Beyler 180 mi Olmayı Tercih Ederdiniz Yoksa 191 Mi? Ben Şahsen 178 biri olarak 191'i tercih ederdim ya siz?
180
191
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tam tamına 1.89 boyundayım ama karşı cinsle hiç alakası yok boy işinin. 2 ay önce bir sevgilim vardı kendisi çok tatlı bir bayandı ama 1.70 boyundaydı çok zorluk çekiyorduk yan yana yürürken :) Çevremde ki bayan arkadaşlarda hep diyor boyun gereğinden fazla uzun kızlar uzun boy ister ama sempatik olanı tercih eder diye :) Yani çevremden gördüğüm kadarıyla 1.75- 1.80 arası erkekler daha çekici geliyor biz sap kalıyoruz anasını satıyım
5 sene kick box yaptım ideal erkek boyu ve erkegin fiziksel dengesinin en üst seviyede oldugu boy 1.85 ile 1.80 arasıdır ben 1.82 yim pek boy skntısı yaşadıgım söylenemez ama 1.70 üzeri kız arkadaşlarm ile gece dşarı cıktıgımda harley davidson çizmeler hayat kurtarır karşimm :D
bi incesi var kardeşm :D
bol şanss
box uzamaya yardimci oluyo mu?
ne kadar ip atladıgına baglı ama evet
ben iki hafta sonra başlicam boksa 3-4 cm arttirsa çok iyi olur benim için
yaşına baglı dostm bol şans
Bende 177 boyunda biri olarak 191 olmayı tercih ederim 191 boyundaki adamlara bak karizma duruş kiyafetlerine üzerlerinde taşımaları 4x4 kesinlikle 191 olmak isterdimde istemekle olmuyor her istek :D
boyum 1.83 ama 1.90 ı görecem heralde
Abim 1.88 o 18 e girdiğinde benim kadar felandı. 20 e kadar uzuyor izim aile :)
yaşın 18 ise basket ve zıplarsan uzarsın baya ki 1.78 boy çok ii bir boy niye uzamak istersin ki. ben şahsen 1.83 te kalmak isterdim çoğu kız 1.65 boylarında zaten o boyada 1.78 çok yakışır bence. benim boyum 1.78 olsa hiç dert etmezdim bile hatta böyle kalmasını isterdim
erkeklerde kemik gelişimi 21 yaşına kadar devam ediormuş. hergün zıplasan 1.83 olabilirsin belki. zaten arada 5cm fark var çok yok yani :)
Evet sayılır. Ama genede en iyisi tam zıpla. Günde 100 kez zıplasan bile senin karına olur 21 yaşına kadar yani günde 100 kez zıplasan her gün 73.000 kez zıplamış oluyorsun bence 1.83 ü bulur
Cevap
49Cevap
ben 1.90 ım ben herkesin yerinde olsam 1.91 i işaret ederdim.
yukardan bakmak gibisi yok.
özellikle sevgili ile yanyana olunduğunda erkeğin biraz daha heybetli olması gerekli olduğunu düşünüyorum.genellikle baktığımda kız ve erkeğin aynı boy olması ya da boyların yakın olması beni riza üzüyor.yani düşünsene kız,erkeğin omuzuna yaslanacak boynu kırılır herhaalde ya da göğsüne yaslanacak ohoooo eziyet olur herhalde.
allah gönlüne göre versin kardeşim.kendi boyun kısa ise fitness yap omuz yap kol göğüs bas uzun boy kadar güzel olur.benim gibi uzun boylular da kolay kolay kas yapamaz mesela...kas lifleri uzun olduğu için.
ben 1,5 senedir fitness yapıyorum her gün 1-1,5 saat.tamam fit oldum ama şişme öyle kolay olmuyor benim gibi uzun boylular için.illede protein tozu aminoasit vs kullanmam gerek ve deyim yerindeyse öküz gibi beslenmem gerek.yemekle de pek aram yok açıkçası.atletik oldum ama V olamıyorum.sen ola bilirsin.kas mesafen büyük avantaj.
istersen olur kardeşim.
disiplinli biçimde spora gidersen düzenli uyur düzenli beslenirsen benden daha hızlı kas şişirirsin.
hani bir ninni varya uyusun da büyüsün ninni diye.işte o gerçektir kardeşim.vücut spor esnasında gelişmez.vücut uyku esnasında gelişir kendini onarır beslenir.
