Puan Butonunu hic kimse kullanmamis :):)
Evdeki Sigara Kokusu Nasıl Çıkartılır, Nasıl Temizlenir?
Puan Butonunu hic kimse kullanmamis :):)
Sen kanımca bir süre odada sigara içmişsin artık içmeme kararı almışsın odaya her girdiğindede kokudan rahatsız oluyosun sigara içtiğin halde ya da içmeyen biri olarak... Bunun en etkili kesin ve tek çözümü ise odayı yeniden boyamaktı onun haricinde ne yaparsan yap koku mutlaka burnuna ufaktanda olsa gelecektir ayrıca kokuyu gidersende duvar diplerinde ki is lekeler görüntüyü bozacak beyaz perde asacan duvar ondan siyah duracak bütün kir ortada :)
aynen +
durum onu gösteriyor cünki cok rahatsiz edici.
öyle yapacam zaten ama insanlarin yorumlarini merak ettigim icin sordum tsk cevaplarin icin
eyvallah.
en iyisi icmemek sagligina ve bütcene yazik icme ve evi boyat kurtul.
sigara içiyosan yanında mum yak onun dısında evi bir temızlık şirketıne temzlet bz her ay öyle yapyrz babam yuzunden mum yaktıgımz halde kalıyo ha yok o kadar para vermem dysan badana yap duvarları sıl parkelerı özel kokularla sıl ve butun mobılyaları yıka :.)
en iyisi boyatip bir daha evde icmemek gibi bir karar aldim.
ıyı olur
Bütün pencereleri aç ve pencerenin birini mangal yelliyormuşsun gibi kullan içerideki hava dışarı çıksın denenmiştir.
buda bir cözüm
Cevap
4Cevap
Odayı iyice havalandır. Perdeleri yıka ıslak tak koku kesinlikle gider :)
yani diyorsunki yikanan perdeler kokuyu emsin:)
aslinda perdeleri SIK SIK yikayip islak asilirsa odadaki sigara kokusunu ceker gibime geliyor. ve zamanla koku baya azalir.
evet dedin tsk.:)
bayan arkadaşlardan bende bekliyorum bu sorunun yanıtını , takipteyim 5 *
tütsü kullanabilirsin belki
o tür seyler kisa süreligine islem görüyor nikotin etkisi kaliyor yinede. +
kokulu mum varsa 5 dk ya koku gidecektir
gecici bir yöntem daha kalici yöntemler pesindeyim +
kalıcı yöntem içmemek
aynen öyle.:)
evi boyatmadan çıkmamıştı :D
en etkili cözüm ama boya ihtiyaci duymadan yapilabilecekleri merak edip sordum.+
Tarcın kokusu kullan.
tarcinin nikotine etkisi nedir peki yoksa sadece o anki oda kokusunu degistirmekmi ?
Nıkotıne etkısı yok tabı sadece o sıgara kokusunu bastırıp maskeler.
yani sprey koku mum tütsü bunlar o anki gecici seyler.
Evet aynen. Odayı havalayabılırsın ama yınede o sıgara kokusu perdelere koltuga yastıga falan sıner bunun ıcınde oda kokusu, tütsü veya mum kullan fakat tarcın kokusu olsun.
tsk ederim deniyecem ama haftaya komple boyyacam evi :):)
sıgarayıda bırakman lazım veya sadece tek bır odada ıc :)
aynen ölyle yapmayi düsünüyorum :)
Oda spreyini sık geçer
cok basit bir cözüm koku oda havasini degistirir ama nikotin kalicidir biliyorsun.
Cam aç falan..
etkili bir cözüm ama nekadarda olsa nikotin siner.+
Oda parfümü
oda parfümü o anki kokuyu bastirmak ve kendini kandirmak bence nikotin siniyor sonucta duvarlara.
Duvarlarada sık :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar