Bu aralar tam olarak "kendime yeni bir ben lazım" modundayım ama değişime nereden başlayacağımı bilmiyorum. Saçlarımı kestirmeyi düşünüyorum ilk olarak ama yeterli mi olacağını sanmıyorum. Sizce değişim isteyen biri işe saçlarından başlamalı yoksa başka bir şeyden mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılDeğişim içten başlar bence ben son bir yılda çok değiştiğimi ve kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum psikolojik olarak çok daha iyiyim bedensel olarak da önce kendinde sevmediğin hatta seni sabote eden özellikleri drğistirmelisin mesela çok özgüvensiz, aşırı kaygıl, stresli ve iletişim kuramayan biriydim kiloluydum şu an bu özelliklerin hepsi azaldı 10 kilo verdim devamını da vermeyi umuyorum hala eksikler var ama zamanla oturacak bir günde değişemezsin zaten
13 Yorumla
Soran+1 yılkeşke ben de kilo verebilsem, öneriniz var mı
- +1 yıl
Bilinçli yemek ve bol su içmek ben her stres yaşadığımda bir şeyler yerdim bazen kusana kadar yerdim hatta aç hissederdim ama şimdi canım çikolata isteyince bir parça yiyorum daha isterse tekrar yiyorum birde abur cuburları ulaşılması zor bir yere katmak bende baya işe yaradı ilk günler 8-10 kere sandalyeyi katıp alıyordum ama sonradan üşenmeye ve günde bir kere almaya başladım böylece bir cikolata yiyordum minik çikolatalar beni kesiyor gibi ya biraz kişisel tabi yeme alışkanlıklarına gire değişir umarım fikir olmuştur sana
En İyi Cevaplar
+1 yılNasıl bir imaj istiyorsun önce onu belirle oradan buradan başlanmaz önce imajını belirlersin sonra o imaja uygun dokunuşlar yaparsın. Belki seçmiş olduğum imaja şu an öevcuttaki saç modelin uygun olacaktır kestirdiğinde absürt görünebilir saçların kısa olduğu için farklı bir imaja mecburi yönelenilirsin buda hoşuna gitmeyebilir
04 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın dikkate alacağım bunu çok teşekkürlerr
- +1 yıl
Rica ederim 🙂
Soran+1 yıl😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeğişim içerden yani zihinden başlamalı okumadığın tarz kitapları yeni şeyler öğrenmek eksik gördüğün kısımları geliştirmen korkuların üzerine gitmen bir yandan spor ve sağlık konularında iyi bir seviye aldıktan sonra saç ve stil olarak yeni bir değişime gitmelisin..
14 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler önerilerin için, hepsine dikkat edicem
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
Soran+1 yıl😊
+1 yılHerşeyden önce seni gerçek seven insanların yani ailenin yanında olmasına müsade etmelisin ve şunu çok iyi bilmen gerekir senin başarısızlığın çevrendeki çoğu insanın mutluluğudur aslında unutma. Kendini her fırsatında yargıla ve motive etmelisin. Sen bu değilsin.
05 Yorumla
Soran+1 yılinsanın sevdikleriyle olması gerçekten çok önemli
- +1 yıl
O yüzden ne kadar güçlü olduğunun farkına var ve hareket et Zihni’ni rahatlat tıpkı benim yaptığım gibi ardı sıra kendiliğinden gelecektir her şey yeter ki sen iste. Biz sana güveniyoruz.
Soran+1 yılçok teşekkür ederim, aşırı motive oldum şu an
- +1 yıl
Yardımcı olabildiysem ufacık birşeyde dahi ne mutlu bize.
