Son bir aydır çok komik bir şekilde rüyamda olanları yaşadım sanıyorum. Yani "Bunu rüyamda gördüm ben!" diyemiyorum çünkü ayırt edemiyorum ama sürekli olmayan şeyleri arıyorum.
Bu bir problem mi yoksa herkesin bu şekilde kafasının karıştığı olur mu?

Ben de gördüğüm rüyalara inanır ve onları yorumlarım.
Hatta rüyamda ne gireceğimi de merak ederim..
Gördüğüm bir çok rüyayi gerçek anlamda yaşadığım da oldu.
Yalniz bir keresinde rüyanın içinde olduhumun farkına vardım.
Ürpertici bir haldi.
İrkildim de.
Ama benim disim da gelişiyordu her şey.
O ani yaşadım ve çok netti.
Aradan bir kaç gün sonra rüyayı birebir yaşadım.
Ve yaşadığım rüya Lucid denilen rüya idi..
Nedense seviyorum ruya görmeyi, o boyutu yaşamayı..
Tabi her rüya olumlu sahnelerden de oluşmuyor.
Bazen korku filmlerinden daha kotu sahneler, hisler de yaşıyoruz..
Bende yaşadım bu durumu. Rüyamda gördüğüm veya gerçekte yaşadığım bir şeyi daha sonra gerçekten yaşayıp yaşamadığımı rüyamıydı yoksa gerçek miydi diye birbirine karıştırdığım bir süreç yaşamıştım.
Aynen bak bende de böyle oluyor, nasıl çözebildin?
Bendede o var ve geçen gün ki rüya miydi gerçek miydi bilmiyorum ve çok korktum hala düşünüyorum bulmaya çalışıyorum inşallah gerçek değildi korkuyorum
De-ja-vu nun rüya versiyonu halini yaşıyor olabilir misin?
Cevap
19Cevap
Lucid rüyalar yaşıyorsun ve rüyalarda bilincin pak halde açık oluyor, kötü rüyalar görmediğin sürece sorun yok ama ne zaman göreceğin de belli olmaz. Bir psikiyatriste danışabilirsin seni rahatsız ediyorsa ya da internette biraz araştırma yapabilirsin. Bilincin çok kuvvetli olabilir, dikkat et bedeninden taşmasın. :)
Bilinc altı bence ben bazen öyle kötü rüya görüyorum ki kalkıyorum hala gercek gibi sanıyorum hatta evin içinde kontrol ediyorum
Spritüel karakterin ortaya çıkıyor kimileri ona ra nin eli der kimileri koruyucu melek o sana gelecek hakkında bilgi veriyor bende yaşadığım şeyleri daha önceden dejavu gibi görüyorum böyle bir yetenek var ister geliştir ister körelsin
1-2 sene önce bir kaç olayı acaba rüyamıydı gerçekmiydi diye kendi kendime sorguladığım olmuştu şizofren oluyom sanmıştım
Bir aralar bendede oluyordu 😂
Çok çalışıp yorulduğum zaman
Çalışırken bazen bir an durup düşünüyordum ne oldu diye sorduklarında ise ben bunu daha önce yaşadım yaaa diyordum saçmalama diyolardı😂😂😂
Rüyaa görmüş olduğun bir olayı gerçek yaşamımda da ben bunu yaşadım daha önce gördüm diyorsan ya da rüyalarını kontrol altına alabiliyorsan Lucid rüyadır. Bir araştır Lucid Rüya nedir diye cevapları bulursun.
En kötüsü de onu rüyamda gördüğüm zaman onun bir rüya olmadığını onun gerçek olduğuna kendimi ikna ediyordum en azından yanımda oluyordu
Çok ciddi bir problem psikaytri gidip durumu anlatman lazım
Problem degil bende de cok oluyor deja vu gibi bisey
Hayalle gerçek arasındaki ayrımı yapamamak bir tür psikolojik rahatsızlıktır😊
Ya dejavu yaşıyorsun ya da ağır unutkanlık geçiriyorsun. Bir kan tahlili yapmanda fayda var.
Çok unutkan olduğum için yaşamaya başlamıştım baaya.
Normalden de öte sıradan bir durum. Kendimizi ayrıcalıklı görmeyi seviyoruz ama değiliz.
Eğer astral seyahat, telekenizi vs gibi şeylerle uğraşanlar da sık görülür
Hayallerle gerçekleri karıştırabiliyoruz
Hayal değil, gördüğüm rüyalar.
Bazen bende de oluyor
bir ara sirf ruya gormek icin uyuyodum
Bunu da yaptığım oldu.
Ozaman sana puanim 90 kanka
Bazen olabiliyor gayet doğal ama sürekli varsa problemdir evet.
Ruh gezmesi var sizde kötü bir durum yok
Ya, tamam o zaman. Gezinsin dursun o gelir herhalde.
Bazen geri gelmeyebilir
Devam ederse doktora gorunun
Halisünasyon olabilir mi acaba?
Evet çok büyük bir problem
evet bir problem sayılabilir
O olay bende de oluyor gibi
Elbette problem
Bende öyle 😂
Evvet
Ruhsal bir skntı
Evet Problem
Pisikiyatriye git