bence 1.91 çok iyidir. belki de o boylarda olduğumdandır. insanı gerçekten farklı kılıyor ve başkalarının da sana imrenerek bakmasına sebep oluyor...
ben 1.96 yım kilo yok malesef saç falanda uzun biraz kilo alsam savasçı mod 10 olcak :S
190 turkiyede kızlara gore bır gomlek fazla
turkıyedekı kızların boy oranına bakarsak durum vahım
en iyisi 1.80- 1.87 civarıdır sporcu değilsen aşırıya kaçmaya gerek yok zaten gördüğüm en uzun kız 1.80 civarındaydı uyum açısından soruyorsan
yine mi sen :D
birader kurtul artık şu takıntıdan.
cevabıma gelecek olursak,
180 isterdim.
180 ve civarı iyide 190 fazla be yanında cüce gibi kalırım :D
180 daha iyi 1.91 deve gibi ortası iyi 1.85 benim boyum.
1.91 olmayı seçerdim.
Hugo Almeida takıntım var, geçmek istiyorum.
1.83 kardeşim
En azından ronaldoyu yakalamam lazım 2-3 cm fark var.
herkesin derdi başka kardeşim :D
erkek arkadaşım 190 ben 155 boyla cüce gibi kalıyorum :( ıhıhıhıhııı
180 olsun 180 mümkünse 170 lerde olsun
Kısa boy büyük aşk derler:) İsteyen istediğiyle olsun:)
Valla ben 1.93 olduğumdan iyi tarafıda var kötü tarafıda var bazen kısa istin bzen uzun ama genel olarak uzun boy iyi"
Babamla aynı boydasın la :D:D
1.93 boy iyidir :D
boyum 1.89. Böyle kalsın daha uzamak istemem. Malum kilo 68 :D
2,17 olmak isterdim yalan yok valla. shaq kıvamında kilomda 165 iyi bir kilo.
ben hep o şekilde olmasını isterdim gerçekten.
best model of the KS mübarek. herkezde boy pos var maşallah iyiymiş.
1.90 çok fazla bence. 1.80-1.85 arası ideal. Boyum 1.80 seviyorum :))
2 cm den bişey olmaz yaa :))
Uzun boy herzaman iyi değildir kızları etkileme açısından demiyorum sadece
1.90 çok uzun ya :) Millete yukarıdan bakıyorsun neredeyse :D
Ikiside olmasin 1.90 cok uzun mümkünse ortasi söyle 1.85 falan iyi olur, kendi boyum zaten 1.73
Birde topuklu giyince aramizda bir fark olsun yani
1.81'im, 1.86 olmak isterdim..
1, 91 im hala daha uzuyorum basket yapin sutlu urunlerle beslenin fazla ayakta kalmayin sirt ve bel bolgenizi getdirin ve kutletin
benim boyum 1.65. en az 1.80 olmayı isterdim. üretim hatası olmuşum mk napayım :D
ben 185 alıyım 2side kötü çünkü =) benim boyu sorma o daha kötü 177cm .dd
180 gayet idealdir, ne Türkiye standartlarında edindiğin sevgili yanına çok kısa kalır ne de sen çok uzunsundur ona göre, çoğu kalabalıkta ileriyi görmene yetiyordur da zaten :)
her şeyin fazlası zarar boşver :)
Zaten 1.80 im ve memnun değilim.1.85 benim favorim.
sanki Türk kızları sırım gibi de yok 1,80 miş yok 1,90 mış :)
erkeğimin 190 olmasını isterim tabi ama fit olacak yağ tulumu değil bir de hafif göbek oh mis
bende 1.70 im kızlarda kısa zaten kasmaya gerek yok...
onların istedikleri başka bir şey
180 süper :D
Topuklularla bile yetisemem o boya :D
1.63 :D
boyun iyi iyi merak etme :D
ne sevgiliymis öyle :D
sanki kücüldün birden bastan düsünseydi
1,77 yim ama kalipliyim pek sıritmiyo. .
180 im ama kısa olduğumu düşünüyorum erkek dediğin uzun olur
kimse sahip olfuğunun kiymetini bilmiyo. elimizdekiyle yetinmiyoz. Bende 1.78 im ve bazen keske 5 cm daha uzun olsaydim derim ama yanlis dusunuyoz iste.
ben halimden memnunum tribe girenler cevap versin (:
Guard olmayı düşünmüyorsam 1.80 iyidir..
