Arkadaşlar Yaşam kürü çayı kullanan var mı ve sadece Yaşam kürü çayı kullananlar yazarsa sevinirim.( Ayrıca tamamen bitkisel sıfır kimyasal madde o yüzden böyle şeyler kullanma gibi yorumlar yapılmazsa sevinirim. )
bende yanıt verim ozaman :) çok tatlı bı kız aradı sesi yanı sesine tav olup aldım :D annem sipariş vermişti ben actım telefonu kızı kırmayıp kabul ettım bu arada annem şeker hastası kılo problemı sağlını cok etkılıyor ilk ay 6 kılo verdı şu an toplamda 16 kılo kaybı sağladı arada bı whatsaap hattından kızı yokluyorum yok nasıl kullanılıyordu yok ındırım var mı falan kurumsal cok pas vermıyo :)))) bende orjinalyasamkuru. com sayfasından aldım cevreme onerıp onerıp kızı arıyorum gülşen cıkmasa telefona dırek onu istıyorum jshjdhj
Yasamkuru adi altında satılan çay icin siparis olusturuyorsunuz sizi on siparis formundan sonra arıyorlar. Siparis geldiginde urunun icinde faturasi yok. Kampanya icin yazdiklari demlik yok. Iade butonlari calismiyor. Hic bir sekilde iletisim numarası yok. Sertifika gecerlilik tatihi 2015 Tekrar siparis olusturup arayan numaraya konuyu iletince saygisiz biri ile iletisime geciyorsunuz. Kesinlikle sahte bir site orjinal. yasamkurum. net Insanları kandırıyorlar dikkat edin.
yaşam kürü kullanan biri olarak söylüyorum kabızlık ödem die birşey kalmıyor birde şu lanet arasla çalışmasalar okadar ıyı olcak kı labalı kuryeler nefret edıyorum ama çayı sorarsanız tat koku süper 14 kılo verdim hamile kaldığım için devam edemedim hedefıme ulaşmadan bırakmak zorunda kaldım
ben emzirme döneminde kullandım bıtkisel die emzırdığım içinde cok yiyordum 2 ay lık kullandım 7 kilo verdım bıraz dıkkat etseydım daha cok verdırırdı para ayarlayım hemen alcam yine komsumda almış o veremedı sahtesi cok orjinalyasamkuru. com sayfasından aldım bu arada
Yaşam kürü çayı hoş kokulu naif tadı güzel bitki çayları ben seviyorum evin her yeri güzel kokuyor hem de zayıflatma konusunda çok başarılı midenizi de koruyor
bende kullandım orjinalyasamkuru. com dan aldım demlik hediyeli şeffaf kargo dedı zaten ordakı bayan soledı sekıldede geldı kızlar nerden aldığnıza dıkkat edın doğru yerden alırsanız ne sorun yaşıyorsunuz nede zayıflatmadı derdınız oluyor
En İyi Cevaplar