Saç Bakım Saçlarınız dalgalı mı kıvırcık mı yoksa düz mü? Soo-jin Takip Et FenomenGuru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 52 Yapay Zekaya Sor Saçlarınız dalgalı mı kıvırcık mı yoksa düz mü?Dalgalı. #Soojin #Jende Dalgalı Kıvırcık Düz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Saçlarınız dalgalı mı kıvırcık mı yoksa düz mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
MachineS_ Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 47% +1 yıl Ablanın saçları hayalimdeki saçlar birde üstten at kuyruğu yapsa öyle bir resmi var mı acaba? Ve bu kişi kim? 0 0 Yorumla
kaplumbaaprenses Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Ne tam kıvırcık ne de dalgalı, ama ben kıvır kıvır olmasını isterdim 🙂 0 0 Yorumla
petiborlice Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Küçükken aşırı düzdü şu an anlamadığım şekilde hafif dalgalı 0 0 Yorumla
serimiyy Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Saç Bakım konusunda 345 cevap paylaştı. Hafif dalgalı 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Dalgalı ama nerdeyse kıvırcık sayılır 1 0 Yorumla
badgirlll010101 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Dalgalı ama ççooookkkk kıvırcık olmasını isterdim 1 0 Yorumla
Nanacookie Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 50% +1 yıl düz ama bazen dalgalı gibi görünüyor anlamıyorum 1 0 Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Saç Bakım konusunda 480 cevap paylaştı. kısayken düz uzayınca hafif dalgalı oluyor 1 5 Yorumla Hakankrca +1 yıl Benim saçımda öyle Yorumla u fangoria +1 yıl @Hakankrca o yüzden çok fazla uzatmıyorum Yorumla Hakankrca +1 yıl Bencede bende kısalttırdım dün zaten Yorumla u fangoria +1 yıl @Hakankrca sıhatler olsun Yorumla Hakankrca +1 yıl Eyvallah knka Yorumla
Clarissaben Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 77% +1 yıl Küçükken kipkivircikti şimdi dalgalı mal bişey☺️☺️ 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ablanın saçları hayalimdeki saçlar birde üstten at kuyruğu yapsa öyle bir resmi var mı acaba? Ve bu kişi kim?
Kıvırcık.🥰
https://youtu.be/NI8O6L73aAcNe tam kıvırcık ne de dalgalı, ama ben kıvır kıvır olmasını isterdim 🙂
Küçükken aşırı düzdü şu an anlamadığım şekilde hafif dalgalı
Dalgalı ama kıvırcık gibide
Hafif dalgalı
Dalgalı ama nerdeyse kıvırcık sayılır
Dalgali ❤️ seviyorum saçlarımı. 🥰
Dalgalı ama ççooookkkk kıvırcık olmasını isterdim
düz ama bazen dalgalı gibi görünüyor anlamıyorum
Dalgalı
kısayken düz uzayınca hafif dalgalı oluyor
Benim saçımda öyle
@Hakankrca o yüzden çok fazla uzatmıyorum
Bencede bende kısalttırdım dün zaten