yıl
hayatta her çeşit insan var, bunu bir kez daha anlamamı sağladınız, teşekkürler :)
- +1 yıl
sevinsem mi üzülsem mi farklı olduğuma anlayamadım
- +1 yıl
gerek burada gerekse hayatın her alanında insanlar içten içe katılsalar da katılmasalar da genel kabul gören normları benimsiyormş gibi yapar, bu normlardan sapanları da yadırgarlar. siz böyle söyleyince kaba tabirler abaza etiketi yemeniz normal ama herkesin güzel, çirkin anlayışı da zevki de farklıdır. bence farklılıkları bir kusur gibi görmemek lazım. ne de olsa hayatta her tür insana ihtiyaç var. ne diyelim, her şey gönlünüze göre olsun :)
- +1 yıl
teşekkür ederim yorumun için çok haklısın her konuda sıradan olmak sıradan yaşamak bana yabancı zaten
- +1 yıl
Yorumun cok hos sen olayi cozmussun @donnabella
+1 yılzayıf,şişman farketmez diyorsun yani?..kardeş bence çarşıdan ''şap'' al yemeklere kat biraz yatışırsın..
12 Yorumla- +1 yıl
bir zayıf farketmez demez demiyorum zayıfları p
- +1 yıl
zayıf farketmez demiyorum zayıfları bek beğenmiyorum ayrıca ilişki yaşamamış biri değilim 34 yaşındayım ama kilolu bayanlarla yaşadıklarımı hiçbir ilişkide bulamıyorum benim sorum farklı ama sen anlamamışsın
+1 yılbence gayet normal :) yani zayıf seven oluyor da kilolu seven olmayacak birşey yok kiloluların yüzünü daha çok beğeniyorlar ama sadece yüzünü :D
03 Yorumla- +1 yıl
ben sadece yüzünü değil ama :)
- +1 yıl
bende çok zayıf erkeklerden hoşlanmam erkek dediğin hele ki türk erkeği göbekli :D
- +1 yıl
evet
benim çevremdeki erkeklerin hepsi zayıf kadından hoşlanıyor sen nerde yaşıyorsun?
15 Yorumla- +1 yıl
:) biraz daha dikkatli bakmalısın çevrene
- +1 yıl
boy kilo nedir
- +1 yıl
sormadım sayın ne diyeyim
+1 yılNe çektin sen dayımınoğlu? 120 kilo kadın nasıl dar giysin maraş dondurması gibi oluyorlar + sağlık söz konusu :D
11 Yorumla- +1 yıl
sağlık sorunu varsa tabiki haklısın ama farklı olanlarda çok
cok garip genelde mideleri bulanir erkeklerin kilolu bayanlardan cok garip!
14 Yorumla- +1 yıl
asla taparcasına bazı yazamadığım ayrıntıları seviyorum ben
- +1 yıl
evet bu şekilde ilişkilerim oldu gerçekten çok iyiydi benim ve karşı taraf için ama sormak istediğim inandırıcı bulunmamak
- +1 yıl
niye mide bulansınki beğenmez sadece o kadar ayrıca genelde erkekler kendilerine bakmadan kusursuz kadın ararlar :)
olabilir zevk meselesi mesela bazı kızlarda özellikle çirkin adamlardan hoşlanır mahmut tuncel çok yakuşıklı diyen bile duymuştum
01 Yorumla- +1 yıl
Neyin kafasi bu... Kimseyi kilolu diye yargilamiyorum daa.. bu seninkide normal degil:P
03 Yorumla- +1 yıl
normal olma çabasında değilim farklı olmaktan da memnunum
- +1 yıl
Bunu farkli olmak icinmi yapiyosun.. Senin dedigin hoslanti belki kisa sure sonra sen o hazziini alinca gidersin ama arkadaki kalir.. Oyuzden bence busekilde yazip kilolu bayanlari cekmeye calisma.. Yani acikca soylemem gerekirse busekilde dusundum.. Bazi erkekler kilolu kizlari bu anlamda kulaniyo.. Gunahinida almak istemem gerci... Herkez yanindakinin daha duzgun olmasini ister arkadasim.. Kilolu olabilir normal ama kilo veriliyo.. Kimse yaninda kilolu bir kadin veya erkek istemez.
Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı. Birde beni gör sen fiyuuuu! asfdsgd
Kardeş neresi güzel allasen bıngıl bıngıl.01 Yorumla- +1 yıl
benim gözümle görebilsen yölürüm ben ben o bıngıl bıngıl haline kaç kilosunuz
+1 yılBence çok normal kilolu kızların yüzleri çok daha güzel oluyo keşke bende kilo alabilsem 51 kiloda kaldım alamıyorummm :(
01 Yorumla- +1 yıl
sadece yüz mü heryeri güzel
+1 yılValla ben kilo almak için ugraşıyorum millet sıska diyor diye yoksa umrumda degil yaşarımben böylede yani..
