Saç Bakım Kendinizde bir değişiklik yapacak olsanız nasıl bir saç modeliyle yapardınız? serimiyy Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Kendinizde bir değişiklik yapacak olsanız nasıl bir saç modeliyle yapardınız? Kendinizde bir değişiklik yapacak olsanız nasıl bir saç modeliyle yapardınız? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Saç Bakım konusunda 2,1b cevap paylaştı. Selam gadası 🙃Biz erkeklerin fazla saç modeli seçme şansı olmuyor. Ama kadınlar bu konuda oldukça şanslıdır. Çünkü istedikleri kadar saç modelleri seçme durumları vardır. Ancak saçlarımın yanlarını daha kısa hale getirip farklı bir model ortaya koyabilirim.#gadası 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Saç Bakım konusunda 571 cevap paylaştı. Yzasın biraz çok kısa kullandım sıkıldım yaw😅 0 0 Yorumla
suunmxv Takip Et Master Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl kıvırcık olabilir de ama yinede düz tercih ederim 🌺💫💭👼 0 0 Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl muhtemelen güzel bir biçimde uzatırım 0 0 Yorumla
MyᏇorld Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Kızıl boyatırdim saçlarımı 0 1 Yorumla bycr0niccc +1 yıl Bence boyat Yorumla
Jesse3Pinkman35 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Orta gri bir saç araya balyaj balyaj olabilir 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar