Bu aralar herkes aldığı kiloları eritme peşinde. Detoks suları ise çok işe yarıyor diyorlar. Ben bir süredir, bir litre suyun içine; - Çubuk tarçın - Bir dilimlenmiş limon - Salatalık ya da maydonoz Bu suyu içiyorum. Maydonozlu olan kesinlikle ama kesinlikle şişliği alıyor. Sizin uyguladığınız basit detoks suları var mı? 8 kilo verdim :P
Detoks kürleri ile kilo verip göbek yağlarını eriten var mı?
Detoks şişesine bir limon üçte bir salatalık bir miktar maydonoz iki parça kök zencefil bir parça kök zerdeçal iki çubuk tarçın bir parça ada çayı koyuyorum suyu sürekli yeniliyorum iki gün içiyorum sonuç inanılmaz..
Kesinlikle tartışmasız bu sürec deneyimlediğinden Mehtap yakut hocam derimm. Verdiği tarifler bana o kadar iyi geldi ki hem dinç hissettim hem de hangi bölgemden şikayetçi olduğumu başta söylemiştim ki cidden o bölgemdeki muhteşem incelmeler ile bir kez daha anladım ki işinin hakkını veriyor.
Ben ilk defa Mehtap Yakutun detoksuna katılmıştım herkes nasıl eriyor diye şaşırıyordum gerçekten tarifleri etkili bölgesel inceldim ve kısa sürede kilo verdirdi
Mehtap Yakutun detoks programlarına katılabilirsin hem tarifleri hem takibi harika çok memnunum kendisini hiç bırakmayacağım ara ara detokslarına katılacağım :)
En İyi Cevaplar