Sağlık Tranco Buskas Kullanan Var Mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Doktor mide için bunu bana verdi fakat ilaç psikiyatri ilacı bugün kullandım insanı mal gibi yapıyo bu ilaçtan kullanmış olan varsa bilgi verebilir mi? Güncellemeler+1 yıl güncel Tranco Buskas Kullanan Var Mı? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Beğen Paylaş Takip Et
emrelerrr Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Bende içiyorum bana bir şey yapmıyor alıştım artik 1 10 Yorumla Soran +1 yıl bağımlılık yapıyomuş galiba neden mide için verdiler bunu bana Yorumla emrelerrr +1 yıl Asıl mide ilaci o senin yanlışın var kutunun icindeki kağıdı iyi oku ne için kullanılır kısmını Yorumla Soran +1 yıl psikolojik nedenlere bağlı mide kasılmalarını falan önlüyomuş Yorumla emrelerrr +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl ne kadar zamandır kullanıyon kardeş faydası var mı bende reflü ve bağırsak problemleri var Yorumla emrelerrr +1 yıl Bende iki yildir ugrasiyorum ameliyat falan oldum iyi bir doktora cik Yorumla Soran +1 yıl iyi doktora çıkıyom da ne kadar zamandır içiyon bu ilacı faydasını görüyon mu Yorumla emrelerrr +1 yıl Benim yanma var ara ara oluyor perizi bozarsam birde göbek teki şişlik gitmedi bir turlu Yorumla Soran +1 yıl sadece bu ilacı mı kullanıyon geçmiş olsun bu arada Yorumla emrelerrr +1 yıl Hayir surup falan var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bende içiyorum bana bir şey yapmıyor alıştım artik
bağımlılık yapıyomuş galiba neden mide için verdiler bunu bana
Asıl mide ilaci o senin yanlışın var kutunun icindeki kağıdı iyi oku ne için kullanılır kısmını
psikolojik nedenlere bağlı mide kasılmalarını falan önlüyomuş
Evet
ne kadar zamandır kullanıyon kardeş faydası var mı bende reflü ve bağırsak problemleri var
Bende iki yildir ugrasiyorum ameliyat falan oldum iyi bir doktora cik
iyi doktora çıkıyom da ne kadar zamandır içiyon bu ilacı faydasını görüyon mu
Benim yanma var ara ara oluyor perizi bozarsam birde göbek teki şişlik gitmedi bir turlu
sadece bu ilacı mı kullanıyon geçmiş olsun bu arada
Hayir surup falan var
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!