Sağlık Benim gibi Barilla marka makarna kullanan varmı? Phantom25867 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Barilla makarnaya o kafar alıştımki başka marka yiyemiyorum. Favorim yassı spagetti. Geçen metroda denk geldim resimdeki glutensiz taşıma kabı ve sosla beraber 20 tl ye aldım. Akşam deniycrm bakalım nasıl olcak. Benim gibi Barilla marka makarna kullanan varmı? Cevapla Marka Soruları Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Beğen Paylaş Takip Et
Diefly Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 61% +1 yıl Bence barilla gayet kaliteli bir makarna ondan sevmişsindir 0 2 Yorumla Phantom25867 +1 yıl Bu arada bizim yıllardır yediğimiz “filiz” markasıda barillanın alt markasıymış. Yorumla Diefly +1 yıl Olabilir, ne diyim afiyet bal şeker olsun :)) Yorumla
Teraposkovi Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Bu barilla makarna ve sosları hangi marketlerde satılıyor acaba canım şu an o kadar cekiyorki sabah kalkıp bunları alicam 0 0 Yorumla
Esilaminaa Takip Et Bilge Yaş: 30 +1 yıl ne bu şimdi 0 1 Yorumla Phantom25867 +1 yıl Ne ye benziyor. Yorumla
En İyi Cevaplar