Kimse icin degil kendin icin yasa?

Kimse icin degil kendin icin yasa! Ve en önemlisi de kimsden KORKMA! Allahdan baska kimseden korkmayin! Korku cok kötü birseyi! Ben cok cekdim! Evliyim ve birtane dünyalar güzeli oglum var. Oglum dogdukdan sonra cok kötü bir Depresyon gecirdim. Sükür allaha cok sürmedi.. 6-7 ayimi aldi bu lanet hastalik! Bu zaman icerisinde kendime sürekli eziyet ettim! Sucluluk duygusu vs. Takinti hastaliginada yakalandim! Kim demis depresyon takinti hastaligi gecmez diye! Sakin ama sakin bunlara inanmayin! Biliyorim hayatinizi zindan ediyor! Yillardir bu rahatsizligi olanlar icin konusuyorum! Kardeslerim sakin pes etmeyin! Youtube de Izzet güllü diye pskolog var size tavsiye ederim! Geciyor kardesim! Kimseyi dinlemeyin! Su internette yazilanlara bakmayin! Icine hicbirseyi atma! BOL Bol hata yap! Hata yapki, yaptigin hatadan ders cikart! Su hayatda en kötü yapacagin sey hata yapmama korkusu ya da hata yaptigini zannedip yillarca susdugundur! bu site de cok seyler paylasdim! Alidigim yorumlar icin hepinize tsk ederim arkadaslar!
Kimse icin degil kendin icin yasa?