Görüşler için teşekkürler
Hangi saç stiline sahip kadınların aşkta hiç şansı yok?
Görüşler için teşekkürler

Selam gadası 🙃
Genelde aşkta kadınlar hep şanslı oluyor. Her ne kadar saç stiline dikkat etmeselerde şans hep kadınlardan yana oluyor gadası. Erkekler kuş gibi çırpındıkları halde aşkta hep şansız taraf oluyor.
#gadası
Güzel bir soru aslında benim için pek bir önemi yok ama illa bir saç stili söylemek gerekiyorsa. Bazılarına doğal saç rengi dışında renkler çok absürd durabiliyor. Örneğin saçları siyah ama sarıya boyamış tam sarı olmamış üstler siyah uçları sarı. Kaşlar da siyah bukalemun gibi oluyor. Gerçi bukalemun bile birebir renge uyuyor. O tarz saç stilini pek yakıştırmıyorum.
🙏🙂🌺😌♥️
Bence bunun saç stili ile alakası yok.
"Her malın bir alıcısı vardır" sözünden yola çıkarak her saç stilinin de bir beğenicisi vardır diyorum ben😀
Aşk işlerinin saçla alakası yok :D
Birleştirdim sosi😌😅
Hayır yani, saçı kısa uzun kel falan farketmiyor :D herkesin bi albenisi var. Hem aşk “bak bakalım saçlarını beğeniyor musun?” diye sormuyor
Cevap
17Cevap
Aşırı kısa saç olabilir.
Soruya cevap vermem gerekiyordu😂
Asla ama asla ilgisi yok sacla bebeğim
Aşkta şansı var mı yok mu bilmem ama saçın bir yanın kazıtılması hiç yakışmıyor. Bir dönem modaydı o. Hâlâ var mı bilmiyorum.
Minumum saç taşıyan kızların erkekleri etkileme konusunda şansı pek az olur
Saçını rengarenk boyayıp burnuna halka geçirenler (genel feminist oluyorlar mağaralardan ırak)
Bu ülkede bence boş kalmazlar nefes alsın yeter algısı var😂
Ortadan ikiye ayıranların kız arkadaşım bazen yapıyo bunu ve hep ben toplayıp bi tarafa atıyorum daha Seksi oluyo
Kadınlar aşkta şanssız degil bence
Herkesin vardır şansı
Yanları kazınmış bana biraz tuhaf geliyor şahsen
3 mumara saçlı kadınların
Saçla ilgili olduğunu düşünmüyorum
3 numaralı saçı olan kadınlar.
Küt ya da kahkül yapan
Kısa saçlı kadınlar ve kıvırcıklar -💆♂️
Erkek gibi kısa saçlı olanlar
Stil belirlemiyor canım onu ya
Hepsinin var
Kıvırcık