Benimde en az 1.87 boyum olsam yeterdi.
172
bnce 1 90 süper kilosuda yerindeyse ;)
nerden biliyosun :d
1.72yede fittik ne 1.90ı
eyvallahda baba boy çok önemli dedigin gibi malesef...yani istedigin kdr yüzün güzel olsun düzenli spor yap giyim vs, top class karılara yetersiz klıosun,tercih edilmiosun boy kısaysa..en azından 75-76 boy olmalı bir erkekde..yoksada yok tabi ypıcak bişi yok...uzun boylu kadınlardan hoşlanıorum bnde dedigim gibi malesef yetersiz kalıoruz...
yok baba be bırak 60ı 68le bile işim olmaz..yüzü cok güselse 70-72, diilse 75 üstü olması lazım...3 sene önce vardı 1.74lük bir kız arkım, gayetde iyiydik, durduk yere bok ettim ilişkiyi..bidahada bulamıorum aynı ayar..75 civarı kızlar enaz 78-80 istiolar yanlarında...gerci türk karısının ne sikim istedigide belli diil, 1.90lık bir dolu arkım var onlarında buldugu falan yok o tarz karı..
ne istedikleri bellide o kdr uzunki buradan yazamıorum şimdi..1 saat anlatmam lazım:) boy, tip, vücut, kariyer,para,sosyal cevre,ilgi vs bunların hepsi önemli..sadece parayla olmaz, sadece 1.90 diyede hiç bir karı hiçbi adama vermez.bunların hepsi kombine olması lazım gercekden top class bir kadın istiosan gamze karaman tarzı...sıradan bir karı istiosan bunlardan 2-3ü olsa bulunuo ztn..
ztn bunların hepsi varsa jigolosun, kimsenin erk arkı diilsin..bi siktigini bidaha tanımazsın..abi herkes herseyi istemekde özgür,arzular şelalede acaba bunlara cevap veebilicek çap var mıkendinde, ona bkmak lazım.yoksa senin dedigin gibi 1.53lük kızda geniş omuzlu 1.90lık fabrikatör istio..bnde ferrariyle alicia witt'i istiorum..
190 boyum cokta memnunum. boyumdan
Senn boy kaç ki
1.78 de kısa sayılmaz yanii
Krds 1.78 180 ne fark ediyo takma bkadarr istediğin boy 185 civar onada 3un 5 in hesabı olmaz iyi boyunn
Uzun olsun da 180 mi 191 mis farketmez
180 olaydım iyi olurdu
180 iyidir bence. Erkeğe göre tabi.
180 olsun tabikide...
185.71'i tercih ederdim
cm
185 im boyumdan gayet memnunum
benim de 185 boyum olsa ben de memnun olurum...
189 um..memnunum..
dezavantajı da çok..
kafanı çarpıyorsun sık sık..arabanın ön koltuğuna oturduğunda arkaya kimse oturamıyor..bir kızla dansederken öpemiyorsun..uygun pantolon bulamıyorsun..v.b.
ben Allah'ın herkesi en uygun şekilde yarattığına inanıyorum..o yüzden şu boyda olsaydım daha iyi olurdu ,gözlerim şu renk olsaydı şahane olurdu gibi düşünceler pek ilgilendirmiyor beni..memnuniyeetim boyum uzun olduğu için değil kendimi sevdiğim için..
Bende 1.78'im, utan.
:D
oha lan atsın sen
200 bile olmak isterdm
191 fazla uzun ama 180 de olmak istemem:)
185
:) ben faydasını görmedim
hangi ilerde yaşlanınca mı :)
26
1.86yım böyle olmasını tercih ederdim
1.78 bence :D sehabe dikkatimi çekti :D
190 bence çok iyi
1 90 kalas gibi olur o ne öyle la
1.84 en iyisidir...Aynı benim gibi...
180 fazlası çok kötü görünüyor.
1.80 boyunda bir sevgiliyi tercih ederdim.
önemli olan BOYU değil İŞLEVİ.
180 ideal bence ya ama 191 de kotu diil
180 nı tercih ederim
ben 170 im uzun erkekler çok da çekici gelmiyor bana. yanında bile rahat edemem
:)
191 olunnn.
1,80 iyi
185
.
1.86 yım rahatım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?