Saçlarınız düz mü, kıvırcık mı yoksa dalgalı mı. Nasıl şekillendiriyorsunuz?
-kıvırcık
-kıvırcık
Selam, seni Dyson Airwrap™ ile tanıştıralım! :) Dyson Airwrap™ saç şekillendirici, saçlarınızı kurutur, düzleştirir ve dalgalı yapar hem de aşırı ısı kullanmadan. Saçları şekillendirmek için Coanda etkisini kullanır. Bu etki sayesinde saçları kendine doğru çeker ve başlık etrafında sarar. Saklama kutusu içerisinden çıkan farklı başlıkları ile saçınıza dilediğiniz şekli verebilirsiniz. Saç tipinize uygun sert veya yumuşak düzleştirme başlığı sayesinde saçlarınızı aşırı ısı kullanmadan içerisindeki Dyson dijital v9 motoru ile düzleştirir. Ürün hakkında detaylı bilgi için : https://www.dyson.com.tr/products/hair-care/dyson-airwrap/overview adresini ziyaret edebilirsiniz.
Düz saçlara sahibim memnunum şu ana kadar sorun yaşamadım. Keşke kıvırcık veya dalgalı olsaydı demedim olduğu haliyle kabul ettim kendimi böyle seviyorum. Saç şekillendirmek için belli marka saç şekillendirici kullanmanızı öneririm sitede de bazı markaların ürünlerine rastlamışsınızdır diye düşünüyorum. Bu markanın ürünlerini kullanın saçınızı şekillendirmede size çok yardımcı olacaktır eminim. İster kıvırcık saça sahip olun ister düz ister dalgalı bu ürünler sizin imdadınıza yetişecektir.
Ben de orijinal saçlarım dalgalı hatta kıvırcık gibi diyebilirim ama böyle çok değişik değişik bir dalgası var ben bunu düzeltiyorum ile şekillendirici ile
Cevap
9Cevap
Ön taraf dalgalı orta düz
Dalgalı bazen kuş yuvasına donebiliyo 😂😂😂
Benimkisi düz
Kıvırcık
Kıvırcık.. Nefret ediyorum.
dalgalı
Kıvırcık
Düz saçlıyım. Yoksa uzatmazdım sanırım.
Düzümsü dalgamsı
Dalgalı