Ben oyumu senden yana kullanıyorum şampiyon yap bizi kral ☺️kazanan biz olalım kimin daha güçlü olduğunu göster herkeze.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
32Cevap
+1 yılKendine yeni bir sen lazım ise işe saçlar ve kaşlardan başlamalısın. Yüzüne uygun kaş modeli, yeni bir saç modeli ve belki yeni bir saç rengi..😍😋 Onun dışında kilo vermek/almak ya sa yeni kıyafetler
00 Yorumla
+1 yılDegisime ilk kaslarla basla daha sonra hemen arkasindan wimperlifting yaptir eger dusuk kirpiklerin varsa ardindan saclarini kestir ve manikur yaptir. Bunlari yaptiktan sonra tarz arayisina gir vucuduna uygun senin kendini iyi hissettigin bir tarzi bul ve ona gore kiyafetler ayakkabilar ve cantalar aksesuarlarida unutmayalim bunlar guzel kombinler yap. Kitap okumuyorsan kitap oku, hobi edin, kurslara git ve cevreni hafiften degistir yani yeni insalar ekle. Normalde silik sessiz bir tipsen insanlarla konusmaya basla spor yap hedefler belirle
22 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler önerilerin için <3 birlikte yapsak keşke okurken bile motive oldum
+1 yılseni görmek lazım ama
ilk şaç engi boyu , kaşları incelt şekil ver , farklı ruj , allık makyajı farklı , giyim tarzı farklı tırnakları farklı yap uzunsa kısalt mesela , farklı kafelere ortamlara git , farklı kişilerle tanış ve roman oku senin psikolojine yeni kimliğine geçirecek tarzda01 Yorumla
+1 yılDeğişim önce kafa da başlar. Kafanızı değiştirin. Farklı müzikler farklı sinema farklı dizi izleyin. Yani hep yaptıklarınızın dışına çıkın. Dış görünüş olarak soruyorsanız saçtan başlayıp giyim tarzınızı değiştirebilirsiniz. Hatta ve hatta çevrenizdeki size birsey katmayan insanları da çıkarıp hayatınızı değiştirebilirsiniz :)
23 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim önerilerin için <3 gereksiz insanlardan uzak durmak gerçekten etkiliyo insanın yaşamını
- +1 yıl
Kesinlikle ❤️
Yaratmak sadece Allah'a mahsustur Ne demek başta yaratmak ya al bu yoruma şimdi birazdan sistem bana mesaj atar alakasız yorum kaldırıldı 7 Exper puan ceza yedin diye çok da umrumdaydı Ha ha ha ha
14 Yorumla
Soran+1 yılonu kast etmemiştim yani
Soran+1 yılne gerek var böyle bi duyara
Ben sosyalleşmeye başladım daha fazla üretecek bir şeyler buldum sanatın bir kolu ile. Moralimi enerjimi yüksek tutuyorum. Fiziksel den çok ruhen besleniyorum fiziken iyiyim 🤗
04 Yorumla
Soran+1 yılruhu beslemek en önemlisi zaten
+1 yılBence görüşünü değiştirmek isteyen biri ince huylarından daha sonra sağlıksız yiyeceklerden ve rahat yaşamdan çok sağlıklı beslenme ve kötü huylariniz terk etmekten başlamalı. Ve eminimki eğer önce huyunu sonra görünüşünü değiştirirsen çok başarılı biri olacaksın hayatında başarılar dilerim
04 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkürlerr <3 beslenme düzeni oluşturabilsem keşke
- +1 yıl
Bence kesinlikle kendini sıkma boş insanlar için güzellik ikinci planda kalsın sen sağlıkliyken çok daha güzelsin zaten teşekkür etmene gerek yok niyetim sana sadece moral vermek
- +1 yıl
Yani
Saçlar, kıl tüy, makyaj, giyim kuşam, nasıl istiyorsan başla, yeterki başlamak iste sen her türlü olur.
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim çokk <3 keşke her şey bu kadar pahalı olmasa da dolabımı değiştirerek işe başlayabilsem
u +1 yılSpor, Kuaför, Güzellik merkezi, Giyim Tarzı, Erkek arkadaş :D
kolay gelsin ✌️22 Yorumla
Soran+1 yılspora da yazılmayı düşünüyorum haklısın
Saçlar-> komple bakım-> daha önce denemediğin tarzda kıyafetler (sana uygunu olacak tabiki) -> farklı ortamlar, farklı kişilerle tanışmak.
