Kadınlar hırslarını neden saçlardan alırlar. Bu artık gelenek gibi oldu Depresyona girer saçlarını keser Sinirlenir saçlarıyla oynar Stresli olur saç bakımlarına düşer. Ve aldatılır kesim boya ne varsa saçlarında dener. sizce bunun nedeni nedir?
Kadınlar neden her durumda her şeyin hırsını saçlardan alır?
Ben saçlarıma kıyamam ama en son havalar çok sıcak diye az daha üç numara yapıyordum iyi ki fazla okadar sıcak yok şu anda da ama başka biri için sinirimi saçlardan çıkarmam onun kendinden çıkarım depresyon da geçirmedim o zaman ne yaparım bilmem ama saçları kesersem işte o zaman girerim depresyona
Aldatılmak; kadın için yıkım demek, kadınlığının yıkımı. Aldatılan kadına göre sahip olduğu temel özelliği, birincil kimliği yani kadınlığı değersizleştirilmiş ve hakarete uğramıştır. Aldatılan kadın temelden sarsılır; özel ve değerli oluşunu, sevilmeye layık olup olmadığını, cinsel becerilerini ve kadınlığını sorgulamaya başlar.
Kadınlığına dair tutar dal bulmaya çalışırken bile içten içe kendini suçlar, özgüvenini kaybeder, eksik hisseder ve zamanla eksilir. Aldatılmak; bu acıyı önceden tatmış veya tatmamış her kadının en büyük korkularından biridir. Kadınlar, kadının aldatıldığı bir film izlerken bile kedere ve öfkeye boğulur. Aynı şey başlarına gelecek olsa ne yapacaklarını düşünmek dahi istemezler. Bu sebeplerden dolayı özgüveni eksilir, sevilmeye layık olmadığını düşünür ve dış görünüşü en büyük etkileyen de saç olduğu için saçlarını keser. Saçlarıyla çok oynayan, sık sık saç boyayan kadında mutlu değildir bu da bir acı gerçek...
Saçlarımı hiç boyatmadım, şekil değişikliği de pek yaptığım söylenemez. Değişiklik sevmiyorum ben o yüzden bir şeylerin acısını pek saçlarımdan çıkarmam, tutarım yani kendimi 😂 Onun yerine psikolojimi düzeltmek için manikür pedikür, cilt bakımı falan yaptıyorum jdjd filli boya reklamı gibi makyaj yapıyorum 🙈🙈
Saçları uzun kadınları çok sevin azizim. Her telinde şiir yatar o saçların. Uzun saçlarını kesen kadınları daha çok sevin azizim. Her telinde bir acı yatar o saçların. Hele ki bir kadını saçlarını kestirecek kadar yıktı iseniz; Siz bir zahmet kadınları sevmeyin azizim.
Kadınlar kolay kolay saçlarından vazgeçmezler. Bunun için çok önemli bir sebepleri olması gerekmektedir. Bir kadın üzüldüğü için saçlarını kesiyorsa, üzüldüğü şey çoktan onu paramparça etmiş demektir. Devamında farklılaşma çabası içine girerler, acı çekerler ve verdiği değerin değmeyişi sonucunda değer verdiği her şeyden vazgeçerler.
Napalım adamın ağzını burnunu mu dağıtalım... Kiralık katil mi tutalım Gdelim milletle kavga mı edelim Haliyle bir noktada hırsımızı en azından tekrar uzayabilen bir yerden çıkartıyoruz
Ya ben şöyle söyliyim şu an ki erkek arkadaşımla daha öncesinde ciddi bi ayrılık süreci yaşadık ki Allah birdaha yaşatmasın ayrılmadığımız süreçte o benim saçlarımı çok severdi uzundu da saçlarım ve hep koklayarak öperdi tarardı toplardı ayrıldığımız günün akşamı o an o saçları öptü kokladı onun üzüntüsüyle kulak bölümüme kadar kestim yani ani ruh değişimi ve o ayrılığın üzüntüsü veya başka bir konunun üzüntüsünü bu şekilde atlatabileceğimizi düşünüyoruz fakat olmuyor ne yazık ki …
Aldatildiklari icin , kaybetiklerini sanarlar ama kadinlar kaybetmez karsidaki kisi ne kaybetigini görsün diye. Bir kadinin depresyona girdigini hickimse anlamaz. Kadinlar üzüntülerini yaralarini saklamak icin sacini keser, kendinde mutlaka düzelticek birsey bulurlar!
Psikolojik bir rahatlatma şekli sanirsam ama kesin bundandır diye kesin vir yargıya varamayız ayrıca kadınları kim anlamış ki biz anlayalım siz bile birbirinizi anlayamıyorsunuz bu soruyu sormanda bunun en büyük kanıtı 😃
Mental olarak toparlanmamız açısından buna ihtiyaç duyuyoruz. O an sadece bir değişiklik istiyoruz ve aniden aklımıza estiği gibi yapabilceğimiz tek şey bu oluyor. Kendimizde bir değişim yaratmak bizi sakinleştiriyor ve kafamızı dağıtıyor.
İnsanları ne çabuk yargılıyorsun. İlk olarak sen sadece dış görünüşe bakıyorsan hayatın boyunca yalnız kalacaksın. İkinci olarak dış görünüşe bakacak olsaydım sana cevap bile vermezdim. Yazık.
Senin ilgi alanın olan "Kadın" lar böyle yapıyor olabilir. Ayrıca bunun adı hayranlıktır. Birde, bakıyorum da profil fotoğrafını kaldırmışsın isabet olmuş. İnanki midem bir daha görmeyi kaldıramayacaktı çok teşekkür ederim...