Sönük, bakımsız, cansız bir uzun saçın hiçbir şekilde albenisi olamaz benim gözümde. Onun yerine kısa saçı tercih ederim daha iyi yani o da bakımlı olmak şartıyla. İyi bakılmış bir uzun saç her zaman dikkat çeker.
Evet albenisi vardır ama bu bayağı bir bakım gerektirdiği gerçeğini asla ama asla örtmüyor uzun saçlarım vardı ben kestirdim kestirmek zorunda kaldım daha doğrusu çünkü yani bakım yapamıyordum fazlasıyla bakamıyordum ve uzun saç kısa saça göre çok daha fazla bakım istiyor kestirmek zorunda kaldım bir de uzun saç herkese yakışmıyor zaten yakışıyor da çok yakışıyor yakışmayanı da hiç yakışmıyor. #reda
Uzun saç başlı başına çekici kılmaz kişiyi. Hatta bir çok insan yanılır. Mesele saçın uzunluğu değil sağlığıdır. Sağlıklı saç her daim çekicilik katar yüze.
Evet. Kısa saçlı kadın erkek gibi geliyor. Kadın gözüyle bakamıyorum. Feminizmle gelen erkeksileşme ve aktif lezbiyenlikle çıktı. Bana göre her saçı kısa kadın aktif lezbiyen. Kız yeğenlerimi de uzak durmaları konusunda uyarırım. Kısa saçlı kadına, 1.60 altı kadına selam bile vermem, selamını da almam.
Uzun sac kadınlara cok yakışıyor gerçekten<3 Kisa sacla da cok elegant ve tarz duran kadinlar da var tabi ama uzun sacin cekiciligi baska. Ozellikle sac parlak, sagliklikli gorunume sahipse ve rengi siyah ve ya kahverengi tonlariysa tadindan yenmez.🔥
çok etkilidir.. benim bir kadında ilk dikkat ettiğim ve ilk baştan çıkaran şey , beline yakın gösterişli saçlarıdır.. ve ellerim sürekli kadınımın saçlarındadır bir şekilde..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ya ya dışardan ohlee uzun saçlarım var ve her duş alisimda gtumun arasına giriyor yetmezmiş gibi kopan teller gotmun arasından cikiyo:(
Eğer bu uzunluk kısalıkla alakalı ise bence kısa saç daha çekici gösteriyor. Tabii durum öyle değil. Bir saçın çekici görünebilmesi için uzun veya kısa değil bakımlı, gür ve parlak olması gerekir.
Saçlarına güzel bakmadıkları için uzatanlar etrafımda görünüyorum irinti bir şey birde uzatıyorlar bakımsız bakımsız. Bakanları beğeniyorum. Bakmayanlar mümkünse kısa kullansın.