00 YorumlaSağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Antalya'da son çare köftecisi vardı.. O geldi aklıma..
10 Yorumla
+1 yılonlar sürekli yirler adama ay sonunda para kalmaz :D
13 Yorumla- +1 yıl
yesin zayıflamasın da
- +1 yıl
Ah kadunum evlenek mi ?
- +1 yıl
+1 yılşişman derken balık etliden mi bahsediyorsun bildiğin obezmi yani :)
09 Yorumla- +1 yıl
bir kalıp yok önemli olan dokunduğumda ya da aynında hissettiklerim 70 de olabilir 100 de
- +1 yıl
valla ben 1.65 boyunda 60 kiloyum sevgilime göre çok şişmanım zayıfla diyor :)
- +1 yıl
kilolu bile değilsin bence
- +1 yıl
dediğim gibi 160 boyunda 90 kilo da olabilir bir kalıp yok
- +1 yıl
haha yuh 1.60 90 mı :)
- +1 yıl
evet neden olmasın
- +1 yıl
tercih meselesi :)
- +1 yıl
mutlaka
herkesin zevki farklıdır benimde bikac tanıdıgım var kilolu bayan seven
01 Yorumla- +1 yıl
ne güzel yanlız değilim
+1 yılHaci dayi benim yaslarda bu meyil var miydi sende sisman kadinlara karsi
00 YorumlaBir de ciddi bir sektörde çalışıyorum diyor kusura bakma ama senin çalıştığın sektörün mk.
11 Yorumla- +1 yıl
asla bir yere varamayacaksınız bu sığ beyinlerinizle ve kaba hallaerinizle
+1 yılolabilir zevk meselesi neden ınandırıcı gelmesın kı
01 Yorumla- +1 yıl
genelde böyle olyor
+1 yılçok sevdiğin eski kız arkadaşın kiloluysa.. ondan sonrakilerin kilolu olmasını sana hoş geliyordur.. benim durumda aynıydı.. şuan duzeldim biraz :)
01 Yorumla- +1 yıl
hayır değildi ama mantıklı
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoyum 157 kilom 73
Simdi bu boya bu kilo aslinda fazla :) ama seninnhosuna mi gidiyo ? :D vy be boyle erkeklerde varmis :D02 Yorumla- +1 yıl
evet çok hoşuma gidiyor inanamazsın kollarının kalınlığı bacaklarının göbeğinin görüntüsü her ayrıntı sütyen giydiğinde yazın ince bir kıyafette sırtından taşması katlanması daha yazamayacağım bir çok ayrıntı :)
- +1 yıl
Abi benim yaslanmis halimsin
senin içinmi kilolu durcaklar kadınlar sağlığı için zayıflıyor sen şap filen al.
01 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim beni anladığın için ne sorduğumu ne anlatmak istediğimi
şişko kızlar bu çocuğu dinlemeyin.. çok kötü görünüyorsunuz.. hemen kilo verin..
10 Yorumla
+1 yılSenin düşüncen saygı duymak lazım herkesi inandırmak zordur
02 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılBalık etli diyerekten burada sazan avınamı çıktın belki biri oltaya takılırda beni cinsel doyuma ulaştırır diye hadi sana rasgele :D
01 Yorumla- +1 yıl
anlamanızı beklemiyordum zaten
bana tuhaf gelyo açıkçası :)
014 Yorumla- +1 yıl
nedir tuhaf gelen açıklarmısınız
- +1 yıl
doağl olanı seviyorum yapmacık olmayan kusurlarıyla belki sırtından sütyeninin sıkmasından dolayı taşan fazlalıkları :) belki göbeğinin yandan görüntüsünü her ayrıntı
- +1 yıl
anlamadım
- +1 yıl
öyle bir kalıba sokmuyorum ki çok kiloluda olabilir balık etlide önemli olan hissettirebildiklerim ve hissettirdiklerim adele yi çok beğenirim mesela ama çok daha fazla kiloluda olabilir bence kendine güvenen bakımlı kilolu kadınlar çok seksi
- +1 yıl
siz kilolumusunuz
- +1 yıl
bence asla rahatsız olma çok çekici olduğuna eminim
- +1 yıl
mutlaka öyle
- +1 yıl
Abaza değilim diyorsun bas bas bağırıyorsun...
