Yaslilik belirtisimi bunlar? Düşmedim bir yerede vurmadim 1haftadir dizimi bükemiyorum cok aciyor hüühü 😥😥
Doktor randevum 1hafta sonra doktora git diyenler için 😒
Doktor randevum 1hafta sonra doktora git diyenler için 😒
peki merdiven iniş çıkışlarında keskin keskin agrı var mı bu agrı sadece dizin demi? yoksa basenlere baldırlara kadar çıkan bir agrımı her iki diz var mı yoksa tek dizdemi?
bakın diz agrıları , çok sık ayakta durmak , spor travmaları , 35 yaş üzeri menopoz dönemi başlangıçları , kilo alıp verme , kilolu olmak, kemik erimeleri, kemik erimeleri genelde ayaklardan başlar buda sag ayak ve bacak kemiklerinde sık görülür, menisküs yırtılmaları , menisküs varsa size ilk uygulama ayak egsersizleri yapın topuk yerde olacak şekilde sağa sola bacak egsersizleri, ayak eğsersizleri, ve agrıyan dize soguk kompleksi uygulayın bu sizi dinlendirecektir
3 aylık ömrün kalmış :D :D canım da nasıl helva çekiyordu
Şaka bir yana geçmiş olsun ya çok üzüldüm.
Sende mi yiyeceksin :D
Tamam yapta yiyelim :D :D
Menisküs olabilir eklem sıvıların azalmış olabilir romatizma olabilir..
Olabilir yaygın bir rahatsızlık. Geçmiş olsun
Cevap
20Cevap
Gadasi kemik suyu iç sıcak su iyi gelir
Aman ihmal etme diz onemli
Çok geçmiş olsun. Şu linke bir bak. www.ntv.com.tr/.../diz-kapaginda-gecmeyen-agri-sinema-belirtisi,5uzMxV6sik2HwdXrSK6HQw
geçmiş olsun öncelikle, bende 2 hafta önce iki ayağıma birden ip takıldı ve diz kapaklarım üzerine düştüm, sol diz kapağımın orada bir kopma gibi bir şey oldu sanki mutlaka ameliyatlık bir durum vardır dedim
1 hafta önce yoğaya başladım ve ağrı geçti sana tavsiye ederim
Muayne etmeden görüş belirtmek sakıncalı bir durum olur doktor arkadaşlar için. Sıcak tutup randevunu bekle.
romatizmal ağrılar olabilir bunu haricinde bir yere çarpmadı iseniz başka bir neden gözükmüyor kireçlenme ramatizma... gibi bakmak lazım
bir çok nedeni olabilir. aşırı yüklenmeden, aşırı sağa sola germekten, ani haretten dolayı bağların zedelenmesinden, vs. vs. sıcak tut, varsa ağrı kesici merhem sür masaj yap.. geçmiş olsun :)
Ateş var mı? Kızarıklık? O ağrı hep var mı yoksa belli süre zorlayınca mı çıkıyor veya biraz hareket edince geçiyor mu
Gecmis olsun
Cok fazla ayakta kaliyorsan ondanda olabilir
Eklemdeki yağı azalmış
Menisküs başlangıcı olabilir dikkat edin
Geçmiş olsun , ama bilemedim :D
#reisemre
Daha gençsin.. geçer.. üzülme
Marşan diz olmuşsun:)
Geçmiş olsun menisküs olabilir
Diz felci olmussun.
Yırtık olabilir.
Zorlama yaptıysan eğer yırtılmıştır, bence %70 menisküs olabilir diye düşünüyorum. Merdiven çıkarken zorluyor mu?
romatizma olmasın
Geçmiş olsun ablacım
Pkireclenme olabilir
su toplamistir
Kıkırdakta kayma var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar