Bunda utanılacak bir şey yok. Erkek adamın biraz göbeği olur; ne yapsa da eritemediği.
İlle de fit olacağım diye kasmaya hiç gerek yok. Hobi olarak spor yapmak önemlidir zaten normal hayatta da, hep yapmalı bunu insan. Ama ille de fit olacağım diye günün 15 saatini spor salonunda harcamaya gerek yok. Biraz oturup dinleneceksin aga!
Doğallık demektir birazcık göbek olması
O ne öyle baklava gibi göbek? Baklava bir tatlı çeşididir, bir göbek çeşidi değil.
Hani bu kadar göbek değil de, yani normal ne yemen gerekiyorsa yiyorsundur, düzgün besleniyorsundur. Sporunu da yapıyorsundur ama göbeğin erimemiştir. Erimemiştir işte. O göbekten çok bir şey olmaz, zamanla erir zaten. İlle eritmek için 1 ayda 15 kilo birden vermeye kasmak nedir? Sağlıklı, yavaş yavaş verirsin kiloyu.
Bu bencem kısa oldu ama öz oldu arkadaşlar. Okuyan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Daha askere gitmediyseniz zaten verirsiniz o kiloyu askerde merak etmeyin, yani çok fazla kilolu olan arkadaşlara diyorum :)
Kas candır ya da ayva göbeği falan😍 Göbeğin fazlası kadın erkek yakışmıyor :/ Sağlık verme konusunda haklısın, zaten sağlık için yapılması daha iyi :) Emeğine sağlık.
Öyle yapıyorum zaten ablam :) Ama zamanla işte. Fit olmaya filan da takmıyorum zaten düzenli yaşayınca fit olunur ki? Önceden çok fittim göğüs kaslarım falan çok sağlamdı. Şimdi eridi gitti biraz maalesef :)
Ben kendim sabahları koşan, her yere yürüyen, yani aktif olarak spor yapan bir insanım. Ama bende bile var ne yazık ki :D Ama şöyle bir şey bulunduğum şehir de spor yapılmaya pek müsait değil açıkçası. Koşuyorum ama bu sefer köpekler kovalıyor beni. Spor salonları okulda var ama saatliği 6 lira. Diğer yerlerde de pahalı. Ve de dışarıda spor yapmayı sevmem de zaten. 3-4 kilo fazlam var yani ama çalışıyorum işte :D Ama yine de değerli yorumunuz için teşekkür ederim :)
Yurttayım ama. Kendi evimizin olduğu yerler çok güzel ama. Her şeyi yapabilirim :) Şınav filan biliyorum da her gün yapılacak bir şey değil. Kas eritiyor fazla yapınca.
Aynen ya. Zaten normalde sağlıklı olan birisinde, ne bileyim iyi beslenip spor yapan birisinde birazcık olur, sonra yine azalır, sonra tekrar olur. Böyle dalgalanmalar olur yani. Spor salonlarında ne diye 15 saat harcarlar anlamam :D
Ya fazla beklenti yapıyorsun insanlardan, ya da fazlaca kötü insanlarla karşılaşmışsın :) Sen yine de tanıştığın insanlara şans ver. Herkes öyle değildir yani. Ben de kötü insanlarla karşılaştım çok, bazen de çok beklenti içine girdim, ama mutlu olamadım. Arkadaş olsun, kötü zamanda insana bir merhaba desin o bile yeter :) Anladın mı demek istediğimi? Neyse, başını ağrıttıysam kusura bakma :) Benim de ellerim yoruldu zaten. Başın sıkışırsa sen yine yaz bana, mümkün mertebe sana yardımcı ve arkadaş olmaya çalışırım. Anlaştık mı? :)
En İyi Cevaplar