01 Yorumla- +1 yıl
sen öyle düşünüyorsan sormak istediğimi anlayamıyorsun
+1 yıltercih meselesi der geçerim
01 Yorumla- +1 yıl
saygı duyarım bende
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnca snn gibi yasli erkekler hoslanir zaten
05 Yorumla- +1 yıl
yaşlı peki sen öyle diyorsan
Cevap sahibi+1 yılGenc kismina girmiyosun 30dan buyuksun benden 15 yad buyuksun iste kartsin
- +1 yıl
gençlerle mutluluklar
- +1 yıl
Biri genc sisman sever aradi galiba
- +1 yıl
Genç olupta şişman severleri çağırmışsınız :)
+1 yılonlarda seni beklıyordu zaten :)
13 Yorumla- +1 yıl
bekleyenler olmuştu daha önce ve hiç pişman olmadılar beklediklerine
- +1 yıl
burdan sana ekmek cıkmaz bırader bosa bekleme :)
banu alkan gibi kadın arıyon resmen.
11 Yorumla- +1 yıl
aynen :)
Siz kaç kilosunuz?
01 Yorumla- +1 yıl
180 82 falan
+1 yılAğır fetişistsin.
03 Yorumla- +1 yıl
belki öyle ama şikayetçi değilim :)
- +1 yıl
:D mutluysan sorun yok bro
- +1 yıl
teşekkür
Gizli Üye(36-45)+1 yılolmadımı hiç hayatında sevgili
06 Yorumla- +1 yıl
kilolu bayanlardan hoşlanmamı nasıl sevgilim olmadığına bağlayabiliyorsunuz anlayamıyorum bir çok sevgilim oldu hatta aklınıza gellmeyecek fantezilerle dolu ilişkilerim grup falan ama sorum farklı
Cevap sahibi+1 yılilişkide dahamı zevk verıyor kılolu olunca*
- +1 yıl
benim için öyle
Cevap sahibi+1 yılkaç kg aralığında olması iyi
- +1 yıl
çok bir kalıp yok ama 75 de olabilir 100 de olabilir seviyyorum dokunmaktan hissetmekten
Cevap sahibi+1 yılanladım
Gizli Üye(30-35)+1 yılBalık etli mi yoksa obez mi :)
02 Yorumla- +1 yıl
valla 70 de olabilir ya da 100 de önemli olan hissettiklerim ve hissettirebildiklerim bence çok ama çok çekiciler
- +1 yıl
sizin boy kilo nedir
+1 yılSen insanmısın?
010 Yorumla- +1 yıl
iltifat mı yerme mi anlayamadım ama ben böyleyim
- +1 yıl
Bir insan nasıl kilolu bayanları sever ki anlayamıyorum :))
- +1 yıl
tapıyorum hemde
- +1 yıl
Neyı hosuna gıdıyor sarkmıs gobegımı?:)
- +1 yıl
evet sarkmış göbeği görüntüsü dokunması okşaması kalın kolları bacakları doğallığı dar kıyafetlerinden taşan fazlalıkları sarıldığımda çıplak tenime değen çıplak yumuşak vücudu zevk alması titremesi çığlık atması tadı kokusu herşeyi
- +1 yıl
İlginç.Hele de bloğundaki fantaziler
- +1 yıl
evet bazılarını çoğunu yaşadım ama hala orada yazmadıklarım ve yaşayamadıklarım var hoşuna gitti mi ne dersin
- +1 yıl
Hanı sen sapık degldın?
- +1 yıl
değilim cinselliği yaşamak yaşamk istemek fanteziler sapıklık değildir ne sapıklar var inan gizli senin boy kilo nedir istersen özel yaz
- +1 yıl
Al işte tek sevilecek insanların zayıflar olduğunu diğerlerin düşüncesine önem vermeyen şişmanları ezikleyen saçma insan tipi
- Sağlık konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılzevk meselesii
01 Yorumla- +1 yıl
mutlaka öyle
+1 yılBenimi cağırdın
01 Yorumla- +1 yıl
umarım sensindir çağırdığım :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılsapıkmısın lan sen
23 Yorumla- +1 yıl
cevap bile vermeyeceğim kilolu birinden hoşlanmanın arzulamanın sapıklık olduğunu düşünecek sığ biriyle tartışmasam daha iyi
Cevap sahibi+1 yılulan mal madem sapık değilsin o blogsopttaki yazı ne öyle yok şöyle yaptım yok böyle yaptım yok külodunu ağzıma aldım denyo
- +1 yıl
neyse tartışmayacağım
Gizli Üye(36-45)+1 yılbulamadınızmı daha ?
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbende zarif karılere hastayım
- +1 yıl
Aynen şöyle çıtıpıtpıtpıspıt olacak
Cevap sahibi+1 yılangeldan
Devamını Gör(26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!