05 Yorumla
Soran+1 yılyeni çevre çok önemli de işte kendi arkadaşlarımla bile eskisi gibi görüşemiyorum
Soran+1 yılhaklısın ama yine de insan düşünüyo yani
Önce giyimine ama hızlı değil yavaş yavaş Sonra saçlarını fiziğinede dikkat etmelisin ama abartma en azından birden göze batma 🤭
03 Yorumla
Soran+1 yılkeşke dolabımı değiştirebilsem komple
+1 yılÖnce kendini beğenmelisin
Sonra spor ve yemene içmene dikkat et
Kıyafetlerini özenerek seç vs vs vs03 Yorumla
Soran+1 yılbeslenme düzeni oluşturabilsem keşke
- +1 yıl
+1 yılDiyet spor güzellik salonu bir de yeni ciciler… oh misss😅
13 Yorumla
Soran+1 yılyeni ciciler beni en heyecanlandıran kısmı oldu :D
- +1 yıl
Hahahhah hepimiz aynı kafadayız alışveriş😜
İlk önce kendini güzelleştir sonra eğitime önem ver emin ol bambaşka oluyorsun
12 Yorumla
Soran+1 yıleğitim çok önemli kesinlikle
+1 yılLazer epilasyondan başla sonra kaşlar, cilt temizliği, yüz, saç
12 Yorumla
Soran+1 yıllazer sonuç vermiyo ki gittim ama memnun kalmadım hiç
+1 yılGörünüşü değiştirmekle olacak iş değil bakış açısını da hayat tarzını da değiştirmeli ki kalıcı olsun. Sonra suslenin işte kizz
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu işte profosyenelim ilk öncelikle değişmek istiyorsan bencil ol sencilden uzaklaş
Yeni bir hobi edin herhangi bir şey olabilir spor resim müzik gibi
Spor yap
Erken yat erken kalk
Ve en önemlisi hayal kur hayalperest olma
Hayallerinin pesinden git12 Yorumla
Soran+1 yılhobi çok önemli gerçekten, neyi sevdiğimi ya da seveceğimi sadece deneyerek görebilirim dimi
Saçlardan başlayıp kıyafet tarz ve hobilerden başlaya bilirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılhobi edinmek gerçekten çok önemli galiba
Karakter de bir görünüştür. Yoksa değiştir, var yap... Çok kolayyy 😊
06 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın tabii ki
Soran+1 yılteşekkürler görüşün için 😊
+1 yılKişisel temizlik ile başlar sonra giyim kuşam hal ve hareketle
04 Yorumla
Soran+1 yılhepsi önemli şeyler
- +1 yıl
Evet önemli
- +1 yıl
🙏🙏🙏🙏
Su güzel tırnaklar güzel Işıl Işıl saçlar lazer dermapen cilt bakımı
03 Yorumla
Soran+1 yıldermapen için bir yaş sınırı var mı
+1 yılKaş, vücut yapısı kilo alma verme ftleşme, saç ve bol su
06 Yorumla
Soran+1 yılkilo verebilsem keşke ama kışın daha çok yiyorum nedense
- +1 yıl
Kilo verememe sebepleri
Diyetisyene gittiyseniz o size doğru diyeti yazdıktan sonra uyup uygulamanıza rağmen hala kilo veremiyorsanız demir eksikliği veya insülin direnciniz olabilir.
Soran+1 yıldiyetisyene gitmedim hiç
- +1 yıl
https://youtu.be/HFOhPl85PT0 diyetisyenler çok pahali değil aslında iyi bir diyetisyen bulun bence durumunuz yoksa da bu videoyu tavsiye ederim
- +1 yıl
Ney bence de
Saçlarından başla sonra giyim tarzını değiştir daha sonrası gelir sırayla 🤔
04 Yorumla
Soran+1 yılevett ben de öyle düşünüyorum
+1 yılİlk önce kafada başlamali sonra kuaför , spor ve kıyafet
01 YorumlaBastan asaga diye bi laf var ondan sactan yüzden baslardim
02 Yorumla
Soran+1 yılben de öyle düşündüm
+1 yılKendini değiştirmek isteyen biri önce iç görüşünü sonra dış görünüşü çünkü herseyden önce iç güzellik her zaman ön planda dış görünüş tıpkı bir evin dış boyası gibidir evi boyarsin güzel görünür bir süre sonra tekrar eski haline döner harabe olur👌🌈
00 Yorumla
+1 yılVücut tipi, onun için tanıdık antronörlere yönlendiririm. Diş güzelliği için kuzenlerime yönlendiririm. Bunlar yetmezse estetik, onun için kuzenime yönlendiririm son çare 😃💯👋🏻
07 Yorumla
Soran+1 yılönerebileceği pt var mı hangi salonda
- +1 yıl
Çok var tanıdık
Soran+1 yılönerebilir misin
- +1 yıl
Hangi il
- +1 yıl
Hangi il. Bende iyi anlıyorum ama antronörlük belgem daha yok
- +1 yıl
Danışabilirsiniz
Bence kessinlikle kendinde başlamalısın huyun nasl bilmiyorum davranışların nasl ama brnye yetersiz olduğun alanlarda g3liştirme sağla yanlş oldugun anlanlarda düzeltme sagla
03 Yorumla
Soran+1 yılmental olarak geliştir diyosun yani
+1 yılBence ilk önce tavrını gör kendinden başka nerede yanlış yapıyorsun nasıl bir insansın nasıl bir insan olmalısın bence ilk önce bir psikolog sonra hedef sonra yeni birsen dış görünüş olarak
01 Yorumlaİşe beyninden başlamalısın. Düşünce tarzını tamamen muazzam bir öz eleştiriye tabi tutup, içinde bulunduğun sosyal çevreyi değiştirmelisin
01 Yorumlasaçlarını değiştir boyunu ya da rengini sonra tarzını değiştir ve vücudunu beğenmiyorsan kilo almaya/vermeye çalış
01 Yorumla
+1 yılOnce kafada başlamali değişim sonra kendin ve yaşam alanin 😌
02 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten öyle, yaşam alanı olarak haklısın aşırı taşınmak istiyorum yeni bi başlangıç için ama kiralar...
