Saç Bakım Bu depresyon saçı çok mu kötü duruyor? miroveteene_ Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 70 Yapay Zekaya Sor Kodumun hayatu Güncellemeler+1 yıl youtube.com/shorts/iWgioB0DIxE?feature=share Kuzenle adliyeye gitme keyfisi her Doğulu'nun arabasında çalar bu şarkı 👋 Güncellemeler+1 yıl https://voca.ro/15rAWZvitFgL Günaydın güncellemesi herkese Bu depresyon saçı çok mu kötü duruyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Ne depresyon saçı yataktan kalktığın gibi çıkmışsın sokağa 😂 1 2 Yorumla miroveteene_ +1 yıl Yaşamak içimden gelmiyor artık Yorumla -Afroditimsi +1 yıl Allah rahmet eylesin Yorumla
ZEYNEPPZM Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Uykudan uyanır uyanmaz gözünü arabada ve selfiede açmışsın sanki 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Niye nur yerlitaş gibi poz verdin 😃 1 1 Yorumla miroveteene_ +1 yıl Kuş öldü Yorumla
tamambuson Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Başlıyo şimdi benim mesai 0 1 Yorumla miroveteene_ +1 yıl ☹️☹️☹️hurooo bugün bok gibi dün Yorumla
Mapustayım Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Her haliyle karizma olan mami 0 1 Yorumla miroveteene_ +1 yıl Öz gardaşim Yorumla
Snowflakee0 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Sactan ziyade gözler pert gibi 0 1 Yorumla miroveteene_ +1 yıl Uykusuzum Yorumla
Aynis_ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Bes dakika sonra eve gelip yatiyion sen zaten 0 1 Yorumla miroveteene_ +1 yıl Ninoooo Yorumla
Xenopeltisx Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aynen pek güzel durduğu söylenemez 🥴 nsndnd 0 2 Yorumla miroveteene_ +1 yıl Söyle Yorumla Xenopeltisx +1 yıl Söyle yağmur çamur değmedi yüreğimee şimdi ben nerdeyim sen nerde? shjdd Yorumla
Nickbulmakcokzormuş Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl kendi elinle dağıtmışsın gibi duruyor 0 1 Yorumla miroveteene_ +1 yıl Dağıldım dağıldım Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Oyy oyy yerim lan seni 0 3 Yorumla miroveteene_ +1 yıl Nasiiiii Yorumla tamambuson +1 yıl Host ulan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @mirovetene videodaki kurt müsünüz Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yok çok tatlı olmuş anlik değil ama 0 1 Yorumla miroveteene_ +1 yıl Anlik demedim zaten Yorumla
XoxBurak Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Sen biliyosun bu işi bruh 0 1 Yorumla miroveteene_ +1 yıl 🤝. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Mami nolmis sana mami 0 1 Yorumla miroveteene_ +1 yıl Baba nolmis sana baba Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sn eskortlara gitmeyi bırak 0 8 Yorumla miroveteene_ +1 yıl Eskort ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Altta sana yav sayanlara deniliyor cano Yorumla miroveteene_ +1 yıl Eskorta hiç gitmedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Alttakilelerle o yüzden cilvelesıyon Yorumla miroveteene_ +1 yıl Cilveleşmiyirum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hoşuna gidiyor Yorumla tamambuson +1 yıl Kim cilvelesiyo kim eskortlara gidiyo lan Yorumla miroveteene_ +1 yıl Ben değil Yorumla
silipgidicem Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Çok iyi boy kaç 2 11 Yorumla tamambuson +1 yıl Sananebayan Yorumla silipgidicem +1 yıl Hoşuma gittin Yorumla tamambuson +1 yıl Ben mi ben 165 Yorumla silipgidicem +1 yıl Seni napim oğlana dedim Yorumla silipgidicem +1 yıl Gözlerin ela mi ya senin🥺🥺🥺 Yorumla tamambuson +1 yıl Au evet kız güneşte yeşil oluyo diye 7-24 ayçiçeği gibi kafamı güneşe ceviriyom ama ela yani Yorumla silipgidicem +1 yıl Sana demiyorum of Yorumla silipgidicem +1 yıl Miroveten heyy Yorumla tamambuson +1 yıl Keslan sesini Yorumla silipgidicem +1 yıl 😡😡 öf çekil be Yorumla miroveteene_ +1 yıl Evliyim hanımefendi iyi günler Yorumla
Affyvhnhb Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Tara geçer 0 2 Yorumla miroveteene_ +1 yıl Yohhh Yorumla Affyvhnhb +1 yıl Nedeeen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ne depresyon saçı yataktan kalktığın gibi çıkmışsın sokağa 😂
Yaşamak içimden gelmiyor artık
Allah rahmet eylesin
Uykudan uyanır uyanmaz gözünü arabada ve selfiede açmışsın sanki
Niye nur yerlitaş gibi poz verdin 😃
Kuş öldü
Başlıyo şimdi benim mesai
☹️☹️☹️hurooo bugün bok gibi dün
Her haliyle karizma olan mami
Öz gardaşim
Sactan ziyade gözler pert gibi
Uykusuzum
Bes dakika sonra eve gelip yatiyion sen zaten
Ninoooo
Aynen pek güzel durduğu söylenemez 🥴 nsndnd
Söyle
Söyle yağmur çamur değmedi yüreğimee şimdi ben nerdeyim sen nerde? shjdd
kendi elinle dağıtmışsın gibi duruyor
Dağıldım dağıldım
Tıpçıların saçıda diyebilirz
Oyy oyy yerim lan seni
Nasiiiii
Host ulan
@mirovetene videodaki kurt müsünüz
Yok çok tatlı olmuş anlik değil ama
Anlik demedim zaten
Sen biliyosun bu işi bruh
🤝.
Bence havalı
Bence cool
Dağınık
Biraz
Mami nolmis sana mami
Baba nolmis sana baba
Sn eskortlara gitmeyi bırak
Eskort ne
Altta sana yav sayanlara deniliyor cano
Eskorta hiç gitmedim
Alttakilelerle o yüzden cilvelesıyon
Cilveleşmiyirum
Hoşuna gidiyor
Kim cilvelesiyo kim eskortlara gidiyo lan
Ben değil
Gözlerin güzel senin
Çok iyi boy kaç
Sananebayan
Hoşuma gittin
Ben mi ben 165
Seni napim oğlana dedim
Gözlerin ela mi ya senin🥺🥺🥺
Au evet kız güneşte yeşil oluyo diye 7-24 ayçiçeği gibi kafamı güneşe ceviriyom ama ela yani
Sana demiyorum of
Miroveten heyy
Keslan sesini
😡😡 öf çekil be
Evliyim hanımefendi iyi günler
Tara geçer
Yohhh
Nedeeen
İyi bence