Kızlar merhaba polip ameliyatı oldum ameliyat sonrası kanamam az oldu 2. Gün daha da azaldı sonra kontrole gittim doktor iyi dedi yolculuğa çıktım ve kanamam arttı hala da devam ediyor adet kanaması gibi ve karnımda adet sancısı var bu durumu yaşayan var mı? Acaba adet miyim yoksa polip kanaması mı?
Lütfen saçma canım erkekler cevap yazmasın
Lütfen saçma canım erkekler cevap yazmasın
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Polip nerde çıktı rahimde mi
Evet
Adet olabilir nasıl anladın polip olduğunu
Benimde şüphem var vajina ağrım kasık ağrım kasıkta batma hissediyoru
Yardımcı olbilir misiniz
Adetlerim uzun sürüyordu bu ay daha uzun sürdü doktora gittim rahimden muayene oldum daha önce de çok gittim bekarım diye kaşıktan muayene oluyordum bişi yok diyorlardı. Rahimden bakınca görüldü 40 dk lık bir operasyonla aldılar
Rahimden nasıl baktılar bekarım bende vahina ağrom oluyıt sol dudakta koyulaşma da var anlam veremedim
Ben şimdi evliyim o yüzden rahimden baktılar belki senin polip değildir Dudakta morarma tek mi şişme falan var mı bartolin kisti de olabilir
Yok tek iç dudak diğerine göre daha sarkık o daha mor ama önceden beri böyleydi birden noldu anlamadım kasığımdan vajinama ağro vuruyor zonklama iğne batması
O zaman bartolin kisti vardır genelde o bölge de oluyor bence bir an önce doktora gidin böyle şeyler ihmale gelmez
Şişlik yok işte
Elinle dokunduğunda eline gelen bir şişlik yok mu
Yok hayır
Hmm sürekli ağrı yapıyorsa bilemedim ama içine sinmeyen bişey varsa git doktora ihmal etme
İltihap vs olabilr gidicem evet aormak istedim
Geçmiş olsun
Sağol
Adetsin