ilk once kendini degistir sonra gorunusu degistirirsin
05 Yorumla
Soran+1 yılhaklıısn önce mental olarak değişmek gerekiyor
Soran+1 yılkendimi değiştirmek istiyorum yani görünüşümü hayatımı rutinlerimi
+1 yılRuhen kendini değiştir.. Yeniliklere adepte ol.. yeterli
04 Yorumla
Soran+1 yılmental olarak değişime hazır olmak daha önemli haklısın
- +1 yıl
🙏🙏
Soran+1 yıl😊
+1 yılMaske tak insanlar zaten seni görmek istedikleri gibi görecek. Uğraşma derim
03 Yorumla
Soran+1 yılkendi gördüğüm halimle mutlu olmak istiyorum
- +1 yıl
O zaman kalbine bak aynaya değil tavsiyem ama siz bilirsiniz
+1 yılilk once semt sonra ülke sonra sen bile inanamassın nasıl degıstıgıne rahat ke
02 Yorumla
Soran+1 yılkeşke ülke değiştirebilsem ama zengin olmadan zor
+1 yılkişiye göre değişir ama ilk önce görünüşünü değistirmek istemene neden olan yeri değiştir
01 YorumlaBu soruyu sormayı bırakarak başlayabilir
03 Yorumla
Soran+1 yılnereden başlayacağımı bilmediğim için tavsiye arıyorum
Değiştirmek istediği şeyden başlamalı..
03 Yorumla
Soran+1 yılher şeyi değiştirmek istiyorum artık
+1 yılİnsan doğuştan tatlidir
02 Yorumla
Soran+1 yılherkes değil maalesef
+1 yılBence ilk olarak saç sonra dudak sonra
03 Yorumla- +1 yıl
Giyiniş
Soran+1 yıldudaklarıma dolgu mu?
Neresi mutsuz ediyorsa oradan başlanmalı
12 Yorumla
Soran+1 yılkesinliklee
Düşünmeye başlayarak
05 Yorumla
Soran+1 yıltabii ki katılıyorum tamamen
Soran+1 yılo halde varım evett
yüzden baslamali
05 Yorumla
Soran+1 yılsıradan düzelt diyosun yani :D
Soran+1 yılöyle yapıcam gibi duruyo
+1 yılSaclar.. Sıfır.. 😂
03 Yorumla
Soran+1 yılmüthiş fikir...
- +1 yıl
O zaman tıkla.. 👍
+1 yılSaçından
02 Yorumla
Soran+1 yılbenim de ilk tercihim o oldu
Saç, kaş, tüyler
03 Yorumla
Soran+1 yılkesinliklee
+1 yılTarzını, saçını değiştirerek başlayabilirsin
03 Yorumla
Soran+1 yıltarz konusunda ilham arıyorum sanırım
- +1 yıl
Pinterest ten veya internetten Aeshetic tarzlara bakabilirsin; İndie Kid, e-girl, soft girl gibi bir sürü tarz bulup kendine uygun olanı seçebilirsin
+1 yılSaç ve giyiniş
01 Yorumla
Soran+1 yılbence de
+1 yılÖnce cilt sonra fizik bence
00 Yorumla
+1 yılFizikten
01 Yorumla
+1 yılburnumdan
00 Yorumla
+1 yılSaç Burun vücut vs
01 Yorumla
+1 yılDüzeltmek ten baslar