Hayır neden sıkıcı olsun ki. Bu durum tamamen kişinin özgür iradesine kalmış bir durumdur. Kimi insan saç modelleri ile uğraşmak istemez. Kimi insanda bakkala giderken bile saçlarında model yapmak ister.
Bence hep aynı şeyi yapan herkes sıkıcıdır. Elbette saçlarını arada farklı şekillere de sokmalı insan. Giydiğin kıyafete girdiğin ortama göre değişmeli bu durum. Mesela spor yaparken farklı giyinirsin. Saçını toplarsın, ya da yoğun çalışıyorsundur saç vücuduna değse rahatsız olursun. Gözüne gelmeyecek şekilde şekil verirsin.
Sıkıcı değilde hatta tam tersine eğlencelidir o kadar çok şey yapmak varken saçlarıyla uğraşıp da zamanını boşyere kaybetmek çöp etmek istemiyordur belki de ondan dolayı sürekli saçını hep böyle dağınık bırakıyordur tam tersi bir düşünce düşündüm mesela ben şu anda başka şeyler yapıp eğlence içinde olmak istiyordur saçla uğraş Mak istemiyordur. #reda
Sürekli açık bırakanlar sinir bozucu. ‘Örneğin yemek yaparken, bir işle meşgulken açık olması delirtiyor beni. Gördüğümde de sinirleniyorum. Ne pis sorumsuz diye.
Asla değildir, öyme çok şanslı tipler vardır ki dağınık saç onlar için moda gibidir👶 yakışana yakışıyor. Ama kimisi içinde mutlaka sık sık el değip bakım yapmak taramak gerekiyor🧒