Güzellik göreceli bir kavramdır herkesin güzellik algısı farklıdır ama genel olarak birisinin göze hitap etmesi makyajdan çok saç yüz yapısı ile alakalıdır diye düşünüyorum. Makyaj yapıp göze güzel gelen kadınlar da var makyaj yapmayıp doğal haliyle gayet güzel olan kadınlar da o yüzden makyaj kesin bir kriter değil. Bakımlı olmanın önemli adımlarından biri saç bakımıdır uzunluğu saç tellerinin sağlıklı olması ve renginin yakışması güzelliğe güzellik katan önemli bir detaydır. Hepimiz saçlarımıza dikkat etmeli gerekli özeni göstermeliyiz.
Bence saçlardır çünkü ne kadar güzel makyaj yaparsan yap eğer saçlar bakımsız sağ çarpıcı ve göz alıcı durmuyorsa Mak yaşın hiçbir anlamı olmaz ama makyaj çok abartı olmadığı zaman ya da hiç makyaj olmadığı zaman ama cilt genel olarak temiz olduğu zaman fakat saçlar çok güzel ve çarpıcı doğrudur zaman böyle kendine baktırır anlatabiliyor muyum. #reda
Merhaba. Tabikide bir kadının güel olmasını sağlayan en önemli detay kendisini sevip beğenip, kendisine bakım yapmasından geçer. Tek adımdan oluşan bakım güzelliğe katkı sağlamaz. Ek olarak hem makyaj, hem saç hemde kişisel bakımın her detayına dikkat etmek gerekir.
Kendine özen gösteren kendini seven kadın zamanla güzelleşir zaten. Makyaj yapmayı sevmiyorum. Kişisel bakımı yapmak, saçlarımın beni güzelleştirdiğini düşünüyorum. Saçlarım en sevdiğim detayım diyebilirim 😄
Bundan 15-20sene öncesine kadar makyaj güzelleştirmez derdim fakat şimdi istediğin her kadına dönüşebildiğin bir boyuttasın dışarıda herkes aynı gibi görünüyor estetik daha da çirkin gösteriyor ama makyaj güzele güzellik katıyor (yapan kişi bilinçliyse tabi) erkekler doğallığa bakıyor ya sözde doğal ama bakımlı olmamızı istiyorlar sözde yalan onların bakımlı anlayışı makyajlı kadın abartıya kaçmayın yeter sokağa assolist gibi çıkmayın yani 😂
Kadın bakımlı ve güzelse makyaja bile ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum ama saç cidden görünüşü daha çok etkiliyor. Saç bence daha ağır basar makyaja göre.