tamamen kalıcı olmaz ama keratinle saç düzleştirme ve sürekli fön gibi uygulamalar mevcut saçlarının yapısını bozarak doğal dalgasını bozar, düze yakın hale getirir. diplerden gelenler de doğal gelir ancak fön ve düzleştirmeye devam ederse onlarda aynı akıma devam eder. ama uyarayım, vazgeçtim doğala dönmek istiyorum dersen saçlarını çok kısa kestirmeden doğala dönmen çok zor olur. riski şöyle düşün saç yapısını bozmalı bir beklentideyiz. sürprizlere açıksan yap
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bunu saç maskeleri ve kremleriyle yapma imkanım yok mu ki acaba
olay keratin uygulamalarında bile ısıdan geçiyor. eti şoklayarak uzun süre taze tutmak gibi mantığı. saçı 230 derece sıcaklıkta yakarcasına düzleştirip kalıcı yanıklığı kokusuz ve görüntü kirliliği olmadan yapmak da denebilir. açıklayıcı olmuştur umarım
Eğer dalgasını beğenmiyorsan duştan çıktıktan sonra havluyla ıslaklığını al sonra kremle ve tarayarak kurut ben düz ve hafif olmasını istediğim zamanlarda hep öyle yapıyorum baya bir düzleşiyo bide kurutma makinesinin ucundaki o düz aparatı çıkartma derim çünkü çok kabartıyor saçı sonra da herhangi bir bakım yağı sür birdaha tara ben bu şekilde yapıyorum baya bir etkisi oluyor :)
En İyi Cevaplar